עוד דוח משטרה

jony stekino

New member
עוד דוח משטרה

זה כבר הדוח השלישי שלי ב 20 יום והפעם חציית מדרכה עם הקטנוע מי שמכיר את משרד הפנים החדש בת"א ליד עזריאלי אם אני בא מכיוון גבעתיים בצומת דרך השלום-דרך פ"ת בפניה שמאלה אני חייב לנסוע על מעבר חציה בכדי להגיע לחנית הקטנועים שווה להגיע לבית משפט או שכפרה על הכסף עוד לא התחיל החודש ואני בנזק של 1750 ש"ח רק מהקנסות בא לי כבר למכור את הקטנוע

1petel

New member
איפה השוטר עמד

כשהוא תפס אותך? היה גלוי או שהתחבא מאחורי איזה שיח?

jony stekino

New member
השוטרת התחבאה מאחורי הבניין

כי כשעברתי על מעבר החציה הבנתי שאני עושה עבירה (אך לא היתה לי ברירה אחרת ) לכן חיפשתי את השוטר ולא מצאתי אותו בסוף התברר שלי שהשוטרת התחבאה בצד ימין של הבניין ככה שמאד קשה לראות אותן

מה זה השטות הזו אם השוטר נראה או לא

ואם לא רואים אותך אז מותר לרצוח או לשדוד בנק מה זה השאלה הזו אם הוא ילך לבית משפט אם זה יצחקו עליו ויבעטו אותו עם כפל קנס

jony stekino

New member
מה אתה היית עושה ?

מחנה את האופנוע בחניית מכוניות בתעריף 10 ש"ח לשעה או שהיית עושה עיקוף של 2 ק"מ כי מכיוון גבעתיים לא ייצרו גישה לאופנועים להגיע למתחם של משרד הפנים החדש

tomergg

New member
פעם הבאה: תדומם מנוע ותרד מהאופנוע.

אף אחד כאן לא אוהד את המשטרה (טוב נו, אולי יש כאן איזה אחד כזה). אם נתפסת, תפיק לקחים. אני בטוח שאתה יכול למצוא משהו יותר טוב להוציא עליו את הכסף שלך.

ילוטייל

New member
גם ככה זו עבירה

גם הליכה רגלית עם כלי רכב מנועי גם כשהוא מדומם ודחיפתו בדרך [שלא לדבר על מדרכה] בניגוד לחוקי התעבורה - זו עבירה.

tomergg

New member
אתה בטוח?

בכל מקרה, אני חושב שבמקרה כזה השוטרת הייתה מפעילה שיקול דעת ומוותרת.

ילוטייל

New member
תקנות התעבורה

.38 (א) לא ינהג אדם רכב או בעלי חיים על פני מדרכה, שביל או נתיב שיועד וסומן לסוג מסוים של רכב או של עובר דרך מסוים, אלא לשם חצייתם כדי להיכנס לחצרים או לצאת מהם. 119. (א) לא ינהג אדם אופנוע או תלת-אופנוע, אלא כשהוא יושב על מושב הקבוע באופנוע והמיועד לנוהג בו. (ב) לא ינהג ולא ירכב אדם על אופנוע או תלת-אופנוע, אלא כשרגליו נמצאות משני צדי האופנוע, או במקום המיועד לכך. (ב1) לא ירכב אדם על אופנוע אלא אם כן רגליו מנוחות על תומכי הרגליים המיועדים לנוסע באופנוע, ולא ירשה נוהג האופנוע לאחר לרכב עליו, אלא אם כן רגליו מונחות כאמור. חייב אדם לשבת על המושב כשהוא 'נוהג' באופנוע. מכאן שהליכה בצידו ודחיפתו הינה עבירה.

stoli

New member
../images/Emo45.gif

ישנה תקנה בתקנות התעבורה (164 אם אני זוכר נכון) המתייחסת להנעה בכוח הגוף, וקובעת כי דין המסיע רכב בכח הגוף דינו כנוהג ברכב. יש פסיקה תקדימית של בימ"ש מחוזי אשר זיכתה אדם אשר דחף קטנוע בדרך למוסך, והוכיח כי לא היה מצבר, וכי הקטנוע לא היה יכול להניע בעת שדחף אותו. לא נראה לי שזה המקרה כאן. באופן כללי אני חושב שכאן יש צורך לבדוק את התקנות והתקדימים שמתייחסים להסעת אופנוע על המדרכה בדרך לחניה. אם אני לא טועה היו מספר פסיקות סותרות של בתי משפט תעבורה. לא זוכר פס"ד של מחוזי בעניין.

jony stekino

New member
שאלה : ../images/Emo35.gif

מה משותף בן שוטרת שמוותרת ,לבן שילגיה ו7 הגמדים

iec

New member
שתיהן*

חן חן למתקן

tomergg

New member
רק צריך לדעת איך לדבר.

בצעירותי חבר טוב שלי נתפס ללא רשיון, על אופנוע שלא רשום על שמו, בהרכבה וללא קסדות. כנראה השוטרים היו במצב רוח טוב או פשוט מנומנמים אחרי המנה שווארמה כי הם שיחררו אותו לדרכו. פעם שוטרת תפסה חבר עובר במעבר חציה (הומה אדם) כשהוא רכוב על האופנוע, ויתרה. כמו שאמרו בכוכב נולד: "לפעמים חלומות מתגשמים".

Scott Evil

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

5 (!!!!!!!!!!!!!!!!!) פעמים עצרו אותי שוטרי תנועה, שוטרי סיור או סתם מתנדבים על so called עבירות תנועה על קטנועים של העבודה. לא קיבלתי אפילו לא דו"ח אחד. 1. בצומת של משטרת ראשון. אסורה פרסה בפניה שמאלה. עבור שליח על דיוק התמרור שאוסר על פניית פרסה הוא בגדר המלצה בלבד
. המנייקים של אק"מ כבר נכנסו למפרצון של התחנה, יצאו ברוורס בשביל לעצור אותי. אני כאילו לא שומע עצרתי להם רק אחרי איזה 600 מטר. לא התווכחתי ולא רבתי איתו. רשם דו"ח וטען שיגיע בדואר. לא הגיע כלום. 2. למי שמכיר את התחנה של סונול במרכז ראשון. אפשרי לצאת מהחניה האחורית לרחוב ביאליק ישירות למרכז העיר (במקום עיקוף מעצבן דרך הרצל) אבל המשמעות היא 4 מטר על מדרכה ברחוב חד סטרי עד הצומת. המשטרה יודעת שאין רוכב בראשון שלא עושה את הקטנה הזאת. חיכו לי שם איזה שישי בערב. לא נראה לי בכלל שהם התכוונו לרשום דו"ח. לא עשו לי כלום. הכי מצחיק שבזמן שהוא מרצה לי ומאיים עליי עוד שני קטנועים עשו לידנו בדיוק אותו דבר בפחות מ 5 דקות
. 3. רמזור דפוק שעובד על משקל (זה בעצם שדה אלקטרומגנטי) ולא מתחלף. לא הייתה לי שום כוונה לחכות לו. נמאס לי גם לגרור את הקטנוע כל רמזור שאני עוצר בו אז פשוט נסעתי על המעבר חציה. שוטרי סיור צועקים לי מאחורה לעצור. שני ערסים (כנראה מדור) התחילו לאיים עליי שהם קוראים למשטרת תנועה שתיקח לי את הרשיון. לא קראו לאף אחד ושחררו אותי. 4. רחוב מוהליבר בראשון. הסיטואציה הכי מטומטמת שהייתי מעורב בה בחיים שלי. איזה סתומה, אבל ממש סתומה, חסרת תקנה, שבאופן טבעי בחרה להתנדב לאק"מ ולשחק ב cow girl. זה היה ערב חג שמחת תורה ב 11:30 בלילה. לפי התמרור הנתיב צפונה הוא נתיב תח"צ בלבד. מסיבה לא ברורה אין את התמרור הנוסף שמתיר נסיעה לכל כדי הרכב בשעות הסטנדרטיות. אז על זה המפגרת עוצרת אותי ורוצה לרשום לי דו"ח. המזל שלי שלא היה בקטנוע רשיון רכב. היא נהייתה אדומה מרוב עצבים ואמרה שהיא מחכה עד שמישהו יקפיץ לי רשיון רכב. אז אני מתחיל לריב איתה. ממש יצאתי עליה זה עצבן אותי. בסוף מרוב שצעקתי עליה ועל החוקים המטומטמים שלה היא נתנה לי להמשיך. 5. רחוב דיזינגוף בתל אביב. שעה 6 בערב, נראה לי יש יותר רכבים פרטיים מאשר אוטובוסים בנתיב תח"צ. הגאון מחליט שהוא עוצר דווקא אותי. אז אני מתווכח איתו. מספר לו כמה שאני נהג טוב וכמה שקטנוע בנתיב תח"צ זה לא מזיק. הוא עלה מול המסוף, השתכנע שאני באמת נהג ממושמע ושחרר אותי רק עם אזהרה. אז באמת צריך לדעת לדבר איתם
צריך גם להיראות ילד טוב ...

joymax250

New member
איזה מוותרת? זה שוטרת!

באתי מדרך השלום לאותו מקום. כמוך, עליתי בעדינות למדרכה, אבל החנתי בפינת המדרכה בלי להפריע לאף אחד, ניגשתי לשוטרת ואמרתי לה שאני רוכב חדש ואיך אני אמור להגיע לכאן (חניית האופנועים). אמרה לי להמשיך ישר בדרך השלום ולעשות פרסה, כל אפשרות אחרת תסתיים בקנס. שאלתי מפורשות האם מותר לי ללכת איתו, לחצות את הכביש במנוע כבוי. אמרה לא. חזק לא. צעקה עלי שאני צריך לדעת חוקים לפני שיש לי רשיון. אמרתי לה שהיא יותר יפה כשהיא כועסת. החליטה לרשום לי קנס על עצם זה שעצרתי על המדרכה כדי לשאול שאלה. בסוף ויתרה. בכל מקרה, סע ישר, וחפש מקום לפרסה. במילא אתה מובטל (או שבאת לשם למשהו אחר) מ'כפת לך לשרוף עוד עשר דקות ברכיבה על הכלי שלך?

למעלה