../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif
5 (!!!!!!!!!!!!!!!!!) פעמים עצרו אותי שוטרי תנועה, שוטרי סיור או סתם מתנדבים על so called עבירות תנועה על קטנועים של העבודה. לא קיבלתי אפילו לא דו"ח אחד. 1. בצומת של משטרת ראשון. אסורה פרסה בפניה שמאלה. עבור שליח על דיוק התמרור שאוסר על פניית פרסה הוא בגדר המלצה בלבד
. המנייקים של אק"מ כבר נכנסו למפרצון של התחנה, יצאו ברוורס בשביל לעצור אותי. אני כאילו לא שומע עצרתי להם רק אחרי איזה 600 מטר. לא התווכחתי ולא רבתי איתו. רשם דו"ח וטען שיגיע בדואר. לא הגיע כלום. 2. למי שמכיר את התחנה של סונול במרכז ראשון. אפשרי לצאת מהחניה האחורית לרחוב ביאליק ישירות למרכז העיר (במקום עיקוף מעצבן דרך הרצל) אבל המשמעות היא 4 מטר על מדרכה ברחוב חד סטרי עד הצומת. המשטרה יודעת שאין רוכב בראשון שלא עושה את הקטנה הזאת. חיכו לי שם איזה שישי בערב. לא נראה לי בכלל שהם התכוונו לרשום דו"ח. לא עשו לי כלום. הכי מצחיק שבזמן שהוא מרצה לי ומאיים עליי עוד שני קטנועים עשו לידנו בדיוק אותו דבר בפחות מ 5 דקות
. 3. רמזור דפוק שעובד על משקל (זה בעצם שדה אלקטרומגנטי) ולא מתחלף. לא הייתה לי שום כוונה לחכות לו. נמאס לי גם לגרור את הקטנוע כל רמזור שאני עוצר בו אז פשוט נסעתי על המעבר חציה. שוטרי סיור צועקים לי מאחורה לעצור. שני ערסים (כנראה מדור) התחילו לאיים עליי שהם קוראים למשטרת תנועה שתיקח לי את הרשיון. לא קראו לאף אחד ושחררו אותי. 4. רחוב מוהליבר בראשון. הסיטואציה הכי מטומטמת שהייתי מעורב בה בחיים שלי. איזה סתומה, אבל ממש סתומה, חסרת תקנה, שבאופן טבעי בחרה להתנדב לאק"מ ולשחק ב cow girl. זה היה ערב חג שמחת תורה ב 11:30 בלילה. לפי התמרור הנתיב צפונה הוא נתיב תח"צ בלבד. מסיבה לא ברורה אין את התמרור הנוסף שמתיר נסיעה לכל כדי הרכב בשעות הסטנדרטיות. אז על זה המפגרת עוצרת אותי ורוצה לרשום לי דו"ח. המזל שלי שלא היה בקטנוע רשיון רכב. היא נהייתה אדומה מרוב עצבים ואמרה שהיא מחכה עד שמישהו יקפיץ לי רשיון רכב. אז אני מתחיל לריב איתה. ממש יצאתי עליה זה עצבן אותי. בסוף מרוב שצעקתי עליה ועל החוקים המטומטמים שלה היא נתנה לי להמשיך. 5. רחוב דיזינגוף בתל אביב. שעה 6 בערב, נראה לי יש יותר רכבים פרטיים מאשר אוטובוסים בנתיב תח"צ. הגאון מחליט שהוא עוצר דווקא אותי. אז אני מתווכח איתו. מספר לו כמה שאני נהג טוב וכמה שקטנוע בנתיב תח"צ זה לא מזיק. הוא עלה מול המסוף, השתכנע שאני באמת נהג ממושמע ושחרר אותי רק עם אזהרה. אז באמת צריך לדעת לדבר איתם
צריך גם להיראות ילד טוב ...