עוד הופעה ליהודה...

עוד הופעה ליהודה...

לכל המעוניין ! יש הופעה ליודה ב29/6/06 באמפי בקריית מוצקין, למה כל כך רחוק קיבינימט??? וההופעה היא הופעת סוף שנה להסתדרות המורים במחיר אפסי של 53 שקלים לכרטיס!!! רינה שנלך למושון בעיר ונזמין מקומות ולא נשלם 10 שקלים על ההסעה?...זוכרת את הימים הטובים?

אז זהו שאי אפשר...

אלא אם כן אתה חבר בהסתדרות המורים או יש לך שהו שאתה מכיר שחבר בארגון.

ספי סול

New member
עכשיו אני מצטער על ההתעללויות

במורים ועל זה שממש שנאו אותי בחדר המורים... את תוכלי להשיג כרטיסים לכולנו???? או שאת ורינה תסעו לבדכן? מה שלא נראה לי שכדאי לכן!!! כדאי לכן לצרף אותי להסעה אני אשלם עליכן גם את ה-10 ש'...(וגם אזמין אותכן לשווארמה וקולה...)הולך...????

אכן כן...

כולם באיזשהו שלב מצטערים שהתעללו במורים שלהם... אין לי בעיה להזמין לך כרטיס, הבעיה היא שההזמנה צריכה להתבצע דרך האתר של הסתדרות המורים, דרך כרטיס אשראי מיוחד של ההסתדרות, תמיד אוהבים לסבך ענינים... ועוד רוצים שבערב ההופעה יציגו כרטיס אשראי +כרטיס חבר של ההסתדרות. אני לא יודעת אם זה באמת יצא לפועל אבל מה שבטוח זה שההזמנה היא דרך האינטרנט עם כרטיס אשמורת ועוד בקרית מוצקין? למה?????

עוד משהו קטן...

אני לא אוכל להגיע להופעה כי הבן של המנהלת שלי מתחתן באותו יום ואני לא יודעת לגבי רינה כי רק אתמול נודע לי על ההופעה וטרם דיברתי איתה, תהיהאיתה בקשר היא בטוח כבר וי. איי .פי ותוכלו להשתחל ואם צריך את עזרתי תגידו לי כי אני צריכה להזמיןל את כרטיס האשמורת, ואגב גם נדב אבוקסיס יהיה באותו ערב.

לא אותו הקוטלר

הי ספי, למקרה שזה מעניין אותך, אשר קוטלר כבר לא מיצג את יהודה. עכשיו זה מאיר קוטלר. בכל אופן, שלחתי להם מייל היום. שירה

ספי סול

New member
../images/Emo13.gifזה האח לא נורא...העיקר הגעת אליו

שיהיה בהצלחה...ואל תשכחי לעדכן אותנו...

רינה ד

New member
חגו!!!! ../images/Emo6.gif מושון עלק...

אחרי 20 שנה וטרם שילמנו 10 ש' להסעה...
אחח...איזו הופעהההההההההה אז ההופעה היתה בקיסריה ויודה שר את the wall למורים...היה מדהים מדהים מדהים!!! ונו תבואי להופעה, את לא תתני לי לעשות את כל הדרך עד לקרית מוצקין לבדי באוטובוס מלא מורים (ומושון), נכון...?

ספי סול

New member
למה לבדך כפרה...אני מנדב את עצמי

לבוא לשמור עלייך מכל המורים השדים ומושונים למיניהם...מי זה מושון? הנהג???

ספי עליך אנחנו כבר לא סומכים

אתה סתם חרטטן עלאק כן כבר הזמנתי כרטיס! חחחחחחחחח עזוב אתה לא רציני

רינוש....רינוש...רינוש...

מה המצב כפרות? את מתקמצנת על שיחה??? איפה את??? בכל מקרה, היתה הופעה אז שחבל על הזמן!!! אבל להגיע עכשיו עד למוצקין? אלוהים איך , למה וכמה? וגם אין הסעות, אבל ראית את המחיר? ברצפה! להופעה לא נראה לי שאני אגיע במיוחד שאני צריכה לחלק תעודות למחרת, איזה תאריך דפוק הם קבעו לעזאזל! וגם הבן של המנהלת שלי מתחתן, וספי זה יוצא ביום חמישי לא במוצא"ש! תהיי בקשר התגעגעתי גע..גע..גע.. חולה עלייך!

קיפו

New member
קבלי תיקון

לא היה אשר קוטלר, היה מנחם אשר ויש מאיר קוטלר.

למעלה