עוד דרך לסגור מעגל ושימו אחד מהם...........................קירח.
N Netta79 New member 12/10/05 #2 ממעמקים ... עכשיו בטח יהיו כתבות נוסח : "רווקות נואשות מחפשות טבעות במעמקי הים " באמת , מה עושים עם טבעות הנישואין ? עד מתי שומרים ? לא חשבתי על זה , אצלי הן סתם זרוקות איפה שהוא (גם ככה אני לא בקטע של תכשיטים ) תצללו ותהנו ~נטע
ממעמקים ... עכשיו בטח יהיו כתבות נוסח : "רווקות נואשות מחפשות טבעות במעמקי הים " באמת , מה עושים עם טבעות הנישואין ? עד מתי שומרים ? לא חשבתי על זה , אצלי הן סתם זרוקות איפה שהוא (גם ככה אני לא בקטע של תכשיטים ) תצללו ותהנו ~נטע
א אילן עיניים ירוקות New member 12/10/05 #4 לא עדיף למכור את הטבעת ובכסף לקנות איזה בקבוק יין טוב,או פיצוחים ?
N Netta79 New member 12/10/05 #7 ../images/Emo13.gif נראה לי שאני אוכל לקנות בה פיצוחים לכל האיצטדיון אבל יש דברים שערכם לא מדוד בכסף ... אולי לת מתנה לזוג שמתחתן ואין לו כסף לטבעת ?
../images/Emo13.gif נראה לי שאני אוכל לקנות בה פיצוחים לכל האיצטדיון אבל יש דברים שערכם לא מדוד בכסף ... אולי לת מתנה לזוג שמתחתן ואין לו כסף לטבעת ?
ס סוף עונה New member 12/10/05 #6 אין לי מושג מה עושים איתן לי היתה בדיוק חודש, ואז הבטיח שיקנה אחרת, ותראי אותי, 14 שנה אחרי ובלי טבעת לא נורא, ככה לא צריכה לשבור את הראש אחרי זה, מה לעשות איתה. חחחח
אין לי מושג מה עושים איתן לי היתה בדיוק חודש, ואז הבטיח שיקנה אחרת, ותראי אותי, 14 שנה אחרי ובלי טבעת לא נורא, ככה לא צריכה לשבור את הראש אחרי זה, מה לעשות איתה. חחחח
C cookie13 New member 12/10/05 #3 אהבתי שם את התגובה: אם רק משקיעים את אותו מאמץ בחיי הנשואים, אולי לא היו מתגרשים בכלל.
S shemesh22 New member 12/10/05 #5 עשית לי חשק לצלול../images/Emo9.gif רק שלי נפתרה בעית הטבעת בדרך אחרת, לפני שנתיים פרצו לי הביתה וגנבו אותה.
עשית לי חשק לצלול../images/Emo9.gif רק שלי נפתרה בעית הטבעת בדרך אחרת, לפני שנתיים פרצו לי הביתה וגנבו אותה.
ש שגית המקורית New member 13/10/05 #10 ואולי הגנב שגנב לך את הטבעת.... גרוש היום??? את חושבת שהלך עם הטבעת שלך גם לים??.
פ פנינה של יופי New member 13/10/05 #11 אני החלפתי אותה תמורת זוג עגילים לילדה (שאחרי בערך יומיים נעלמו לה מהאוזניים)