עוד הוכחה

עוד הוכחה

השמאל ביקש ממני הוכחה שהנאצים שיכים לשמאל, קבלו אותה. כתבה מאתר המפלגה הנאצית של ארה"ב. ידוע שהימין בארה"ב תומך במלחמה בעיראק, והשמאל מתנגד-המפלגה הנאצית בארה"ב דורשת "לגרש את הימין מהשלטון" והיא התנגדה ומתנגדת למלחמה בעיראק. אם תגלשו קצת באתר המפלגה תמצאו עוד הרבה פעמים את המילים "נאצי" ו"שמאל" מתלכדות לאותו הדבר.

זה באמת לא הוכח שיש נשק

להשמדה המונית בעיראק. אפילו האמריקאים הודו בכך. ואני לא אומר את זה כי אני נאצי, אני אומר את זה כי זה נכון ואפילו היוזמים של המלחמה יודעים זאת. ואין קשר בין נאציזם לשמאל, תפסיק עם השטויות האלו.

נשק יש, וזה בטוח

השאלה היא למי חוסיין העביר אותו לפני כניסת ארה"ב לעיראק? אתה לא נאצי, אתה סוציאל-דמוקרט. יש 3 זרמים בשמאל: נאציזם (טוטלייטרי), קומוניזם (טוטלייטרי), סוציאל-דמוקרטיה (סוציאליברליזם, שמאל מתון). בימין יש פשוט ימין מתון (קפיטליברלים, ימין מתון) וימין קיצוני (טוטלייטרי). אני ימין מתון, ומכיוון שאני בעד ממשלות אחדות לדעתי ממשלת האחדות המושלמת היא הקפיטליברלים עם הסוציאליברלים. אבל דבר אחד בטוח: אני לא סובל קומוניזם, נאציזם וימין קיצוני.

אני פשוט לא מאמין שאתה מציב

אותי ליד פאשיזם ונאציזם. אתה פשוט לא יודע מה אתה מדבר.

אני מצתהר, לא הבנת אותי נכון

גם בשמאל וגם בימין יש זבל, למזלנו אני לא שייך לזבל של הימין ואתה לא שייך לזבל של השמאל. הזבל של הימין זה כ"ך, הזבל של השמאל זה הנאציזם והקומוניזם. אני ואתה יכולים לשבת ביחד בממשלת אחדות. הנאצים, הקומוניסטים ותנועת כ"ך יכולים לשבת ביחד בכלא.

הזבל נאציזם והזבל פאשיזם

הוא חלק של הימין ולא של השמאל. הזבל של השמאל הוא הקומוניזם.

תגובה

תסתכל בלינקים שהבאתי לך ותביו שגם נאציזם-פאשיזם זה שמאל. הזבל של הימין זה תנועת כ"ך. בכל מקרה אני ימין מתון, אתה שמאל מתון-זה העיקר. הענין הוא, שמה שאנחנו מכנים זבל (נאציזם, קומוניזם, כ"ך) מסכן את הדמוקרטיה. זה לא סוד שלשלטון הקיצוניים רוצים לחדור דווקה דרך המפלגות המתונות כי המתונים מקבלים יותר קולות, הדוגמה היא מאיר כהנא. מאיר כהנא טען שהוא ביתר"י ושהוא ממשיך דרכם של ז'בוטינסקי ובגין, וזה היה שקר. ז'בוטינסקי-בגין-שמיר הם הסמל של הימין המתון, כהנא הוא ימין קיצוני (מה שניתן לכנות בקיצור: "זבל").

לא

פאשיזם זה שמאל קיצוני, כהנא ימין קיצוני. אני לא סובל את כהנא, אבל כהנא שייך לקיצוניות הימנית ולא לשמאלנית. אני לא מסכים עם רצח כהנא, כי לדעתי רצח זה מוגזם ומקומו של כהנא היה בכלא.

כמה תיקונים קטנים....

פאשיזם זה ימין קיצוני מאוד ואם יגידו שכך הם פשיסטים אז אני יגיד שיש בזה משהו.... אין דבר כזה סוציאליברלי אלו הפכים ואינם הולכים ביחד זה כמו למשל לומר דיקטטוקרטי (דקטטורה דמוקרטית ) זה לא הולך ביחד... יש סוציאלדמוקרטי שזה מה שמרץ טוענים שהם אבל ליברלי זהו משטר כלכלי הפוך מהמשטר הסוציליסטי... (ז'בוטינסקי היה ליברל בעוד ויצמן היה סוציליסט).... בקשר לטענות שהנאציזם זהו שמאל, אני לא יכול להפריך טענה זו ואני לא חושב שמשהו כאן יכול מהסיבה הפשוטה שאם נסתכל על הבסיס של המפלגה ז"א על הרובד הראשוני שכל אחד יכול לראות, על שמה: "המפלגה הנציונל סוציליסטית" שקראה לעצמה גם מפלגת העם והמציעה דברים כמו פולקסואגן (מכונית עממית) שתהיה מכונית שכל אחד יוכל לקנות האידאולוגיה הנאצית הייתה בחלקה באמת שמאלנית אך צריך לזכור גם כי אויביה הגדולים של גרמניה הנאצית ושל המשטר הנצים זה ה"כושים" ה"שמים" והקומוניסטים (היו עוד אויבים רבים בתוך האידאולוגיה אבל אלו היו הראשונים להשמדה ואחר-כך היו עוד שלבים) שלושת הטינופות של העולם הדרגה הנמוכה ביותר שיש הראשונים שמהם צריך להיפטר...לכן אני אומר ימין הם בטוח לא היו אבל שמאל אני גם לא יכול אומנם להפריך את הטענה אבל אני גם לא יכול להגיד שהם לגמרי היו שמאל אני חושב שהם היו זרם נפרד שכן הוא יותר קרוב לשמאל מבחינה אידאולוגית אבל אינו שמאל של ממש... אני כבר אמרתי את דעתי בעניין אבל אומר שוב שלדעתי הפשיזם והנאצינזם זה לא אותו הדבר אלו שני משטרים שונים משני קצוות שונים של המפה הפליטית... בקשר לאידאולוגיה הכלכלית של כל צד פוליטי כלכלית קפיטליזם הוא הימין הקיצוני וליברליזם הוא הימין המתון כמובן שיש כל מיני רובדים ודברים באמצע זה לא או שחור או לבן כנ"ל לגבי סוציליזם שמאל מתון וקומוניזם קיצוני זאתי אידאולוגיה כלכלית לא מדינית נכון שבדרך כלל לאידאולוגיה כלכלית נלוות גם אידאולוגיה מדינית אבל יכול להיות מצב שמשהו הוא קומוניסט אבל אין לא עדיין דעה בקשר למה לעשות אם י-ם למשל או שהוא סוציאליסט אבל הוא בעד לשמור על שיטחי א"י השלמה זה יכול להיות במיוחד בארץ שהמצב פה שונה מכל מקום אחר, למרות שבדרך כלל זה נכון שלכל אידאולגיה כלכלית בעלת שיוך פוליטי נלוות גם אידאולוגיה מדינית אך זה לא מחייב אלו שני רובדים שונים ואין בנהם כל התחייבות ובנוסף תמיד קפיטליזם אהיה ימני וקומוניזם שמאלני ותמיד א"י השלמה אהיה ימין ואלו נוסחת השלום תמורת שטחים אהיה שמאל אך אין זה מחייב שאהיו ביחד......

תגובה

פאשיזם זה שמאל, סוציאליזם. האמת היא. רק לפני עשור בארך השמאל קיבל את תדמית ה"ותרנים", תסתכל מה השמאל עשו בברה"מ ומה הם עושים בצפון קוריאה (קומוניזם). נאציזם, קומוניזם, פאשיזם: ש מ א ל ק י צ ו נ י .

למעלה