עוד דחייה לאוסף

עוד דחייה לאוסף

אובדת עצות. מרגישה פאטתית מטומטמת חסרת אונים, לא יודעת איך לתאר את תחושת המטופשות והגיחוך שיש בי כרגע, זה פשוט בדיחה גרועה על חשבוני. טוב, אני בת 21. כבר כמה שנים שאני יוצאת עם בחורים- דייט ראשון בדרך כלל מוביל לדייט שני, מדברים, מתנשקים, מקסימום דייט שלישי והם פשוט חותכים! אחד אחד במן הסכם אחים כזה השיחה תמיד:״ את פשוט בן אדם אדיר, באמת אין שום סיבה שאני יכול להגיד שבגללה אני חותך, זה רק שהצבא/פער הגילאים/ מקום מגורים לא מאפשר לי להיכנס לזה. אנחנו לא מחפשים את אותם דברים״ וכו׳..לפני 5 דקות, בחור שיצאתי איתו פעמיים החליט שאנחנו לא באותו הראש כי אני קטנה ממנו ב5 שנים, וזה אחרי שלפני חודש היה אותו סיפור עם חייל שבקושי יצא הביתה ולא ידע איך נוכל לתחזק קשר מרחוק. והבנתי אחריו שאני צריכה לצאת עם מישהו אחרי צבא כי כבר יצאתי עם 5 חיילים קרביים שגמרו בדיוק ככה את הסיפור, אז הגיע מישהו בן 26 ונראה מבטיח- אבל הוא עם ה״לא באותו הראש״ שלו חתך את הדברים, אז אני אפילו לא יודעת יותר איך להגיב לזה! היה לי חבר אחד וגם הוא היה שם בערך 4 חודשים ואז חתך בטענה שהוא ״לא מתאהב״. אני בן אדם הכי רציני, הכי נוח, הכי כיפי ונותן מעצמו, הכי פתוחה לדעות ואני באמת אשת שיחה מצויינת, קשובה ורגישה ונעימה ולא מכוערת, ואני לא מצליחה להבין באמת אין שום היגיון שאני לא מוצאת מישהו שנשאר יותר משתי פגישות! ורוב הבחורים שאני יוצאת איתם באמת מתאימים לי ואני רואה איתם עתיד מסויים, ואפילו אין לי ספקות לגביהם אלא פשוט בא לי לזרום ולראות מה יהיה, ואני משתגעת כי אני לא מצליחה להבין למה זה תמיד נגמר ככה??!?!
אני פשוט במן פאניקה עכשיו. אני מפחדת פחד מוות מלצאת עכשיו עם עוד מישהו, אני מפחדת שוב להתאכזב ולהכריח את עצמי לא להיקשר ולא לפתח סימפטיה לבן אדם בהתחלה, ואני כלכך פגועה ומתוסכלת כי אני פשוט לא מצליחה להבין מה גורם לכולם לברוח ממני, לא להתאהב בי, לא לתת לי סיכוי אפילו. אז אני בת 21 ויש לי המון מה ללמוד בחיים. אבל אני בת 21 שרוצה כרגע רק להסתגר ולא לתת יותר צ׳אנסים לאף אחד, ושמפחדת פחד תהומי מלהתפשר ולהתחתן עם מישהו שממש לא מספיק שווה אותי רק כי הוא היחיד שאמר את שלוש המילים, ומיואשת מהעולם הזה עוד לפני שפקחתי עיניים לעולם. לא מבינה כלום.

נסיה 5

New member

לא להתייאש...
עד שמוצאים את האהבה האמיתית עוברים הרבה תיסכולים, פחדים, והרבה מרה שחורה והרבה פיקפוק עצמי בעצמך....
פיה, אין לך מה לפחד, את צעירה והחיים עוד לפנייך, כשאני יצאתי יצאתי בגיל 24 כי הייתי בשלה ולקח לי 5 שנים עד שמצאתי סופסוף ובעלי? השנה יהיה בן 40 וסיפר לי ש20 שנה תמימות חיפש את האשה שרצה.
וקיבל את מה שרצה (אותי :) )
פיה מה שאוכל לומר לך הוא שיש המון סוגים שלא רוצים או כן רוצים
זה מתיש פיזית ונפשית ואני חושבת שהכי כדאי יהיה שתרפי מזה קצת תנסי ללכת על דברים שעושים לך טוב וזה יגיע אלייך....
תניחי לזה תקופה קצרה, תאספי את הכוחות שלך בתחביבים שאת אוהבת, בטיולים או כל דבר אחר שעושה לך טוב על הלב ובנוסף טיפ שלמדתי בזמנו לכי למקומות שעושים לך טוב, אם זה נגיד קורס לצילום או בישול, לשבת בבית קפה או כל דבר ולא משנה מה לחייך ולשדר שאת מדהימה וזה כל כך קשה ומתסכל כשבפנים את רוצה רק אהבה ודווקא בזכות הרצון לאהבה
את תקבלי.
רק תרפי ותשתחררי מבפנים ואת תראי שזה יגיע!!

מקווה שעזרתי לך.

The Heretic

New member
היי

קודם כל זאת באמת הרגשה חרא, לא נעימה בכלל.
הדבר שצרם לי זה שהמסקנות שהגעת אליהן היו זה שאת צריכה למצוא מישהו אחרי צבא.
אבל בשורות האחרונות, כשאת אומרת שאת לא רוצה להתפשר על מישהו שלא שווה אותך... זה מה שאת צריכה להרגיש ולהאמין.
במקום לנסות להראות בדייטים או למנות את התכונות הטובות "נחמדה, אשת שיחה, לא מכוערת (יפה!!)" אל תחשבי על זה בכלל.. פשוט תאהבי את עצמך ראשונה, תגידי לעצמך את השלוש מילים האלה שאת רוצה לשמוע הכי חשוב. מהנסיונות המרים האלה במקום להאשים את עצמך או אותם פשוט תעודדי את עצמך ותגלי שאת האהבה הראשונה של עצמך קודם כל, אחרי זה תאמיני לי ייפלו לרגלייך.

תמיד עצוב לי לקרוא מה שאת כותבת..

עצוב לי שבגילך הצעיר, את רווית חוויות לא נעימות מעולם האהבה והזוגיות, וכל זה עוד לפני שבכלל התחלת לחיות את התחום הזה בחיים.

הבעיה היא אצלך, למרות שאולי לא תאהבי לקרוא.

הדרך בה את מתנהלת פשוט שגויה מהיסוד, ולכן זה קורה בצורה שיטתית שוב ושוב.... הצורך והכמיהה הגבוהים אצלך לזוגיות, גורמים לך להיות חשופה

ופגיעה, וגם עיוורת לסימנים שכנראה יש, לכך שהבחורים אינם בהכרח מתאימים לך.

אני חושבת שאת צריכה לבדוק לעומק את ההתנהלות שלך בתחום ההכרויות, לפני שכל אלה שיאירו טראומה או צלקות שפשוט יפגמו בקשרים עתידיים.

למעלה