עוד הופעה במרכז

עוד הופעה במרכז

בבארבי כפר סבא, ב-7 לספטמבר.. זה גם תאריך יותר קרוב וכאלה.. וזה גם ביום חול! מה למי יש יום הולדת עכשיו? סתם תהנו

eladi88

New member
ראסמי!!../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

איזה חוסר אחריות מצד הלהקה

אני גרה בכפר סבא..אני לא באה

ואני לא הולכת להופעה..כי אחרי מיליון הופעות נמאס לי, ונשבעתי שאני לא אלך יותר להופעה עד שהדיסק החדש יוצא!! כי כבר נמאס לי שכל ההופעות נראות ונשמעות אותו דבר. שלא תבינו לא נכון, זה לא שאני לא נהנת, אני נהנת, אבל כבר קצת נמאס לי..כבר אין לי את הפרפרים בבטן שהיו לי לפני ההופעות הראשונות שהייתי בהן..כי אני מכירה כבר הכל בע"פ ואני רוצ ההופעה שונה, יותר ארוכה, עם עוד שירים, וסדר אחר לשירים.. קיצ, לא עוד הופעות לפני הדיסק הבא..והנה עוד סיבה להוציא אותו כבר
פיףף..כמה חפרתי עכשיו!!!

על הז** שלי כוכב נולד...

יש הופעה ואתם מדברים על כוכב נולד....ועוד אומרים איזה חוסרר אחריות מצד הלהקה באמת אנשים איזה חוסר טקט לפעמים עדיף לשמור משפטים מסויימים לעצמכםםםם.....דרך אגב יוצא שבוע לפני המומלדת אז בטוח בא...

eladi88

New member
חחחחחח תהיה בריא../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

לפני שאתה קופץ למסקנות בדוק מה אתה אומר אחי... זה היה בציניות... ושיהיה לך מזל טוב!

לא צחקתיי

באמת אם אין משהו טוב להגיד אז על תגידו אותו די.. משגע אותי לשמוע די יש לנו ככה ואיזה חוסר אחריות מצד הלהקה אם הם יתחשבו בכל אחד שלא יכול לא יהיו הופעות אתם לא חושבים שדי עם התגובות המיתרות האלה?!?! לא מתאים לבוא??מתאים לשבת על התחת לראות כוכב נולד אל תבואו למה להגיד את זה בשער של הפורום ולבאס את כל מי שנכנס אליווו...

Japoneza

New member
וואי אחי..../images/Emo110.gif

שתי נשימות עמוקות. יופי, עכשיו: ציניות עוד לא הרגה אפחד. רק בריאות גבר..

למעלה