עוד דוח משטרה

Pink Roses

New member
אין הרבה פרסות בדרך השלום

לפחות לא בחלק של הקיוסק והסופר-פארם אני תמיד עולה על המעבר חצייה הלא מסומן ומתפללת שלא ישימו לב אליי, אחרת זה אומר לסוע עד פינת רבין, לקחת ימינה, לפרסס שם, ולחכות לעולם ועד לרמזור שלא יתן לך שמאלה כי לאופנוע שלך אין מספיק מגנטים

1petel

New member
רציתי לדעת איפה השוטר עמד כי גם אני עובר

על המעבר חציה הזה מידי פעם ורציתי לדעת איפה לחפש אותם... (ולא כי זה יכול לעזור לו במשפט)

iec

New member
מאחר ואני מכיר את המקום....

אני יכול רק לומר לך נפלת על כחול עם וואקום במוח...אין לו שם כלום! לא נראה לי ששווה ללכלת למשפט...כי גם שם הכל מושחת..הם יעדיפו שהכסף שלך ישתלשל לקופת המדינה ע"פ בזבוז זמנם... הכי חשוב לא למכור את הקטנוע-זה רק יראה לממשלה שהיא מנצחת...הרי היא מעדיפה שכולם יעלו לכביש עם מכוניות...דסתמו את הכבישים וישרפו כמה שיותר דלק,כמו כן גניבת המכוניות רק תעלה...וכסף כסף הרבה כסף יגיע לכיסם.... ד"א שאלת את הדביל מאיפה הוא רצה שתגיע? אני מאמין שאם שאלת אותו-הוא בטח ענה שתגיע עד אבן גבירול ותעשה שם פרסה...
NBNP

wolverine500

New member
קשור או לא קשור, נעלה את זה שוב

יושב אצלי בארנק, על כל מקרה שלא יבוא

RaNinja

New member
אתה יכול להירגע

בשבוע שעבר פורסם שבעליון היה פסק דין הפוך.

yarivos

New member
קשור או לא, צירוף כתבה מצולמת הינה הפרה

של זכויות יוצרים והיא עלולה לסבך קל עד בינוני את מיצו וראל.

yi tai

New member
אני מחנה בעזריאלי והולך..

כן, גם רוכבי אופנועים/קטנועים יכולים ללכת כמה מטרים, רק בריאות :) ואגב, במשרד הפנים ברמת גן יש תור יותר קצר בהרבה.. איתי

be_roo

New member
למה חייב?

כשאני הגעתי לשם המשכתי על קפלן, מצאתי מקום חוקי לעשות בו פנית פרסה וחזרתי מהכיוון הנכון. והסיבה שהאפשרות הזו כלל לא עברה לך בראש היא הגורם לכך שאתה עם 3 דוחות ב-20 יום.

joymax250

New member
לפני שאני ממשיך על קפלן כעצתך,

לפי הכתיבה שלך אני מניח שעשית פרסה כחוק, ומישהו אחר כתב כאן שאין פרסה חוקית לפני אבן גבירול, איפה הפרסה החוקית?

be_roo

New member
או שממשיכים עד אבן גבירול, או שפונים

לדה וינצ'י שם מותר ואפשר לפרסס בזהירות לאורך הרחוב ופונים חזרה שמאלה לקפלן. זה היה די מזמן ומאז בוצעו עבודות בקפלן כך שאולי היום צריך לחפש מקום אחר, השאלה אם טורחים בכלל. יש אפשרויות, אם רק מחפשים אותן ולא יוצאים מנקודות הנחה שאם קטנוע הוא כלי קל לתמרון אז מותר לנסוע איתו איפה שרוצים.

AVNER XR

New member
קלעת בדיוק לנקודה רק שפה יש כמה אטומים

שחושבים שאם יש להם אופנוע ,אז צריך לשים ז@@ן על חוקי התנועה,וכשהם נתפשים אז המשטרה מחפשת אותם.

creth11

New member
כאן שולטת הגישה שחוקי התעבורה נועדו

רק לכלי רכב בעל יותר מ 3 גלגלים וכל מי שטוען אחרת או פועל אחרת הוא טיפש עד מפגר שוכחים שחוקי התעבורה, הם אלה המאפשרים לכלים הכי פגיעים (דו"ג) על הכביש ,לשרוד בתנאי שכולם מקיימים אותם. אבל נכון שגם רוה"מ תוקף את המבקר, כאשר עומד להיתפרסם דו"ח שרוה"מ מככב בו. בדיוק כמו כאן החוק טוב אבל לא לי שיאכפו אל אחרים. נהג מונית שמבצע כל עבירה בשביל עוד 30 שקל הוא כלב בן כלב אבל שליח על קטנוע הוא מלך ומותר לו הכל למען אותם 30 שקלים. למה לנהג מונית אסור לפרסס היכן שבא לו? לקצר סיבוב באבן גבירול על המידרכה? למונית יקח הרבה יותר זמן כל מטר בכביש. יאללה אנרכיה, כל אחד ינהג איך שבא לו, אידיוט מי שנותן זכות קדימה, רמזור? למה הכביש זה דיסקו? מה זה הצבעים האלה? הכי חזק תמיד צודק. מישטרה לזבל הם כולם אוכלי חינם. יאפשר לחסוך את המשכורת שלהם, (יש מדינות שכך נהוג). ואז ניראה מי גבר אמיתי עם ביצים שישרוד על דו"ג בכביש. ראבק יא שליח על מעבר חציה, אני מקווה שהמישפחה שלך תהיה על מעבר החציה שיבוא לי (עם ג'יפ) לקצר את הסיבוב בנסיעה על מעבר חציה, יש לי גם ווילונות על החלונות לא רואה ממטר מפעיל ווישרים שהדם לא יפריע לי להגיע עד לדל המישרד למסור מעטפה ב 20 שקלים. ותחשבו על זה.

be_roo

New member
זה עניין של תרבות, לא של חוקים

זה מה שמקובל פה, כי כך נתנו לדברים להתנהל במשך שנים. אם זה היה רק עניין חוקי לא היית רואה שוטרים על דו"ג מבצעים את אותן עבירות בדיוק כשנח להם. אתה נוסע עם דו"ג בדיוק כמו מכונית? לא עובר בין טורי מכוניות בפקק? הרי יש מדינות שבהן גם זה לא מקובל, ועל פי החוק זה לא חוקי בדיוק כמו לחצות במעבר. אז במקום להתעצבן על אטימות, נסה לשבור אותה. במקום לנופף בחוקים ואכיפה, תשתמש בהסברה.

asparagos

New member
דו"ג מתוכנן כדי להפר את חוקי התנועה

זוהי תמצית קיומו.

joymax250

New member
גם מקבל, וגם לא

נכון, אני מניח שתמיד אפשר למצוא דרך חוקית לעשות את זה. שנית, איזה חלום זה, שיום אחד לשוטרים יהיה שיקול דעת. אני יודע שזה נשמע מוזר, אבל בכל זאת, אופנוע על מדרכה יכול להיות שווה קנס, ואפילו שלילה בתנאים מסוימים, ואופנוע על המדרכה יכול להיות בלתי מורגש כמעט כמו חיפושית משה רבנו שמטיילת שם. ושוטר, ההוא שאמור להיות לו ראש לחשוב, יסתכל על המצב, יעריך אותו, ויחליט האם סיכנת או לא. אני אפילו מסכים שהחוקים יהיו לטובתו. כלומר, אם שוטר קובע שהפרעת, אז הפרעת. אבל צריך להיות איזה קוד של סבירות בנוגע לדו גלגלי.

ixmix

New member
קוד של סבירות.

בעיני לא סביר לפרסס במקום אסור. בעיני לא סביר לרכוב על מעבר חציה. ככה הורגים ומתים. מדובר בזלזול בוטה בחוק עצמו ובמשתמשים אחרים בדרך, בייחוד כשאותו איינשטיין בתחפושת (שלא יודע איך מאייתים את הניק שבחר לו) כותב שהוא ידע שמדובר בעבירה והחליט לבצע אותה כי לא ראה את השוטר. ככה מקבלים כמות דוחות בשלושה שבועות שאחרים לא מקבלים במהלך שנים, ויותר גרוע - ככה הורגים. מחר הוא יפרסס עליך ויהרוג אותך או יפצע אותך כי לא היה שוטר וזה נראה לו נוח וקצר. אני יודע את זה כי מישהו כזאת הפכה אותי לנכה בכביש, רק שהיא היתה עם ג'יפ ואני עם דו"ג.

joymax250

New member
ולכן קוד הסבירות

אכן, יש מטומטמים שחושבים שכולם מטומטמים חוץ מהם. אבל אחד שמקבל שלושה דוחות בשבועיים לא הופך אותי ואותך, כאלו שמסוגלים להחליט שמסוגלים לחצות מעבר חצייה בלי לסכן אף אחד - לעבריינים. בסוף, זה שיקול דעת. התרגלנו שלשוטרים אין. צריך לתת להם, עם הזמן הם ישתפרו. אני מאמין שאנשים מתים כתוצאה מחוסר אחריות, ומאופי של אני ואפסי עוד. זה יכול לקרות תוך כדי מעבר על החוק, וגם תוך כדי שמירתו.

ixmix

New member
אי אפשר לחצות על מעבר חציה בלי להיות עבריין.

זה לא קשור לשום קדו, זה קשור להגדרה - בהגדרה חוק דמוקרטי נועד ליצור סדר בחברה דמוקרטית, להגביל זכות ולשמור על זכות אחרת. זאת הסיבה שהחוק תמיד מחייב, וזאת הסיבה שאתה לא יכול לחצות עם דו"ג על מעבר חציה ולא להיות עבריין. אגב, נכון שניתן להרוג ולשמור על החוק, וכל זה לא משנה את ההגדרה שהחוק מגן על זכויות, והאמת שלדעתי מי שישמור על החוק יקטין את סיכויי להרוג או להיהרג. לא סביר שבגלל שניתן להסתכן במסגרת מגבלות החוק, אנחנו נרשה לעצמנו לעבור על החוק רק כי אנחנו יכולים או כי החוק נראה לנו לא הגיוני.

מיצו

New member
לא. לא צריך שום קוד של סבירות@!!

עם כל הצער שבדבר. כל עוד אנחנו אזרחים של המדינה אסור שתהיה שום איפה ואיפה, לא באכיפת תנועה, לא באכיפה של תשלומי מיסים למדינה, לא באכיפה של השתמטות משירות צבאי ומילואים, לא באכיפה של חוקי מטבע והון, ולא באכיפה של מנהל תקין. זה יתחיל ב"תוותרי לי על מעבר חציה, מה יש יא זונה, מי נתן לך להיות שוטרת, שיהיה לך לתרופות לילדים שלך", וזה ייגמר באלימות בכביש, בבתי חולים, בשלטון ובכלל. אנשים צריכים להבין שמעבר על חוקי תנועה, מעבר גס וברוטאלי, רמיסה ממש, בידי קבוצת אנשים "רק בגלל שהם מיוחדים" היא פתח לדברים הרבה יותר גרועים. זה מותר לי, זה מגיע לי, ולמה הפוסטמה הזו שאין לה בכלל בגרות תגיד לי מה לעשות. חוסר כבוד לזולת לא מתחיל בעבירה על חוקי תנועה. חציה עם קטנוע ברגל במעבר חציה לא תוביל בהכרח לפשע של רצח או גניבה ע"י אותו רוכב קטנוע. אבל כמגמה, כתופעה, כהתנהגות המונית, זו תופעה שחייבים להבין שאסור לוותר עליה. כן, זה "רק מעבר חציה", אבל זו לא הפואנטה. הפואנטה היא החוצפה שיש בינינו אנשים שחושבים שהם מעל החוק. זה גם שליח, זה גם גולש פה, וזה גם ראש הממשלה המזדרגג שלנו וכל צמרת הממשלה, רשויות המיסים, הצבא וחברות ממשלתיות. אתם יכולים לצעוק כמה שאתם רוצים. אם אני הייתי מתנדב במשטרה לא הייתי לרגע מהסס לתקוע דו"ח בדיוק על אותו דבר, אם זו היתה המשימה שלי באותו יום. בדיוק כמו שלא הייתי מהסס לתקוע דו"ח לכל פוסטמה שמסיעה את הילדים שלה לא חגורים, ולכל ערס מצוי שמחזיק את הסלולרי שלו ביד ומדבר בו, בדיוק כמו לישראלי הממוצע שמחנה "רק לשניה" בחנייה של הנכים, בדיוק כמו לכל אלה ולאחרים. כשאנשים ילמדו לכבד את החוק אולי הם גם ילמדו לכבד זה את זה. ואז אולי נהיה שוויץ. עד אז נשאר פה בזוהמה שלנו. אגב, אם מישהו חייב לדעת, אני לא חף מטעויות כאלה בעצמי, וגם אני, כנראה, עובר איזה 10 עבירות תנועה בכל פעם שאני רוכב או נוסע לעבודה. אין ספק. אבל אם יתפוס אותי שוטר מרביץ באיילון אני לא אטען כלפיו שהוא חלאת אדם. אם אתה לא יכול לשבת את הזמן, אל תעשה את הפשע. סעו בזהירות.

למעלה