עוד דיון

עוד דיון../images/Emo88.gif

במשך ההופעות שלה, קלי אוהבת לשיר חלק מהשירים בסגנון א-קפלה [בלי מוזיקה] או להפוך אותם לבלדות שקטות באלבומים [אהמ ביוטיפול דיזסטר אהמ] אז מתוך כל השירים שיש לה [כולל אלה שלא נכללים באלבומים כמו go/all i know/come here/don't וכו' ] איזה שיר אתם תרצו לשמוע בגרסה שקטה כזו
[ואם ממש בא לכם אז תוסיפו איזה הסבר קצר למה בחרתם דווקא בשיר הזה
]

אממ....

beautiful disaster יצא לה ממש יפה בלייב! הרבה יותר יפה מהגירסא של האלבום.. all i know גם ככה שיר איטי כזה..אבל היה נחמד לשמוע אותו בלי מוזיקה..רק את קלי והשיר (איזה חלום
) אולי גם Don't ושתאריך קצת את BFM ותשיר אותו (ואם יש לה בעיה לכתוב אותו שתגיד לי! כבר יש לי המשך בשבילו...
) מהדיסקים שמעתי כבר בגירסא אקוסטית אבל נראה לי שיהיה נחמד לנסות את BTHE עם בגד אחר (לא השמלה ההיא) ובלי מוזיקה..סתם מעניין איך יצא

nogafe

New member
addicted בא-קפאלה../images/Emo99.gif

וזה לא בגלל שאני חולה על השיר הזה כמו שאר הפורום- אני פשוט חושבת שגרסא איטית יותר שלו, בלי מוזיקה בכלל, תהייה ממש, ממש יפה...

הממ...באקפלה כאילו?

אסי שלח לי פעם הופעה של אדיקטד,בשחור לבן כזה, מדהימה מדהימה מדהימה. שהיא שרה חלק בלי מוזיקה,לוחשת כזה... אחת ההופעות הכי יפות של קלי
. חוצמזה, אולי גם were is your heart יכול להיות ממש מעניין, בלייב בכללי,בלי מוזיקה כמובן. כי היא שרה אותו גם ממש יפה

Kelly B

New member
למישהו יש את הקישור לאדיקטד השקט?

תגידו רק את הש אני כבר אוריד...

חלי13

New member
יש מלא:|

אבל יש שירים שפשוט לא מסתדרים לי בתור גרסא שקטה נגיד GONE:p

timtamtum1

New member
הו, יש כמה..

all i know- כי הוא פשוט דורש את זה