עוד גארד למחלה

z dead

New member
עוד גארד למחלה

מרינו בזדאריץ' כצפוי...במחלה עומלים על התמה של גארד נוסף...גארד אמיתי שמוסר...ולא מחליף של בורשטיין או פרקר כן...תמשיכו להגיד שההחתמה של סלומון היתה משיקולים מקצועיים :))

TheOrion

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

פשוט פאתטי, זה עצוב. "בזדאריץ', אחד הקלעים הטובים ביורוליג (15.3 נקודות למשחק), ניחן ביד נהדרת מחוץ לקשת (39 אחוז) ונחשב לריבאונדר מצוין ביחס לתפקידו (4.5 כדורים חוזרים למשחק)" הנה מה שאומרים עליו. איפה כתוב מסירות? איפה? הוא הגיע כדי לשחק בעמדה מס' 2, לעומת סולומון שהגיע כדי לשחק בעמדה מס' 1. הנסיון שלך לנסות ולהציג את החתמת סולומון כמעשה נלוז כבר הפך לפתטי, וחבל.

z dead

New member
דפקט...

תראה שיש בכתבה עוד שם..מעבר לזה שסלומון לא 1...הוא אף פעם לא היה ולא יהיה. כן אני פתטי...בן אדם שמשוכנע שהפגישה עם צ'ורציץ היתה תמימה..ומבקש שנשכח בצד את העבר של ההחתמות שעשתה המחלה...כי "זה בכלל לא קשור"

TheOrion

New member
כן, אתה פתטי...

מערב שני דיונים שונים עם שני אנשים שונים. סולומון הוא רכז, בזדאריץ' הוא קלעי. את השחקן השני אני פחות מכיר, ולכן לא אגיב עליו בכלל. מה גם שהוא תפס פיסקה קטנה מתוך כתבה שלמה על שחקן אחר, ואתה מתעקש לדבר עליו, ניחא. ואני מניח שלא שמעת את סולומון או את עו"ד שמעון מזרחי מדברים על ההחתמה, אה?

z dead

New member
כן...

אני פתטי...אתה מוצא כל מיני תירוצים עלובים לזבל שהקבוצה שאתה "אוהד" עשתה ואני פתטי...שאני אזכיר את כל זיוני השכל שלך? הרי תקדימים מהעבר לא מעידים על שום דבר... למה אתה לא מתייחס לשחקן השני? אה כן...אתה לא מכיר אותו...אבל את אותו מרינו המפורסם עשית עליו סקאוטינג... למה שמכבי יצטרכו עוד סקורר כשיש את סלומון ופרקר? שנינו יודעים טוב מאוד שסלומון לא יהיה הרכז...גם אם אותו שחקן שעשית עליו סקוטינג הוא אכן קלע. מה שבטוח המחלה הולכת להפוך לליגיון זרים שלם...כמעט בלי עלי תאנה חוץ מששון (שישחק מלא) ובורשטיין.

Thierry Henry

New member
יודע מה הבעייה שלך?

ושל כל אוהדי הפועל ירושלים בפרט? אתם חושבים שמכבי אשכרה שמה עליכם משהו. הרי אתם לא פקטור לאליפות ולא הייתם אף פעם. היו לכם 2-3 עונות מוצלחות ואתם חושבים שמאז מכבי משקשקת ממכם..שלא תיקחו לנו גביע חס וחלילה. הרי מכבי לא מסתכלת על י-ם כשהיא מחתימה שחקן, אתם לא מזיזים לשמעון את האוזן הימנית שלו. מכבי מעולם לא פחדה משום קבוצה, בטח שלא ממכם. אתם לא אריות כדורסל ורוחקים מזה, אפילו בעונה עם הזכייה שלכם בגביע היולב מכבי פירקה אותכם לחתיכות כשהיא רצתה. אתם כבר 5 שנים לא עושים כלום כדי לאיים על מכבי, אתם חושבים שכן, אבל מכבי אוכלת אתכם בלי מלח. שום משקיע אוקרייני לא ישנה את זה, גם אם אתם מאוד רוצים להאמין בזה. מכבי החתימה את סולומון כי חסר לה רכז. מכבי אם תחתים את בזדאריץ' זה כדי לשמור על סגל רחב וגדול ליורוליג שלא מוגבל בזרים, לרגע מכבי לא תחשוב לעצמה "נחתים אותו כי הפועל רוצה אותו" למי אכפת בכלל?

z dead

New member
כן כן...

לא מדובר בהפועל י-ם חתיכת דפקט...מתי תבין... צ'ורה,מרסר,בראד ליף,הפירוק של הפועל ר"ג,שוחד לשחקנים,ייבוש שחקנים ישראלים וכו' וכו'... מכבי ת"א ויושר זה חיבור מדהים. לא ייאמן שכמה צלחות וגביעים מסנוורים אנשים ומשכיחים להם מושגים כמו יושר ואתיקה...

Thierry Henry

New member
אז כנראה שהיולב קאפ סינוור אתכם

מאוד מאוד מאוד. ואני מבין שבבית לימדו אותך מילה אחת, אבל קצת גיוון בחייאת.. מה עם מפגר? מטומטם? נעל? חמור? אהבל? נמאס לי מדפקט.

z dead

New member
"אוהד" מכבי מטיף על מוסר..

מה הלאה? מוסוליני יטיף על חשיבות הדמוקרטיה?

Thierry Henry

New member
טוב זה באמת מיותר.

אתה שופט אנשים שבכלל לא הכרת. תארים לא סינוורו אותי מעולם. אני אוהד את מכבי כי התאהבתי בה, כי גדלתי להיות מכביסט. תארים לא שינו לי כלום אף פעם ולא משנים לי גם היום. האהבה שלי למכבי לא מותנת בעוד גביע או פחות גביע. אבל אתה כבר החלטת שאתה מכיר את כולם, אז תמשיך לחיות בבועה שיצרת לך ביחד עם עוד 2000 אנשים ומכבי שחייה בעולם מציאותי תמשיך לנפח לכם את הבועה שוב ושוב ביחד עם 250 אלף אוהדים. יחי ההבדל הקטן.

שiש

New member
די די די דיייייייי!

מספיק עם הויכוחים המטופשים האלה. נמאס לנו לשמוע כמה שאתם לא שמים עלינו, ויחד עם זאת אתם פשוט מתרבים פה בקצב מדהים. רוצים לנהל דיון? סבבה. תעלו נושאים רציניים, תעשו את זה בצורה מכובדת, אבל תפסיקו לנסות לעצבן ולעשות דווקא. בינתיים אתם אלה שבאים אלינו, ולא להיפך. זה לא מראה על "חוסר אכפתיות", אלא על התנשאות, זלזול, ורצון לחרחר מריבות. פשוט די!

TheOrion

New member
לא באתי לפה לריב עם אף אחד.

פשוט לראות את ההודעה שלו הצחיק אותי.

AmiTutiT14

New member
הדעות שלנו בנושא הזה בחיים לא יהיו

כמו הדעות שלך, אז אין לך מה להתווכח איתנו, בדיוק כמו שאנחנו לא מתחילים להתווכח איתך.

TheOrion

New member
אז רגע...

גם את חושבת שההחתמה הזו מוכיחה מעבר לכל ספק שהחתמת סולומון נבעה ממניעים נלוזים? ולא, אני לא אתווכח איתך לגבי התשובה שלך, היא פשוט מעניינת אותי.

HapoelJerusalem

New member
סליחה על התתפרצות...

לא אתה יודע מה אני לא חושב שזה היה ממניעים נזולים אני דוגל ב"חף מפשע עד שיוכח אחרת" ונמאס לי מכבי עשתה לנו טובה גדולה שגילתה לנו את הפנים האמיתיים של סולומון וכולכם אומרים: "הוא לא שיחק אצלכם העונה אז מה אתם נעלבים?" אנחנו נעלבים כי כל השנה הוא יענו שולח מסרים מטורקיה כמה שהוא מתגעגע ורוצה לחזור ודני קליין הופך עולמות בשבילו וככה הוא עושה בסוף, איתן תפסיק להתרכז במכבי ומה שהיא עושה ותפסיק ל"בכות" בגללו כי זו אווירה של לוזר אתה צריך לחטוף ולהמשיך לעמוד ולא מכל דבר קטן ליפול.

AmiTutiT14

New member
אני חושבת ש..

כדאי שתקרא את ההודעות הבאות: פה וכאן ואם לא הבנת את הדיעה שלי בנושא אז חבל לך, כי לי אין כח להקליד אותה שוב

TheOrion

New member
הבנתי את הדיעה שלך.

שאלתי אבל שאלה אחרת, האם לדעתך ההתעניינות של מכבי ב-בזדאריץ' מוכיחה מעבר לכל ספק(כפי שמשתמע מדברי איתן) שמכבי החתימה את סולומון just to spite.

למעלה