עוד בעיה

michal121

New member
עוד בעיה

קודם כל תודה על כל העזרה ובתוכנית האה יש לי בעיה התוכנית לא עובדת ואני ממש לא מבינה למה #include<stdio.h> char GetInput (char mat[10][10], char str[3] ) char checkComp (char mat[10][10], char str[3] ) void main() { int r, counter; r = GetInput (mat[][], str[] ) counter =checkComp (mat[][], str[] ) printf (" result of compeer is: %d" , counter); } void GetInput (char mat[][], char str[] ) ; { int row , col; for(col =0 ; col <3 ; col ++) { scanf("%c", & str [row]); } for(row =0 ; row <10 ; row ++) { for(col =0 ; col <10 ; col ++) { scanf("%c", & str [row][ col]); } } } int CheckComp (char mat[][], char str[]) { } התוכנית אמורה לקלוט מערךדו מימדי באורך10 שורות ו10 עמודות שמכיל אותיות ומערך חד מימדי באורך 3 שמכיל מילה בת 3 אותיות התוכנית קולטת את 2 מערכים ומדפיסה את מס´ הפעמים שהמילה שנמצאת במערך החד מימדי נמצאת בדו מימדי המילה יכולה להיות באופןאופקי או אנכי ושוב תודה תודה מיכל

ליאור ב

New member
מיכל מה עם הבלאגן?

למה את לא מצמידה קובץ WORD או TXT? כך יהיה הרבה יותר נוח ומהנה לעזור לך. ליאור.

עידית_

New member
ויש עוד אפשרות לעשות את זה

בדיוק בשביל זה יש כשכותבים הודעה שתי אופציות: "תחילת קוד" ו"סיום קוד", למטה, מתחת לתיבה שבה כותבים... ככה זה יוצא טוב ומיושר לשמאל:
int main(void) { //see how easy? }​

ליאור ב

New member
שיחקת אותה עידית!!!

את זה באמת לא ידעתי. מה לעשות, אני עדיין טירון בפורום. ליאור.

למעלה