עוד הופעה 17/9

glitter8

New member
והפעם עולה 5 שקלים יותר...

אז בטח תהיה הופעה יותר שווה...

glitter8

New member
אוי עמריקי...

די לקשקש שטויות... בקטנה... אולי בגלל שהחליפו בסיסט??

handlessman

New member
קודם כל, להיפטר מה"קי" לאלתר...

דבר שני: דווקא לדעתי, זה שהחליפו בסיסט אז אמורים להוריד את המחיר כי כנראה פחות מוכר ובעל פחות מוניטין מנדל, וצריך עוד לעמוד על טיבו... ואם לא להוריד בגלל זה, אז בטוח שלא להעלות. ותאמיני לי שיש היגיון בדברים שאמרתי, כי קראתי על הנושא באיזה מקום ונחשפתי לעובדות שמראות עד כמה עצומות ההוצאות בכל הפקת הופעה או הוצאת אלבום לאור, ואיך שבאמת השקל-שניים האלה פחות או יותר משפיעים על אם האמן מוגדר כאחד שהרוויח או שהפסיד מאותה הופעה / אותו אלבום.

glitter8

New member
טוב..

מעכשיו אתה "עמרי".. (הופ הופ טרללה, גדלתי בשנה...) עכשיו צריך בייבי חדש לפורום...היתה פה איזה מישהי בת 14, לא? איפה היא נעלמה..?

glitter8

New member
חס וחלילה..

אני מתכוונת לחברים פעילים וכותבים בפורום...מצדה פעם בשנה וייחוס משפחתי מכובד עדיין לא יתפסו כל כך מהר את המקום של רונן ועמרי ש"פורשים כנפיים והולכים אל הצבא" כל כך מהר.. צריך פה קצת טינאייג'רים..

5 שקלים

יותר ממה? אני הבנתי שזה לא שהם החליפו את הבסיסט, הם סתם בודקים כל מיני...לא? בכל אופן הוא היה מאוד מאוד מוצלח בעיני....

glitter8

New member
לפי מה שדיויד אמר לי

הוא החליף את אלון נדל באופן חד פעמי. (או במילים אחרות-הציעו לנדל באותו ערב הפקה אחרת בה הבוחטה בסוף הערב יותר מכובדת...ככה זה הולך בתחום הזה..) לגבי העליה במחיר- ראו שהמופע מפוצץ, ועוד 5 שקל לרווח (כפול 200 )לא יזיקו לאף אחד, אז למה לא לנסות?

glitter8

New member
ההופעה הבאה בזאפה

תעלה יותר מזו שהיינו בה. מה כ"כ מסובך להבין? (אולי מי שרגילה לא לשלם בהופעות של דיויד לא מבינה דברים כאלה...
)

או.......

שאני לא רואה את ההבדלים, בהופעה הקרובה העלות תהיה 115 ש"ח, כמו גם בהופעה שהייתה.

handlessman

New member
אפילו שלא הייתי...

זכור לי מהפרסומים שהיא עלתה 110... בכל אופן - מה זה משנה?? כמו שדודי אמר - כאילו שזה מה שיעצור אנשים מלבוא להופעה הזאת...

alti26

New member
רק רק רגע

5 שקל זה מה שיפריע לכם להגיע להופעה ? דרך אגם אשמח לפניה של אדם שמבין במחשבים ליעוץ מקצועי שבת שלום דודי

למעלה