עוד בקשה

עוד בקשה

היכן, באיזור ת"א וירושלים, ניתן לרכוש ספרים משומשים בהונגרית? תודה ושבת שלום. רחל

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif רחל בקר טוב| ספר|

בזמנו, כשחפשתי מילון הונגרי-עברי (אני עדיין מחפשת), כתבתי גם בפורום איתור והחלפת ספרים בתפוז, וקבלתי תשובה (שלא כל כך התאימה לי) מ- elishma שכנראה, יש לה מלאי של כל מיני ספרים. היא השאירה לי טלפון ואי-מייל, שאני לא רוצה לפרסם בלי רשותה, אבל תנסי לכתוב לה דרך הפורום הנ"ל.ויכול להיות, שמישהו אחר שם יעזור לך. אגב, לפי הטלפון, היא באזור השרון, אבל אולי היא תוכל לעזור לך. ואם את מחפשת משהו מסוים, יש כמובן את איתמר לוי שהוא מוצא כמעט כל ספר שמחפשים. אם תרצי, יש לי גם את כתובת האתר שלו. שבת שלום evike

ל evike ../images/Emo51.gif

אני מכירה את האתרים. לא התכוונתי לספר ספציפי. אני רוצה לרכוש כמה ספרים. רחל

צלמניה

New member
יש ספריות להשכרת ספרים בהונגרית

יש אחת ברחוב ביאליק ברמת גן ויש אחת בפ"ת ששם אמא שלי מחליפה ספרים בהונגרית הספרנית, אשה נחמדה דואגת להשיג את כל הספרים החדשים ביותר בהונגרית ניתן להירשם ותמורת סכום נמוך חודשי לקבל בהשאלה ספרים רבים בהונגרית. במידה ותרצי פרטים נוספים או משהוא אחר רוצה נא השאירו הודעה ואברר יותר פרטים

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif הספריה ברחוב ביאליק

בר"ג,עירי,שבה קניתי לא פעם ספרים לאימי ז"ל,נסגרה מזמן, וקשה לי להאמין שנפתחה מחדש, כי זוג מאד מבוגרים ניהלו אותה. אבל, אנסה לברר בשבילך. מי יודע, אולי?! היא היתה ספריה ענקית, שבה ספרים ישנים וחדשים, למכירה וגם להשכרה. evike.

vera2

New member
לרחל שלום../images/Emo63.gif

ברחובות עיר מגורי היתה ספריה ע"י המועדון של אירגון יוצאי הונגריה אבל מאז שהדור הולך ופוחת אינני יודעת אם הספריה עדיין פעילה במידה ואת מעוניינת אני יכולה להתענין.מלבד זה את יכולה להתענין אם קיים ספריה בהונגרית באזור מגוריך. בהצלחה ושבת שלום Vera

למעלה