עוד דיון קטן...

עוד דיון קטן...../images/Emo163.gif

טוב, כולנו זוכרים איך מצבה החברתי של ורוניקה התדרדר לאחר הרצח של לילי וכל הבלאגן.. עכשיו - מה לדעתכם יהיה מצבו החברתי של לוגאן אחרי שגילו שאבא שלו רצח את לילי

Miss Kitty

New member
ממ..

לא נראה לי שזה ישנה הרבה.. כי בכל זאת, זה היה אבא שלו ולא הוא. וזה לא שהוא האשים מישהו כמו שקית' האשים את ג'ייק..

ובכל זאת,

כשאבא של ורוניקה רק האשים מישהו נידו אותה מהחברה. בואו נחשוב לרגע אם אבא של ורוניקה היה רוצח? נוסיף לזה את העובדה שהעניינים בינו לבין דאנקן לא משו גם בגלל ורוניקה והכול...בלאגן

Miss Kitty

New member
אבל זה שונה..

קית' האשים את אחד האנשים הכי חזקים בעיר, כשכולם ראו שהוא מתאבל על הבת שלו.. וזה לא שמשפחת מארס היא עשירה עם כוח כמו משפחת קיין או אקולס.. נראה לי שאם כבר יהיה שינוי, אנשים ירחמו על לוגן. אבא שלו שכב עם חברה שלו, רצח אותה ונכנס לכלא. מי יאשים את לוגן? גם לא נראה לי שימחזרו את הנידוי של ורוניקה.. אולי אפילו המצב החברתי של ורוניקה ישתנה לטובה, אחרי שאנשים יראו שקית' לא סתם האשים את ג'ייק ושאייבל לא רצח את לילי..

לדעתי

ללא ספק מצבו החברתי ישתנה...עוד לא ברור איך. אבל אל תשכחו - לפעמים החבר'ה האלה מהתיכון בסדרו תהמריקאיות יכולים להיות אכזריים. אני לא אתפלא אם ירדו עליו שאבא שלו רצח את החברה שלו אחרי שהוא שכב איתה.

מה פתאום! הוא הכי מקובל שם

הוא ודאנקן כמו מלכי הכיתה הם אלו שקובעים הכול הם אלו שכולם נגררים אחריהם הם אלו שאף בחיים לא ינדה אותם הם גם הכי עשירים

אממ..

שמתם לב שממש בפרקים הראשונים אז ורוניקה עדיין כזאת שקטה וממש מתייחסת למה שאחרים חושבים עליה ופגועה.. אבל לאט לאט כל פרק היא נהיית יותר שנונה כזאת ועונה להם וזה? איך זה נהיה השינוי הזה? כי בפלאשבקים וזה מה זה רואים שהיא היתה שקטה כזאת וממש לא התעמתה עם אנשים כמו שהיא עשתה בהמשך..

Nitzan122

New member
נו בטח...

רואים לגמרי את השינוי שעבר בה לפני ואחרי הרצח. וזה בכלל לא מפליא, לפני הכל היא הייתה כזאת שקטה ותמימה מנסה "להשתלב" כמו שלילי אמרה לה, אחרי הרצח והנידוי והשינוי העצום בחיים שלה היא הייתה חייבת להתחיל לפתח אופי אחרת היא הייתה קורסת...

Nitzan122

New member
הוא ודאנקן

היו כמו מלכי הכיתה. באמת נראה לך שהכל יישאר אותו הדבר אחרי שיגלו שאבא שלו רצח את לילי?!

יש לי שאלה..../images/Emo3.gif

וואי כמה פעמים זאת היתה הכותרת שלי פה..
בקיצר בקטע של דנקן וורוניקה שהיא דיברה איתו על מה שהיה במסיבה ההיא שהיא חשבה שאנסו אותה, שהוא אמר לה בסוף שבגלל שהיא אחותו אז הוא אמר I loved you! I tried not to, I tried not to, but it won't go away! אז שהוא אמר איט וונט גו אווי, הוא התכוון לאהבה שלו אליה?! דיי איזה קטע יפה.. ואני לא מבינה, למה לעזאזל סלסט עמדה שם?!

Nitzan122

New member
יאפ

וסלסט סתם הגיעה לשם בדיוק באותו זמן ונתקעה שם...

לדעתי...

את לוגן אוהבים מדיי כדי לנדות אותו עד כדי כך.. הוא תמיד גרר אנשים אחריו וזה.. אבל כן יהיה לו בטח סכסוך עם דנקן כי שניהם רוצים את ורוניקה אז הם בטח לא יסתובבו ביחד ויהיו כאלה שיהיו עם דנקן וכאלה שיהיו עם לוגן.. הקטע זה שבטח אם לוגן וורוניקה יהיו ביחד החברים שהיו פעם עם לוגן לא יהיו איתו, כי הוא אמר אז במסיבה שעשו לו בבית אחרי שראו אותו מתנשק עם ורוניקה שמי שיש לו בעיה עם חברה שלו שילך.. ובטח יהיו עוד כאלה שפחות יחבבו את ורוניקה אז אם היא ולוגן יהיו ביחד יהיו כאלה שלא יסתובבו איתם..

smadarbi

New member
טעות

לא אוהבים את לוגאן, אוהבים את המעמד החברתי שלו. והמעמד שלו יפגע כשיגלו מה שקרה- לא צריך ללכת כל כך רחוק ולנסות לנבא את העתיד- תנסו לזכור מה קרה בפועל אחרי שגילו שלאבא שלו היה רומן ובגד באישתו- הרבה אנשים התנכלו לו.כתבו על הארונית שלו אפילו- ואחרי שאימא שלו התאבדה , אנשים לא בדיוק היו נחמדים אליו. אנחנו מדברים על חבורה די גדולה של מפונקים שאכפת להם מעמד וכסף בעיקר .מי שאוהב את לוגאן זה החברים האמיתים שלו- דאנקן אחד מהם , וזה עלול להיות לו קשה כי אבא שלו לוגאן רצח את אחות של דאנקן,

למה את אומרת את זה?

בטח שהם אוהבים אותו!!! מה עם דיק קסידי וכול אלו שהיו בפוקר בפרק חד המולד אצל האוקולס? הם כן חברים שלו

Lirchu

New member
לדעתי...

אני חושבת שהוא יתרחק מהחבר'ה לזמן קצר...בכל זבאת אבא שלו רצח את חברה שלו וגם שכב איתה!! :S GO Logan Echolls!!!

למעלה