עוד הופעה
E Evi Virus New member 21/11/08 #2 וואו, זה ממש נוראי. גם בר אילן וגם 30 שקל? זה כבר לא חור בכיס, זה... אין יותר כיס כבר מזמן. אוף. הלוואי תודה לך!
וואו, זה ממש נוראי. גם בר אילן וגם 30 שקל? זה כבר לא חור בכיס, זה... אין יותר כיס כבר מזמן. אוף. הלוואי תודה לך!
M Miss Harvest Moon New member 22/11/08 #3 מה זה איפה זה ? זה זול אוף זה יום לפני שילה ואני מחכה לה כבר ממאי אז אני יכולה לחכות לאביתר עד המעבדה
מה זה איפה זה ? זה זול אוף זה יום לפני שילה ואני מחכה לה כבר ממאי אז אני יכולה לחכות לאביתר עד המעבדה
K Kettercat New member 22/11/08 #4 אוךךך עד שיש הופעה 5 דקות מהבית, זה נופל על ההופעה של רופוס וויינרייט
E Evi Virus New member 22/11/08 #5 אם ממך זה 5 דקות, כמה זה ממני? ../images/Emo163.gif../images/Emo2.gif המממ אבל... אבל... יש שתי הופעות של רופוס |מנסה| בואי, בואי! נסדר לך משהו.
אם ממך זה 5 דקות, כמה זה ממני? ../images/Emo163.gif../images/Emo2.gif המממ אבל... אבל... יש שתי הופעות של רופוס |מנסה| בואי, בואי! נסדר לך משהו.
K Kettercat New member 22/11/08 #7 10 דקות כולל פקקים ../images/Emo3.gif איזה, ההופעות סולד-אאוט כבר חודשים מזל שהזמנתי ישר כשהתחילה המכירה
10 דקות כולל פקקים ../images/Emo3.gif איזה, ההופעות סולד-אאוט כבר חודשים מזל שהזמנתי ישר כשהתחילה המכירה
E Evi Virus New member 22/11/08 #8 אהה... באסה ../images/Emo10.gif טוב, נראה אותך בקרוב בכל מקרה? [צריכה רמז? ]
M ms pizza New member 24/11/08 #12 בעיקרון זה באוניברסיטת בר אילן-שזה ממש ליד הגשר של בני ברק וצומת קוקה קולה כרטיסים אפשר להשיג באגודת סטודנטים- ז"א בתוך האוניברסיטה - ליד האקדמון שם. תשאלי איפה זה- יסבירו לך. אם אני לא טועה האגודה תוחה עד שש - אז קחי את זה בחשבון , ובטח בערב המופפע יהיה אפשר לקנות כרטיסים בשלייפר.
בעיקרון זה באוניברסיטת בר אילן-שזה ממש ליד הגשר של בני ברק וצומת קוקה קולה כרטיסים אפשר להשיג באגודת סטודנטים- ז"א בתוך האוניברסיטה - ליד האקדמון שם. תשאלי איפה זה- יסבירו לך. אם אני לא טועה האגודה תוחה עד שש - אז קחי את זה בחשבון , ובטח בערב המופפע יהיה אפשר לקנות כרטיסים בשלייפר.