עוד הופעה.. יום שישי 29/8 17:00 בעין חמד
ג ג ו נ ן ב ש י א New member 8/7/08 #2 אין הופעה יותר קרובה? אני מתגייס עוד מעט וורוצה להגיע להופעה לפני הגיוס.
M Mrs Vertigo New member 8/7/08 #3 ../images/Emo112.gifאמ 14.7 פסטיבל בשקל בטירת הכרמל ווווווווווו, 24.7.08 בברל'ה להבות חביבה. אני רוצה להיות שם.
../images/Emo112.gifאמ 14.7 פסטיבל בשקל בטירת הכרמל ווווווווווו, 24.7.08 בברל'ה להבות חביבה. אני רוצה להיות שם.
ג ג ו נ ן ב ש י א New member 8/7/08 #7 תודה. על איזה ציטוט מדובר? דרך אגב יש לך מושג מתי בדיסק החדש שלו יוצא?
F Funky Giraffe New member 8/7/08 #8 בפרופיל שלך, מיטתי הרחבה ושים לב - טיימינג הוא הכל בחיים מהיום אפשר להשיג את הדיסק החדש של טאבו+ כרגע רק בתערוכת הגמר שלו במכללת HIT בחולון עוד שבועיים זה בחנויות
בפרופיל שלך, מיטתי הרחבה ושים לב - טיימינג הוא הכל בחיים מהיום אפשר להשיג את הדיסק החדש של טאבו+ כרגע רק בתערוכת הגמר שלו במכללת HIT בחולון עוד שבועיים זה בחנויות
ג ג ו נ ן ב ש י א New member 8/7/08 #9 תודה אתה מדבר על הדיסק "רחמים עצמיים מדבקים כמו פיהוקים" נכון? כי את "החיים עושים אנשים קשים, רוצה להרגיש" כבר יש לי.
תודה אתה מדבר על הדיסק "רחמים עצמיים מדבקים כמו פיהוקים" נכון? כי את "החיים עושים אנשים קשים, רוצה להרגיש" כבר יש לי.
ג ג ו נ ן ב ש י א New member 8/7/08 #11 השם הראשון יותר טוב. יש אפשרות להשיג אותו לפני זה, (אין לי דרך להגיע לטכניון ואני צריך אותו מהר)
Y yaelmaill New member 11/7/08 #13 ועוד הופעה שקצת רחוקה(בזמן) בזאפה בת"א 5.9 יום שישי מופע שמתחיל ב-15:00.