עוד דיווחים

Little Sharky

Active member
- בוושינגטון טוענים לפני הדראפט כי בראדלי ביל לא על השולחן בשום סיטואציה.

- רודני הוד (בלייזרס) יצא המחוזה באופציית שחקן (6M), ועכשיו שחקן חופשי.

- דיווח כי רונדו לא מרוצה מהפוזיציה שלו (????????????????????????????????????? משמוק באת ולשמוק תחזור) וצפוי לעבור לקליפרס למרות שקיבל הצעה גבוהה יותר מאטלנטה.

- ע"פ הרבה דיווחים הנטס ויוסטון סיכמו בעל פה על העברתו של הארדן, מוסט לייקלי דאן דיל.

- שארלוט המועמדת הבכירה לקלוט את ווסטברוק, וזה נראה כמו עוד תסריט איימים שמתאים רק להם. (כרגע מה שמעקב את העסקה זה שיוסטון מנסים לגנוב להם את הבחירה השלישית בדראפט).

- דראמונד לקח את אופציית השחקן בקאבס תמורת כמעט 29M לעונה האחרונה בחוזה.

Krit123

Well-known member
מוזר שהוד לא מימש את האופציה הוא עדיין לא התאושש ולא בדיוק עשה המון כסף בקריירה. פעם אחרונה ששיחק היה טוב בפורטלנד.

שארלוט יבויה.. מה אתם עושים.. עד שהמזל שיחק להם, גרהאם משום מקום, פגעו עם וושינגטון ועכשיו הבחירה השלישית.. חבל.

הנחישות של וושינגטון עם ביל ראויה להערכה, אין מה להגיד. לנסות להתחרות בקונפרנס שיש בו 5 קבוצות מפלצתיות. יש מצב שהטופ 5 במזרח עדיף על המערב כרגע.

לא ברור למה רונדו מתכוון הוא לא יכול להיות משמועתי יותר ממה שהיה בריצת האליפות. חוסר הסנטימנטים בלעבור ליריבה העירונית שהיא גם מתחרה ישירה זה גם משהו שמתאים יחודי לו.

FWIW , קווין אוקונר ['דה רינגר'] דיבר היום בתכנית רדיו ואמר ששיקאגו יצרה קשר עם בוסטון לגבי קמבה ווקר, אבל זה לא התקדם לשום מקום.

אמרנו שקבוצות מדברות עם קבוצות, על הכל ועל כולם, ובכל זאת, קמבה לשיקאגו, ועוד ביוזמה של שיקאגו ? זה מעניין. האמת, אני מופתע שבוסטון לא עלתה לכותרות בצורה רצינית יותר בהקשר של קמבה. האם זה באמת מופרך לחשוב על טרייד? הוא שחקן טוב, יכול לעזור להמוווווון קבוצות, הק, עד לפני חצי שנה האמנתי שהוא יכול לעזור המון לבוסטון, אבל בסיטואציה שנוצרה בעקבות הסדרה עם מיאמי, אני פחות סומך עליו היום מאשר לפני ה'בועה'.

OrEl74

Well-known member
מנהל
עוד מהלילה

וושינגטון ו יוסטון מקשקשות על טרייד שישלח את וול ליוסטון ואת ווסטברוק לוושינגטון.
למרות הדיווח הזה, כרגע הניקס ושארלוט הן המועמדות הרציניות ביותר לקלוט את ווסטברוק.

וול אגב, לא צפוי לשחק במשחקי בק טו בק העונה.

אטלנטה מנסים להנחית אצלם את היוורד.

שני דיווחים קצת סותרים
מצד אחד אומרים שיוסטון והנטס כבר סיכמו ביינהם את הטרייד שישלח את הארדן לברוקלין.
מצד שני, אומרים שביוסטון ממש לא ממהרים לעשות את זה למרות הלחץ של הארדן.

מיאמי מממשת את החוזים של קנדריק נאן ודאנקן רובינסון לעונה הבאה

Little Sharky

Active member
עוד דיווח

שיקגו וגולדן בשיחות מתקדמות על טרייד שיעביר את הבחירה מספר 2 לשיקגו בתמורה לוונדל קרטר ג'וניור והבחירה הרביעית של שיקגו.

מה שיאפשר לשיקגו לבחור בווייזמן ולגולדן לקבל ביג מן ואופציה לבחור ווינג בבחירה הרביעית.

88nothing

Active member
שיקאגו כלכל חמים על וויזמן?
ונדל קארטר קרטר יהיה מאוד עניין בגולדן סטייט, בוילן פשוט לא ידע לנצל אותו.

Krit123

Well-known member
שיקאגו כלכל חמים על וויזמן?
ונדל קארטר קרטר יהיה מאוד עניין בגולדן סטייט, בוילן פשוט לא ידע לנצל אותו.
כן לא הכי מובן.
אם כולם חמים ככה על וויזמן אולי באמת יש בו משהו, לא עושה לי רושם של פרוספקט שאתה מוותר על קרטר בשביל להגיע אליו כשיש עוד גבוה על הלוח. הבולס בכלל all over the place הם בעצמם לא יודעים מה הם רוצים.
מבחינת גולדן זו החלטה הגיונית כי אני לא בעד לבחור גבוה בפונקציה שוויזמן צפוי למלא אצלם, אבל זה די אומר שהם נתקעים עם וויגינס לא? ללא הבחירה ה-2 קשה לראות מי יספוג אותו ויתן משהו טוב בתמורה.

88nothing

Active member
אם הם יקבלו את בחירה 4, אולי יהיה יותר קל להעביר את וויגינס מאשר עם בחירה 2.
2 וויגינס על אולדריג' ו 11 זה לא מספיק אבל 2 וויגינס על אולדריג' 11 וונדל קרטר זה אחלה.

Krit123

Well-known member
אם הם יקבלו את בחירה 4, אולי יהיה יותר קל להעביר את וויגינס מאשר עם בחירה 2.
2 וויגינס על אולדריג' ו 11 זה לא מספיק אבל 2 וויגינס על אולדריג' 11 וונדל קרטר זה אחלה.
מחיר גבוה לאאלה תמורת אולדריג' לטעמי.

Krit123

Well-known member
גלינארי כנראה בדרך להוקס, לפחות על פי קווין אוקנור

Krit123

Well-known member
הניקס מעבירים את בחירה 27 ו-38 תמורת ה-23 של יוטה. החלטה מפגרת, טרייד שאתה עושה בזמן אמת אם אתה רואה שמישהו שבנית עליו ממש עדיין על הלוח. בבחירות שלהם צפויים להיות אחלה שחקנים שיפלו.

Krit123

Well-known member
הניקס מעבירים את בחירה 27 ו-38 תמורת ה-23 של יוטה. החלטה מפגרת, טרייד שאתה עושה בזמן אמת אם אתה רואה שמישהו שבנית עליו ממש עדיין על הלוח. בבחירות שלהם צפויים להיות אחלה שחקנים שיפלו.
מסתבר שהכוונה היא להעביר את 23 ביחד עם 8 תמורת 5 של הקאבס. אני הייתי מעדיף את השתיים על 23 אבל מה אני יודע..

Krit123

Well-known member
עוד משהו אחד אני יגיד לפני שאני הולך לישון.. רק לא יבחרו לי בסנטר. מחליף לעמדה אפשר למצוא בשוק החופשי או בטרייד במחיר סביר, לבחור אחד שבאמת יתאים לתת דקות בפלייאוף זה הרבה יותר קשה.
גם הרבה יותר קשה למצוא מישהו עם אפסייד בכלום כסף בשוק החופשי, אחרת הוא היה חתום, בשביל זה יש את הדראפט.
יש באמת רשימה ארוכה של שחקנים שהייתי שמח לראות, רק שני סוגים שלא: סנטרים חצי קלאץ' ורכזים שלא שומרים. זהו, לילה טוב.

למעלה