עוד הקפצה...

טוב, יש לי רעיונות!

1. פעם ילד שם אותו בצנצנת 2. מאז יש לו צנצנופוביה-פחד מצנצנות 3. מאז הוא הספיק לעבור מוטציה והפך לענק מגניב עם ארבע לסטות! 4. הקסדה היא בעצם כדי לכסות את הפרצוף 5. הוא חושב שהוא מכוער וסובל מדימוי עצמי וביטחון עצמי נמוך

Kenny Girl

New member
הנה 4

6. הוא פעם היה של קן 7. בגן הוא היה בלונדיני 8. הוא עדיין בלונדיני 9. הוא שבר את הטלפון של קן 10. זה למה שהוא עבר לאיזי

11. פעם נשברה לו הקסדה

12. איזי הדביק לו אותה בדבק מגע 13. הוא תמיד חובש את הקסדה כשהוא רוכב על האופניים 14. הבעיה היא שהוא גדול מדי 15. אז כשהוא עלה על האופניים של איזי הם נשברו

DiGiHiLa

New member
...

16. הוא שונא אוכל סיני 17. הוא אוהב לאכול עגבניות ירוקות מאוד.. 18. הוא ניסה להתקבל לפוקימון 19. אבל בגלל שהוא דיבר ולא השמיע סתם קול לא קיבלו אותו...

Digi Lista

New member
ושוב מחיאות הכפיים לרייסטלין!!!

20. הוא ניסה להתקבל שוב לפוקימון הפעם בתור פוקדור(או שזה פוכדור?)אבל הוא לא מספיק עגול... 21.הוא גם ניסה להצטרף לצוות רוקט אלא שג'יימס חשב שהוא הסטייק שלהם וניסה להכניס לו ביס 22.כרגע הוא עסוק בבריחה מג'יימס...

תודה../images/Emo9.gif

23. פעם הוא הלך מכות עם גריימון 24. הוא הפסיד
25. פעם כשהוא עף הוא פיהק ועף לו משהו לתוך הפה 26. זה היה מטוס 27. מאז הוא שם יד על הפה כשהוא מפהק 28. פעם הוא עקר עץ מהאדמה והשתמש בו כקיסם שיניים 29. אבל אז הוא גילה שהיה שם בית של סנאים 30. וחטף ביס בלשון 31. מאז יש לו עצופוביה-פחד מעצים 32. בכלל לקאבוטרימון יש המון פוביות ופחדים 33. ביניהם-אנלפוקצילופומודיפוביה (פחד ממילים ארוכות), ארנבולופוביה (פחד מארבנים) ומחטופוביה (פחד ממחטים) 34. כשהוא גילה שתקועה לו מחט בתחת (איזה חרוז) הוא ניסה לתלוש אותה 35. כשהוא הצליח הוא גילה שזה כואב מאוד 36. אבל בניתוח מסובך הצליחו להחזיר לו את העוקץ למקום 37. הניתוח היה בתחת, והוא היה כואב מאוד 38. מאז יש לו ניתוחופוביה בתחתופוביה, שזה פחד מניתוחים בתחת 39. הוא אוהב צימוקים, הם חברים ממש טובים 40. הוא שונא ילדים, יש להם טעם של קקי 41. הוא יודע כי הוא טעם פעם קקי 42. הוא עשה את זה בגלל שטאי אמר לו שזה עוגת שוקולד

Digi Lista

New member
רייסטלין שובר השיאים...

מטורף!!!וכנראה בגלל זה(לא רק כמובן)אני שמחה שאתה בפורום
אני אוסיף עוד סעיפים(לא כרגע,קוצר זמן...),מקווה שאני לא היחידה...

אין מה לעשות אני חיב לשמור על התואר

(אני שונא לכתוב חצאי משפטים בכותרת אז הייתי חייב לקצר את "חייב" ל"חיב") אני עדיין שיאן הפורום בגלל מה שעשיתי פה על מיוטיסמון.

Digi Lista

New member
../images/Emo8.gif

שוויצר
... 43.הוא סובל גם מעוד איזו פוביה(לא ברור כרגע מה) 44.הוא אוהב לאכול את התלועים מהתפוחים שאני מחלקת בנדיבות
45.הוא היה תלמיד מצטיין במתמטיקה,ביום היחיד שהוא הגיע לביה"ס 46.הוא מזדהה עם הייד מ"מופע שנות ה70"(הייד זה ה"אנטי"...) 47.הוא שולט בשפה הערבית(הייתם מאמינים?)

48. הוא שולט גם בשפה הגרוזינית

49. קאבוטרימון הוא ממוצא גרוזיני 50. הוא אוהב גבינות 51. במיוחד ירוקות 52. "מה זאת אומרת הירוקות זה עם עובש?!" 53. 52 הוא ציטוט של קאבוטרימון כשאיזי הסביר לו קצת על הגבינות ה"ירוקות" 54. עכשיו יש לו גם גבינאנופוביה 55. בפעם הראשונה שקאבוטרימון ניסה לעוף הוא קפץ מהגג 56. ונכנס באדמה 57. כי הגג היה די נמוך 58. מטר עשרים, אם אתם רוצים לדייק 59. הוא אוהב את איקקומון בסתר 60. הוא רוצה שבמשחק שלו יהיו הכי הרבה סעיפים 61. מאתיים, למען האמת 62. פעם כשהוא ראה סרט קולנוע מישהו צעק לו שהוא מסתיר וזרק עליו פופקורן 63. ואז קאבוטרימון פוצץ אותו עם המהמם החשמלי שלו 64. ובדרך פוצץ גם את כל האולם 65. עכשיו מנהל הקולנוע לא מרשה לו להיכנס 66. הוא ניסה להתחפש לערבי 67. אבל עצרו אותו 68. הוא ישב חודשיים בכסף 69. אבל אז איזי כבר הספיק לאסוף מספיק כסף כדי לשחרר אותו בערבות 70. אבל קודם הוא סחט אותו וביקש שיכניס לג'ו מכות כי ג'ו עיצבן אותו 71. הוא לא הסכים כי ג'ו הוא הדיג'יגורל של אהובו בסתר 72. אחרי עוד חודש בכלא הוא השתכנע 73. ואז הוא הלך והכניס לג'ו מכות 74. ואז איקקומון הלך איתו מכות 75. והוא שוב הפסיד

76. הוא שונא את טוגמון

77. הוא שונא שאף-אחד לא משתתף במשחק שלו *אהם* 78. הוא אוהב מלפפון חמוץ עם חרדל 79. כמעט כל דבר עושה לו גזים 80. בין הדברים: נקנקיות, תירס, מרשמלו וג'ו 81. הוא אוהב לשחק כדורגל 82. פעם הוא נפל מצוק 83. ושבר חצי מהעצמות שיש לו בגוף 84. בגלל שהוא שכח שהוא יכול לעוף 85. מאז הוא אף-פעם לא שוכח את זה 86. הוא מקפיד לצחצח שיניים כל בוקר 87. הוא מקפיד לצחצח שיניים כל צהריים 88. הוא מקפיד לצחצח שיניים כל ערב 89. הוא מקפיד לצחצח שיניים בכלליות, מתי שבא לו 90. הוא מכריח גם את איזי לצחצח שיניים בבוקר 91. הוא מכריח אותו לצחצח אותן גם בצהריים 92. הוא מכריח אותו לצחצח אותן גם בערב 93. הוא מכריח אותו לצחצח אותן בכלליות, מתי שבא לו (לקאבוטרימון) 94. יש לו עיניים כחולות 95. ולשון ירוקה 96. הוא מאוהב בסייטר מפוקימון 97. החבר הכי טוב שלו הוא אש מפוקימון 98. וכמו לכולם, גם לו נמאס כבר לשמוע "פיקאצ'ו מכת ברק!" "פיקאצ'ווווו!!!!!!!! 99. הוא ניסה לשחוט את פיקאצ'ו 100. הוא הצליח! ייפי! 101. מאז יש לו עבודה מצליחה בתור מדביר מזיקים 102. מאז שהוא התחיל לעבוד בזה הוא הדביר כמעט את כל הפוקימונים בעולם 103. הוא חוזר לעולם הדיגיטלי כל שישי-שבת כדי לבקר את ההורים שלו 104. ואת הסבים שלו 105. ואת הסבתות שלו 106. ואת הסבא רבא שלו 107. ואת הסבתא רבא שלו 108. ואת הדוד שלו מקירבה שניה 109. ואת אחותו החורגת 110. ואת הדוד של השכן של אחותו של דוד שלו מנישואים 111. הוא ביקש שליסטה תקפיץ את המשחק 112. ושתשתתף! 113. וגם נייקו! 114. ויובל! 115. והילה! 116. וחופית! 117. והוא מצטער אם הוא שכח מישהו 118. פעם הוא נכנס בעמוד 119. אחר-כך הוא שילם לעירייה פיצויים 120. כי העמוד נשבר

Digi Lista

New member
הוא כבר שמח../images/Emo13.gif

124.אחרי שהוא נפגע מהחברים כאן מלבד רייסטלין הוא שקל לעבור סדרה ופורום...(לא יפה..) 125.הוא היה שמח לעזור לליסטה לחנוק את המורה לאנגלית שלה 126.גם את המורה להיסטוריה שהכעיסה אותה ב11 למאי באופן מיוחד 127.אחר כך ליסטה והוא מתכננים להצטרף לסרט החדש של דיסני 128.הוא שונא שליסטה מזכירה את עצמה יותר מידיי בדברים עליו- מבחינתו יש דברים שלא מדברים עליהם. 129.הוא קבע תור לפרויד(שמת...) הפסיכולוג/הסוציולוג/חוקר/סמל מין או מה שלא יהיה ככה זה כשיש תסביכים...
תורכם(ואני מתגעגעת ליאקומו ולניקי!!!)

DiGiHiLa

New member
.....

130. עכשיו הוא הלך לאכול במסעדת אכול כפי יכולתך. 131. מכאן נובע שהוא אוהב לאכול.... 132. הוא שונא שקוראים לו סנוב 133. הוא עזר להילה להרביץ לקארי אחרי הראיון 134. ועכשיו הוא כועס שהילה מספרת את המידע החסוי הזה..... 135. הוא היה פעם בדיסנילנד וכולם חשבו שהוא דמות מדיסני ולא הבינו מי. תורכם...

Kenny Girl

New member
אני אני אני

135. זה למה שהוא כבר לא הולך לדיסנילנד 136. יש לו שיח מטפס על החלון 137. יש לו גם קקטוס מרקד על הדלת 138. וגם תירס מזמזם על הגג 139. והכי חשוב: קן מסומם על התקרה

למעלה