עוד הזרעה נכשלה

יולי 154

New member
עוד הזרעה נכשלה

עוד חודש ללא הצלחה. עוד טיפול (הזרעה) שלא הצליח. החודש הייתי צריכה ללדת, התל"מ שלי היה ב-29.2 הייתי אמורה להיות בסוף תשיעי, ואני עדיין לא בהריון אפילו. נמאס, לא יכולה יותר, שנה ו-8 חודשים זה יותר מדי.

hyb

New member
אוי יולי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אין לי מילים לנחם אותך אני ממש מצטערת בשבילך
אבל כמו שאת יודעת היום הראשון של המחזור הוא היום הראשון של ההריון...

טאיה1

New member
../images/Emo24.gifאוייייי. מצטערת לשמוע

אני גם חוטאת בהשוואת המצב הנוכחי שלי למה היה קורה לו ההריון היה מצליח (הייתי חוזרת מחופשת לידה עוד מעט). אסור. אסור לעשות את זה. רק קדימה. בהזרעה בחודש הבא תצליחי ותשכחי מה שאת עוברת עכשיו. הלוואי אמן.

תולו

New member
יולי יולי יולי ../images/Emo24.gif

ממש עצוב לשמוע, כל כך מבינה אותך. מחזיקה אצבעות לפעם הבאה

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif יולי../images/Emo14.gif

כל חודש כזה של תקוה מנופצת ואכזבה צורבת משאיר בנו סימן עמוק של כאב. צריך ללמוד לחיות את החיים שלנו למרות הסימנים, לא לתת להם לצלק לנו את הנשמה. צריך ללמוד לשכוח ולהשאיר מאחור את מה שלא נשאר איתנו, לא להאחז בו ובכאב שלו. שולחת אהבה ועידוד מלא חופנים, וגם קופסת טישואים וכתף חמה לבכות.
נועם

../images/Emo24.gif ענק לך יולי

לא מתייאשים! ממשיכים במסע החתחתים הזה עד שהדרך תהפוך ישרה ונעימה ועגולה! ממני, שבדרך להזרעה שנייה בהצלחה לכולנו!!!!!!!!!!!!!

chompi1

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo24.gif

אין לי מילים. שולחת לך
חזק חזק לעידוד.

bapi

New member
../images/Emo14.gifעצוב מאוד

במיוחד לחשוב מה היה יכול להיות
מקוה שמחר בבוקר תקומי וה
תאיר את פנייך אבל בינתיים שולחת
גדול והרבה הצלחה לפעם הבאה

מבינה אותך כל כך! ../images/Emo24.gif

מבינה ומזדהה עם הכאב והתסכול. גם אני בדיוק חוויתי כשלון נוסף. אין מה לעשות, רק להתאזר בהמון המון סבלנת!

פריצית

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

להמשך הדרך שתהיה מלאה ורצופה רק בדברים טובים. עוד מעט זה יבוא וכל העצב יהפוך לשמחה. תחזיקי מעמד....

limordc

New member
יולי יקרה../images/Emo24.gif

מצטערת לשמוע. כן, שנה ושמונה חודשים זה יותר מידי זמן, מאחלת לך רק שנה ותשעה חודשים...

../images/Emo24.gifאויש יולי

כואב לקרוא את ההודעה העצובה שלך. שולחת לך
ומזכירה לך שלמרות שכרגע זה נראה לך מאוד רחוק, בעוד שבועיים את יכולה להיות שוב בהריון....

blessed

New member
אוי יולי, מצטערת לשמוע

שולחת לך המון המון חיבוקים.

סנונית 1

New member
יולי ../images/Emo14.gif

מתוקה שלי מה קורה איתנו תגידי? באש ובמים ביחד? איך את מרגישה? בטח מיותר לשאול אבל בכל זאת. ומה הלאה מה בתפריט? (הלוואי ולא היינו נכנסות למסעדה הזאת קלקול בטן עשתה לנו וחרא בנשמה). יולי שולחת לך מיליון
ים והמון אהבה, אנחנו עוד נצליח וביחד זוכרת? אוהבת סנונית.

יולי 154

New member
סנוניתי

החלטתי להחליף רופא החודש. קבעתי לד"ר ברקוביץ' ליום שני בערב. מקווה שמכאן הדברים ייראו אחרת.

למעלה