עוד החתמה גדולה

z dead

New member
עוד החתמה גדולה

תיאו ראטליף בדרך לדטרויט. לטעמי אחד הסנטרים הטובים בליגה בהגנה,אתלט ענק. הוא מצטרך לדל דיוויס הוותיק שגם הוחתם שם השבוע. איזה קו קדמי: שיד,מק'דייס,מק'סיל,ראטליף. גם שילובים של הגנה מעולה עם ראטליף ושיד,גם התקפה שיד ומק'דייס,גם אתלטיות עם מק'דייס וראטליף. וזה עוד בלי להזכיר את אמיר ג'ונסון שהוא 3-4 ואת הסנטר הסנגלי הרוקי שלהם שמתנשא ל2.16 וקופץ לשמיים. איזה סגל אדיר ומגוון. 1: האנטר,דיקסון 1-2: צ'ונסי,סטאקי 2-3: המילטון,אפללו. 3-4: פרינס,האייז,ג'ונסון. 4: מק'סיל. 4-5: מק'דייס,שיד 5: ראטליף,שאמפ(הסנגלי),דיוויס. צ'ונסי אחד מהרכזים הטובים בליגה בוודאות בשישיה-חמישיה הראשונה,המיטלון כנ"ל בSG,גם פרינס בתור SF,שיד הPF-C הכי טוב אחרי דנקן,מק'דייס וראטליף מהשחקנים המשלימים הטובים שיש בקבוצות הפלייאוף,כשאחד קלעי בחסד ושומר לא רע ובעל ניסיון והרבה גיוון במשחק שלו(מק'דייס) והשני אתלט וחוסם בחסד וגוף גדול בצבע (ראטליף). ואיזה ספסל...סטאקי שיכול לשחק 1-2 לצד בילפס,האנטר שועל הקרבות,דיקסון הזריז,אפללו מלא הפוטנציטל,האייז וג'ונסון שבכל ערב נתון כל אחד מהם נותן 10-15 נק',מק'סיל האתלט והרבאונדר,ושאמפ שהוא אחד האתלטים היותר איכותים שראיתי בשנים האחרונות,ודיוויס שיכול לתת גוף ועבירות לכל השאקילים,בינומיים,והדנקנים בליגה.

WorldCenter

New member
סה"כ

הם החתימו 2 שחקנם ששוים אולי חצי שחקן בריא, ושמזמן השנים היפות שלהם היו ששחקן בשם קארל מאלון עוד שיחק בNBA. ראטליף מזמן לא בכושר שהוא היה פעם, כל שני וחמישי נפצע והוא כבר מזמן מעבר לשיא, דיוויס אם הוא שורד מעל ל5 דקות על המגרש בגיל ובכושר שלו זה הישג.

z dead

New member
שראטליף יתן רק 10 דקות למשחק

זה עדיין מספיק,יש את מ'קסיל וג'ונסון שמשחקים לא מעט בקו הקדמי. מה גם ששווה להמר עליו במקרה הכי גרוע זה עוד שחקן לסגל שלא מרוויח יותר מידי,במקרה האופטימי הוא שווה 1.5-1 חסימות,3-5 נקי,ו2-5 רב' ל10-15 דקות משחק. אגב...בסוף דיוויס לא יוחתם,רק ראטליף.

וואלה, אתה והד דטרויט במקרה?

כי לפי התיאור שלך, לדטרויט יש את אחת הקבוצות הגדולות בכל הזמנים... דטרויט אכן עשו החתמות נכונות, שיעזרו להגנה הטובה שלהם, אבל הבעיה העיקרית שלהם בשנים האחרונות הייתה שהם הפסיקו לשחק בחצי גמר המזרח. ובזה לא ראטליף, לא דייויס, ולא דיקסון יכולים לעזור. ראיתי נכון? קראת למקדייס אתלט אדיר? באיזה שנה אנחנו? הבחור עבר כל כך הרבה ניתוחים בברכיים, שיש להם כרטיס קופת חולים משלהם. הבחור לא קפץ ב4 שנים האחרונות. הוא ריבאונדר אדיר בזכות העובדה שהוא משתמש נכון בגוף שלו כדי לחסום שחקנים יריבים.

נצל"ש 2, עצוב לאיזה רמות של חוסר מקצועיות

מגיעים בארץ. המשחק בין הספרס למילווקי היה צמוד, ולפי וואלה "8.5 שניות לסיום, הספרס נהנו משלשה גדולה של האיש החם שלהם, מאנו ג'ינובילי". אז לא שלשה, ולא נעליים. מילווקי עוד הובילו 94-93, ואכן מאנו קלע את הסל שהעלה את הספרס ליתרון עם כ13 שניות לסיום, אבל זה היה רק שתי נקודות. חבל שוואלה לא מספרים שבצד השני הוא גם גרם לבל לאבד את הכדור. פארקר הלך לקו, החטיא את הראשונה, ושם את השניה כדי לתת לספרס 2 יתרון 8.5 שניות לסוף. רד עוד הלך לסל, וקיבל עבירה של דאנקן 1.3 לסוף. הוא החטיא את הראשונה, ואת השניה בכוונה. בוגוט עוד לקח את הריבאונד, אבל הצדק נעשה כשהחטיא את הפולו , כיוון שהוא גם דחף את דאנקן.

אם זה לא היה מצחיק, זה היה עצוב.

וואלה שינו את הנוסח שלהם לסיום המשחק וכעת זה: "הספרס נהנו מסל של האיש החם שלהם, מאנו ג'ינובילי. הארגנטינאי הפציץ 30 (10 מ-17), ונעזר ב-26 של טוני פארקר, שסגר עניין מהקו". אז אם כבר טרחתם לתקן, למה לכתוב שוב דברים שלא היו ולא קרו? פארקר עשה אחת משתיים מהקו והעלה את הספרס ליתרון 2 8.5 לסוף. זה לא סגר ולא עניין. למילווקי היו עוד שתי הזדמנויות להשוות, ורק החטאה של רד מהעונשין סגרה א תהמשחק. חבל שוואלה מתעקשים להמציא גרסאות משלהם למשחקים. עד היום דווקא החזקתי מהם בכל מה שקשור לNBA.

קרא מה הם כתבו

"מהלך שלוש ענק של גינובילי עם 8.5 טיקים הבטיח את נצחון החוץ... גינובילי לקח אחריות ואת הכדור, קלע סל גדול וסחט עבירה מבל וניצח משחק שלרגע כבר נראה היה אבוד. אנדרו בוסט היה יכול להשוות בשניית הסיום אך החטיא" נו, אז מי יותר גרוע בדיווח?
שום אזכור לעונשין של פארקר אפילו, הזמנים לא נכונים ומי זה ה בוסט הזה? הוחתם בדד ליין? אהבתי את רמת הפירוט עד לעבירה של בל! אם כבר, אז צריך לשדר אמינות

z dead

New member
לא אוהד,אבל מעריך אותם מאד

במיוחד בגלל ראשיד וצ'ונסי. מתי אמרתי שמק'דייס אתלט? הוא כן..יחסית לגילו ולמצבו,ויכול פעם-פעמיים במשחק לדפוק מהלכים אתלטים שלא מביישים אף שחקן NBA צעיר. אני אמרתי שמק'סיל אתלט,לא מק'דייס. איפה ראית שאמרתי שמק'דייס אתלט? אולי התבלבלת במק'ים? דיקסון לא יכול לעזור ברמה של להכריע משחקים אבל הוא עוד גארד בנוסף להאנטר המצויין והמנוסה וסטאקי הצעיר והקשוח במידה וצ'ונסי לא בשיאו. הם הפסידו לקאבס בשנה שעברה רק בגלל זחיחות וזלזול לא מעבר לזה,ושנה לפני בגלל הבעיות של בן וואלאס שמתברר שהוא שמוק לא קטן עם בעיות אגו כמו שיעידו עליו אוהדי ואנשי שיקגו. השנה החיבור של השחקנים הוא טוב,אין בעיות אגו,ואחרי הטמטום והזלזול שהם הפגינו בשנה שעברה אני מניח שהם למדו את הלקח,ואין סיבה שלא יגיעו לגמר ויקחו אליפות. וכן לדטרויט יש כנראה את אחת הקבוצות הגדולות בכל הזמנים,צ'ונסי,ריפ,פרינס,שיד הם כולם שחקנים שבקבוצה אחרת מקבלים חוזה מקסימום או קרוב לכך. הספסל שלהם טוב מאוד,אולי הטוב בNBA ואם לא הכי טוב לפחות מקום 3-4 מבין כל הקבוצות. ברור שיש מיליון דברים שיכולים לקרות בדרך,יחד עם הספרס,הלייקרס,אולי אולי קליבלנד בתחזיות אופטימיות מאוד,ואולי פיניקס אם תחזור לעצמה,דטרויט מ3-4 הקבוצות היחידות שמועמדות מבחינתי לקחת אליפות השנה. לי אין קבוצה ספציפית שאני אוהד אני מחבב את גולדן-סטייט,דטרויט,פיניקס,והספרס ככה שאני די אובייקטיבי.

יש לך טעם טוב ../images/Emo48.gif

ומקדייס כן אתלט. לא כמו לברון אולי
אבל אתלט למרות הפציעות שעבר, הוא אפילו מטביע וחוסם

z dead

New member
גם וויציץ מטביע וחוסם

:) גם אני,גם אתה,ואפילו הלפרין וטפירו(!) לו היינו 2.11 היינו מטביעים וחוסמים. אבל כן יש לי טעם טוב :) ומק'דייס ת'כלס כן אתלט ביחס לנובציקי,גודן,בוזר ושאר PF "מובילים".

tristan79

New member
החתמה טובה אבל

עדיין לא הייתי מתחיל לחגוג את האליפות לרוב הקבוצות המועמדות יש סגל רחב ותיאורים אופטימיים אפשר להדביק לכולם (רונדו מתפתח לרכז סולידי ליד הכוכבים, טוני אלן יכול בערב נתון לתת 30 נק', גלן דיוויס מלא פוטנציאל, פי ג'י בראון ותיק ומנוסה וכו' וכו' וזו רק בוסטון - האתגר העיקרי במזרח). בשנים האחרונות הדבר המרשים ביותר בפיסטונס הוא היכולת לשחק כדורסל שעושה רושם הרבה יותר טוב ממה שהשחקנים עצמם נראים על הנייר. בעונת האליפות החמישיה הייתה מורכבת מחמישה שחקנים שכולם היו לא מוערכים מספיק והתחברו יחדיו ליצירת קבוצת כדורסל מעולה. אכן לדטרויט יש את כמה כלים מאוד מרשימים כיום, אבל אין להם את הסטאר-פאוור של שאר הקבוצות שרואות את עצמן כמועמדות - אולי זה הדבר הכי מרשים והיתרון של הפיסטונס, אבל זה אומר שעל מנת להגיע להשגים הקבוצה צריכה להתחבר יחדיו למשהו שהוא מעבר לסך כל השחקנים. אין לדטרויט איזה לברון או קובי שמסוגלים לקחת על עצמם ולנצח משחקים וסדרות שלמות, מה שגורם לכך שתפקיד המאמן הרבה יותר קריטי - העומק כרגע יכול לאפשר לסונדרס יותר "משחק" עם הרוטציה ומתן דקות מנוחה לשחקנים העיקריים, אבל אני מניח שבפלייאוף הרוטציה תתקצר משמעותית ו4-5 מהשחקנים שהזכרת יקבלו במקרה הטוב דקות גארבג' או דקות מעטות של משימות ספציפיות. מה שמשאיר את הפיסטונס עם הסגל העיקרי שלה שסונדרס אולי גורם להם להראות טוב מאוד בתקופות מסוימות, אבל עדיין לא ראיתי אותו עושה את זה במאני-טיים של המאבק על הטבעת...

z dead

New member
תראה,תשמע...

הסגל הארוך גורם לזה ששחקני החמישיה מגיעים לפליי-אוף יותר רעננים משנים קודמות,אומרים שהבעיה של הפיסטונס בשנים האחרונות היתה הרבה בגלל שהם היו ברוטציה של 7-8 שחקנים במשך רוב העונות הסדירות שלהם מאז שהחבורה הזו הגיעה לשם. ראשיד וואלאס במשחקי פליי-אוף הופך לאחד שמכריע משחקים,הוא עושה את זה כשחייבים,לרוב הוא לא כי הוא יודע שיש על מי לסמוך ושעדיף לקבוצה שלו שהמשחק יזרום. צ'ונסי גם שחקן שמכריע משחקים,MR BIG SHOT קוראים לו לא? לא סתם. שניים כאלה בנוסף לשחקנים משלימים כמו המילטון ופרינס שהם אול-סטארים לכל דבר אבל שמודעים למקום שלהם ויש לך סטאר-פאוור. אני מאמין שגם אם תחשוב חזק חזק אני לא מאמין שתצליח לנקוב בשם של רכז שאתה יכול להגיד עליו בוודאות שהוא טוב מצ'ונסי,במיוחד במאני-טיים. וכשיש לך רכז כמו צ'ונסי ושחקן פנים כמו שיד שהופך למפלצת בפליי-אוף,אני לא רואה איזה סטאר-פאוור חסר שם.

סלים וארזה

New member
מנהל
ראשיד מכריע משחקים? סדרות שלמות כשהוא עוזב את רוברט הורי שעומד לבד על קו השלוש. סורי, הייתי מוכרח

למעלה