עוד בעיה...

harisson

New member
עוד בעיה...

היי! דבר ראשון, תודה לכל מי שעזר בבעיה הקודמת, הצלחתי לסדר את זה
הבעיה עכשיו היא: כאשר אני מפעיל טופס מס´ 1, ולוחץ על לחצן שמפעיל טופס מס´ 2, וכך הלאה - בטפסים שמופעלים לא ניתן לפתוח את תיבות הקומבו (כאשר לוחצים על החץ - הן פשוט לא נפתחות). הבעיה נפתרת כאשר דואגים שכל הטפסים יהיו במצב עיצוב לפני כן. למישהו יש מושג איך לסדר את זה? (עוד משהו: אמנם הקומבו לא נפתח, אבל נניח שיש בתוכו פריט שנקרא "אידיש" אם אני כותב א´ בתיבת הטקסט של הקומבו - האופציה עולה...) תודה

duducohn

New member
לחצני ניווט

האם לחצני הניווט (הלחצנים שבתחתית הטופס) פעילים או שנטרלת אותם. אם נטרלת אותם אז התיבה המשולבת לא תפעל.

duducohn

New member
לחצני ניווט המשך

גם אם זה באג בגירסת 97. מניסיון תבדוק את לחצני הניווט.

harisson

New member
תשובות לשאלות...

א)אני עובד עם אקסס 97 ב)אכן, ניטרלתי את לחצני הניווט אולם, התיבה המשולבת כן עובדת! בתנאי שלפני שאני פותח את הטופס הוא נמצא קודם במצב עיצוב (ורק אז אני לוחץ על האייקון של מעבר למצב פתיחת טופס - הטופס נפתח והכל עובד מעולה... לא אכפת לי לכנס למצב עיצוב קודם כדי שזה יעבוד טוב, העניין הוא שיש לי הרבה טפסים, וטופס אחד קורא לשני וכן הלאה, כך שכדי שכל היישום יעבוד - אני צריך לפתוח קודם את כל הטפסים במצב עיצוב...) אולי זה משהו שקשור לטעינת קוד? (אני משתמש שם בקוד VB במס´ אירועים של פקדי הקומבו) בנוסף, כפי שאמרתי, אם יש לי בתיבה נתונית כמו"אידיש" "כדורסל" וכדומה, התיבה לא עובדת (שוב - אני מדבר רק על מצב שבו לא נכנסתי קודם למצב עיצוב - אם אני במצב עיצוב ואז פותח את הטופס - הכל עובד פיקס) כלומר, לא ניתן לפתוח אותה, אבל אם אני מכניס את האות "א" אני רואה "אידיש" בתיבת הטקסט, ואם "כ" אני רואה כדורסל... אז מה הבעיה בעצם? תודה

harisson

New member
תודה, זה פתר את הבעיה, אבל

א) אני לא צריך אותם (את לחצני הניווט) ב) הם מכערים את תיבת הדו שיח... (לא רק שאני לא צריך אותם, אבל הם מכוערים...) תראה, לא נראה לי שזה מה שגורם לבעיה ממש... כלומר, אני מניח שאפשר לפתור אותה בלי להוסיף את לחצני הניווט האלה... אבל תודה בכל מקרה
ביי

arye9

New member
תנסה

במקום את לחצני הנווט, להפעיל את הRECORDS SELECTORS לא זוכר את השם בעברית. נדמה לי, (ואני לא בטוח) שגם הם יתנו לך לפתוח את הקומבו בוקס. בכל מקרה שווה לנסות, הצרה שגם הם יכולים לכער את הצורה.

למעלה