עוד דיון...

Apikachu L

New member
עוד דיון...

בעקבות הדיון הקודם על מלאכים. הם רכים וצמריריים או לוחמים קשוחים.יש להם ציפורניים והם יודעים לשרוד.הם יכולים ליות משרתים נאמנים אבל עושים מה שבראש שלהם.יש להם מקום חשוב בתרבות היפנית(וגם במצרית),הם מלאכיים הם שורטים הם מיללים-אלו הם בני משפחת החתולים.אני מבינה שכולם חשבו על גאטומון אבל יש עוד חתולים בסרט ובסידרה-בתפקידים אלו או אחרים.לדוגמא החתול שהופיע בסרט הראשון.קואיצ'י,איפמון,גאטומון,סאלאמון,יש גם את מיארמון שהופיעה בפרק בעונה הרביעית ועוד הרבה. מה תפקידם בסידרה? למה הם שם בכלל? למה יש להם ציפורניים?(חתול מסרט ראשון:לשרוט את אלו שגונבים לי את האוכל!) למה יש להם אופי יחודי? למה הם מוארים או אפלים?(גאטומון נגד איפמון או קואיצ'י) תנו דוגמאות לחתולים בסדרה, איך הם מקדמים את העלילה,איזה יש,שימו תמונות ומה לא...הכל על החתולים הדיגיטליים האלו...(למרות שהחתול מהסרט הראשון הוא לא אבל גם לו תפקיד חשוב בעלילה)

Digi Lista

New member
הקפצה...

אימפמון חתול?ממתי? סאלאמון גודלת לגאטומון...איבדתי אותך יאנה,תנסי להסביר שוב...

Apikachu L

New member
לי הוא מזכיר חתול....

סאלומון היא סתם ארנב-כלב-חתול אבל איפמון הוא די חתולי לא? כל הילדים הקטנים הבינו שזה חתול...אז אני לא לבד בדעה זו.

niena

New member
לדעתי אימפמון הוא חיה לא מוגדרת...

אבל זה דיג'ימון, אז זה מותר לעשות חיות לא מוגדרות (חוץ מזה שזה כל הרעיון ^_^)

niena

New member
בוא נראה......

מה תפקידם בסדרה? זה כמו לשאול מה תפקיד הדיג'ימונים בסדרה? הם פשוט שם, כמו שהכלבים, הציפורים והשדים ומה שלא יהיה שם. למה הם שם? ראה הנ"ל. למה יש להם ציפורניים? למה לבני אדם יש ציפורניים? (דרך אגב, לחתולים יש טפרים, לא ציפורניים) אבל לחתולים הטפרים-ציפורניים יותר שימושיים, כי הם גם יכולים להתקיף איתם, ולבני-אדם זה רק ליופי. (למרות שאצלי הציפורניים סתם מעצבנים..) למה יש להם אופי יחודי? כי הם חתולים, וחתולים הן יחודיים ^_^ אבל באמת, לדעתי זה בגלל שיש להם את כל התכונות שבעולם: ערמומיות, יופי, חוכמה, עצלנות, תמימות, גאווה, מרץ, שלווה, מסתוריות וכול'. הדבר היחיד שאין להם זה צניעות... בליל כל התכונות האלו גורם לאופי יחודי ^_^ למה הם מוארים ואפלים? בוא נראה... בנצרות הם כמעט תמיד קשורים לרוע ומאגיה, לכישוף ולאופל, כך שזה די מתאים לקואיצ'י, שהוא אריה, ואופל, למרות שאצלו זה גם קשור למצרים העתיקה (הספינקס שבמגן שלו). במצרים הם היו קשורים למאגיה אם אני לא טועה... ויש גם את גאטומון ואת ההתפתחות הספינקסית שלה, נפרטירימון. למה הן מוארות? אין לי מושג.. אולי בגלל שהן של קארי, שהסמל שלה הוא אור, ואולי בגלל שהספינקס קשור איכשהו לאור. אין לי מושג.

למעלה