עוד בעיה מוזרה

Arielvista

New member
עוד בעיה מוזרה

בחודש-חודשיים האחרונים Information Store Service מפסיק לפעול באופן אקראי, בלי שום סיבה נראית לעין. הפעלה ידנית של הסרוויס עוברת בלי בעיה. ב event viewer מופיעה הההדעה המצורפת. השרת נקי מוירוסים ורוגלות. מדובר על SBS2000.

Motel

New member
אתה משתמש ברשת בכלים צד שלישי?

כמו כלים לתיאום יומנים, אנטיוירוס להודעות מייל וכו'?

Arielvista

New member
רק אנטיוירוס

טרנד-מיקרו. העניין הוא שהכל עבד פיקס עד לפני כחודשיים, ואני לא מצליח להבין מה השתנה.

ezaton

New member
תראה, אני יכול להציע לך workaround

כלומר, לא פיתרון. לשם פיתרון תצטרך לעבוד, ואני בטוח (מאוד) שזה לא הולך להיות קל. לשם עקיפת הבעיה, אני מציע לך להוסיף בהגדרות השירות שאם הוא יורד, ינסה להעלות אותו. תעשה את זה עבור שלושת האופציות המסומנות שם (פעולה מס' 1, 2, 3, בסדר כרונולוגי), כך שגם אם ה- IS נופל, הוא מיד יעלה מחדש. לפי התיאור שלך, אם אתה מרים אותו, הוא עולה, ורק נופל אקראית אח"כ, בזמנו. כך לפחות, אם הוא יפול, תראה ב- event viewer, אבל לא תפסיק(ד) עבודה.

Arielvista

New member
תודה

אני אעשה את זה. האמת שזו רשת שעוד חודש אני מסיר ממנה אחריות והיורש שלי יצטרך לטפל בזה...

Arielvista

New member
ובמחשבה שניה....

לפני כשבוע ראיתי שבשרת הזה יש כ-60MB פנויים
על דיסק C, מייד פיניתי די הרבה מקום, ומאז התופעה לא חזרה. האם זה יכול להיות קשור? מצד אחד הגיוני שכן, IS מזהה שצפוף לו והוא נסגר. מצד שני, אם זה העניין, אז איך הוא מאפשר לי להפעיל מחדש את הסרוויס, ולהמשיך לפעול אפילו כמה ימים, מבלי שפיניתי לו מקום חדש? כלומר משהו לא ממש מסתדר לי עם התאוריה הזאת. לך תבין, התעלומות של MS...

טופי

New member
Page File?

יכול להיות שכשהסרוויס נסגר, הוא מפנה מקום בזכרון, או בקבצים זמניים. כשהוא עובד הוא ממלא את הדיסק עד שהוא מת.

למעלה