עוד דוכן קומיקס

chatenoire

New member
עוד דוכן קומיקס

מחפשים קומיקס אקס-מן (או כל אחד אחר)? בואו לפגוש אותנו בדוכן קומיקום בקניון הזהב בראשל"צ, ביום שני הקרוב אחר הצהריים. מבטיחים שתצאו מרוצים.

chatenoire

New member
שעה

מארבע עד בערך עשר, עשר וחצי. מקווה לראות אתכם, זה הדוכן האחרון שלנו לפני שאני מתגייסת...

chatenoire

New member
תשובות

המחירים שונים לכל חוברת, ונעים בסביבות ה-15-18 ש"ח. יש לנו גם ספרים שמאגדים כמה חוברות יחד. המיקום לא ידוע לי, אבל אני בטוחה שאם תמצאו את האזור בו עושים דוכנים, תמצאו בקלות את הדוכן שלנו. יש לנו פלקטים ענקיים שכתוב עליהם די בברור "קומיקס".

charmedman

New member
אם זה בקניון הזהב אזז אניי בא על

בטוח! אולי תסדר לי הנחה? אני ילד בן 11 וקוראים לי רועי אז דיי בטוח שתראה שזה אני.......

Scaly

New member
שאלה

יש סיכוי שאתם תגיעו גם לקניון הגדול(אבנת-פ"ת)??? או שאתם נעולים על קניון הזהב?

chatenoire

New member
תשובות

לסקיילי: אני מתגייסת עוד שבוע וחצי ועמיתי יוצא למילואים עוד שבוע, ככה שבעתיד הקרוב לא יהיו דוכנים. מלבד זאת, אני חושבת שבדקנו את הקניון הגדול, ויש להם תפיסה מאוד מוזרה של דוכנים, אז זה לא ממש אופציה. לילד בן האחת עשרה שמאוד אוהב קומיקס (סיחה שאני לא זוכרת את שמך): נשמח לראות אותך, חפש פלקט גדול שכתוב עליו "קומיקס". בקשר להנחות - המחירים שלנו הם הכי נמוכים שאפשר, כלומר המחיר המקורי שכתוב על הכריכה, אז אנחנו לא עושים הנחות. אולי תבוא ותמצא חוברות שעולות פחות מחוברות רגילות (יש לנו גם כאלה).

B a n j o

New member
שאלה

איך מגיעים מת"א? אין לי מושג ואין לי מכונית באותו יום עוד שאלה, יהיה לכם את ה- HC של האוריג´ין של וולברין? כמה יעלה אם כן ?

מישהו בא

למעלה