עוד בלבולי מוח

lightflake

New member
עוד בלבולי מוח

מטורף שיש כאן חג אחד לשיווה שבו מכינים משקה קנאביס ענקי מהפרחים של הצמח כתושים בחלב ונותנים לכולם לשתות, אבל לכולם, נשים ילדים זקנים פושעים שוטרים כולם שותים וכולם משתגעים ברחובות
מעניין אותי לראות את זה, נדמה לי שזה בפברואר אז יש לכם זמן להתארגן ולהגיע

הפסקתי עם הבקבוקים הקנויים של המים, התחלתי לשתות מהברז והמים מרגישים נהדרים, אפשר לחשוב שבארץ המים מהברז כאלה נקיים

איזה כיף שאני רחוק מכל עניין המשפחתיות, בלי ארוחות משותפות, בלי ארוחות שישי, בלי שבת עם הילדים של כולם, תענוג

בודהה לא אהב את החיים לפני שהפך לבודהה, הוא שנא אותם! אני חושב ששנאה לחיים היא חלק חשוב לקראת התעוררות

בעל הבית שאני גר בו שם אצלו בבית רשתות על כל החלונות, לדיירים שלו הוא לא חשב לדאוג כך גם, הרי ידוע שתיירים אוהבים יתושים ופרפרים ושאר המעופפים שחיים פה, אז לא פלא שעם כל העושר שהוא בנה לעצמו הוא כל הזמן מתעסק בזה שחסר לו כסף.

הידעתם שחיפושיות משה רבינו ההודיות מאירות כשהן מתעופפות בלילה?
וגם "אורי כדורי" היצור האפור הזה שמתגלגל לכדור, אז כאן בלילה הוא מאיר מהזנב! אני אומר לכם שהחרקים כאן הרבה יותר מתקדמים מבארץ, כבר אמרתי לכם שיש כאן נמלים שקופצות עליך אם אתה מתקרב אליהן אז הן גם יכולות להוציא חוט דק כמו של עכביש ולהתלות ממנו וככה לרדת מהתקרה! נשבע.

כשאתה מצמצם את כל גירויים מסביב אתה מתחיל לראות כמה שכל גירוי הוא בעל משמעות אדירה.

אני מרגיש שיש בי לחץ (במיוחד כשאנשים יכולים לראות אותי) להראות כאילו אני עושה משהו, יותר מדוייק כאילו שיש בי מישהו שעושה משהו, אני לא מרגיש בנוח פשוט לשבת ולא לעשות כלום אם אני יודע שאנשים יכולים לראות אותי...

המוח שלי יוצר תמונה שלי ע"י המחשבה על איך אנשים אחרים רואים אותי עכשיו ולפי זה נבנית התמונה שאני מאמין בה שהיא אכן אני... עלוב אה?

דברים שעוזרים לך לא לצאת מהבית ולא לבזבז זמן על אוכל ושאפשר לשמור ללא קירור במזג אויר נוח: חמאה, חמאת בוטנים, נוטלה, שוקולד, עוגיות עטופות, לחם פרוס, ביצים, שקדים, תמרים, גבינה צהובה מותכת, קטשופ, חרדל, ריבות, שמן זית, קרקרים בעטיפה.
תמיד מומלץ מטבח/גז/אפשרות בישול כלשהי ואז אם אתה טיפה פחות עצלן תמיד כדאי שיהיה גם תפוחי אדמה, עדשים כתומים, שעועית אדומה, אטריות יבשות/פסטה, חומוסים יבשים ואורז.
אם אין אפשרות בישול אז תמיד שיהיה לפחות אפשרות להרתחת מים, כף חשמלית או קומקום חשמלי ואז אפשר גם לקנות מנות חמות מוכנות/מרקים
וכמובן תמיד שיהיה מלח/סוכר/קפה/תה

אני יהודי? מה זה אומר לגביי? איפה החלק היהודי שבי? האם אני יכול לזהות אותו? ואם כן האם אני יכול להפסיק להזדהות עמו?
(ואותה שאלה לגבי הזהות הישראלית)

יש משהו מאוד רגוע במקלחת עם דלי וכוס
יש משהו מאוד מתוכנן לגבי כמויות המים שנשארו לך
הדוש מתאים יותר לחיים המערביים הלחוצים
יש גם משהו לא נכון אנטומית בישיבה על מושב אסלה מערבי לעומת הצורה הטבעית של הגוף בשירותים הודים
זה נכון, רוב ההודים לא משתמשים בנייר טואלט !

על מה אני אמור לחשוב? פתאום חשבתי על זה

אנשים ששמים את הכסף כמטרה העיקרית מפספסים ולכן לא נמצאה ולא תמצא לעולם שיטה לעשיית כסף כי המטרה היא לא כסף, המטרה היא להתעורר (לא המטרה שלך אלא של מה שאמיתי), אם כסף יעזור לזה אתה תקבל כסף ואם חוסר כסף יעזור לזה אתה תתמודד עם חוסר כסף, אבל אם אתה לא מבין שהמטרה היא להתעורר אתה תמיד נשאר מבולבל ולא משנה כמה מיליונים כבר יש לך בבנק

לפעמים יש איזו אשה ששרה מרחוק והשירה הזו ממש מצמררת אותי
גם זה לא אמיתי

מישהו זוכר את ההמשך של הסיפור על הלוחם הסמוראי הגדול שמישהו הרג את המורה שלו ושנים רבות הוא מחפש אחר הרוצח כדי להרוג אותו ואז יום אחד הוא מוצא מי זה והוא מגיע אליו מפיל אותו על הארץ שולף את החרב שלו ומצמיד אותה לגרונו ואז הרוצח יורק לו בפנים והלוחם קם ועוזב את הזירה... ?

ינוקא1

New member
יופי , הודו באמת עושה לך טוב.

והכתיבה בסגנון הזה היא שיטת מדיטציה מעולה עבורך

תמשיך בזה וכמה שיותר.

lightflake

New member
יש כאן נזיר טיבטי לשעבר

שיום אחד הגיע להארה מסוג אחר, הוא החליט שהוא לא רוצה יותר להיות נזיר ובכלל לא רוצה יותר להיות זכר
היום היא מסתובבת ברחוב הראשי כאשה גאה וזקופת קומה (האמת שצריך חתיכת אומץ בשביל לעשות את זה כאן)
&nbsp

ינוקא1

New member
טוב

אחת ממסקנותי מההליכה בדרך ,
היא שזה לא כל כך משנה מה עושים , כל עוד זה נעשה ממקום אמיתי.

זו מסקנה שקצת מפחידה אותי.
למשל , היא נותנת לגימציה גם להומואים וגם לישי שליסל שרוצח הומואים.
אבל אני חושב שהיא נכונה.

בהליכה בדרך צריך להיות אמיתי עם עצמך , ולא משנה מהן ההשלכות.
"להיות אמיתי עם עצמך" זה ה"מצפן" של הדרך , וחייבים להיצמד אליו ויהי מה.

lightflake

New member
נדמה לי שבספר שיחות עם אלוהים

הוא כותב משהו כזה, שלכן היטלר נמצא בגן עדן
יש מצב שזה לא הספר הזה או שעיוותתי את העניין בצורה כלשהי

סינבד

New member
בדרך שאני הולך בה

גיליתי שלפגוע ולהרע לעולם לא עושה טוב. אם המקום האמיתי שלך מוביל אותך לפגוע ב... כל דבר שהוא, שווה לך למצוא את המקום הפגוע בך ולתקן אותו בכל דרך שתמצא מתאימה לך לתקנו.
&nbsp
הבהרה: כל הכתוב לעיל נמצא בדרך שאני הולך בה. אין זה מן הנמנע שבדרכים אחרות ניתן למצוא דברים אחרים.

ינוקא1

New member
אני אוכל בשר

מתוך הבנה שביום אחר יצורים אחרים יאכלו אותי.

וזה בסדר.

אני חושב גם שיש מקום לגזם עצים - כדי שעצים יצמחו טוב יותר.
אני חושב שיש גם מקום לנתח ולהוציא גידולים - כדי שלכלל הגוף יהיה טוב יותר.
(או אנטיביוטיקה להרוג חיידקים - אותו כנ"ל).

או להילחם באנשים כמו היטלר , דעאש , חמאס ודומיהם - כדי שלכלל העולם יהיה טוב יותר.

אני חושב שהמקום האמיתי מוביל לפעמים למלחמה , או להרע ליצור אחר , וזה בסדר.
כל עוד זה בא בהתאם למצפונך , ולאמת שלך.

lightflake

New member
איזה תירוץ עלוב לאכילת בשר

תגיד שאתה פשוט אוהב את זה ושם זין על כל השאר
אני יותר יעריך אותך

ינוקא1

New member
בעבר הייתי צמחוני

וזה הפך אותי לשמן ולא בריא , ובשר עושה לי טוב.

לכן אני אוכל בשר , כרגע , ואינני רואה בזה בעיה מוסרית.

בכל הטבע יצורים אוכלים אחד את השני , ונאכלים אחר כך.
וזה בסדר.

(ואם מבחינתך אין עולם ואין אדם ואין בשר ואין סבל , אז מה הבעיה שלך עם זה ?)

lightflake

New member
לא אמרתי שיש לי בעיה עם זה שאתה אוכל בשר

יש לי בעיה עם התירוץ העלוב וחוסר הכנות שלך
אם אתה מחליט לגרום במודע סבל עצום, התעללות ורצח לנבראים תמימים שלא עשו לך שום דבר אז לפחות תהיה כנה עם הסיבות שאתה ממציא לעצמך ותסתכל על עצמך (ולפרה) בעיניים. אתה לא מתנהג כלוחם אלא כפחדן קטן שמחפש סיבות פילוסופיות מהתחת כי הוא לא מסוגל לומר לעצמו את האמת.

ינוקא1

New member
אני כנה עם הסיבות שלי

וכתבתי אותן.

לא מוצאות חן בעיניך ? בעיה שלך.

lightflake

New member
לא הבנתי איפה כאן הסיבה

"אני אוכל בשר מתוך הבנה שביום אחר יצורים אחרים יאכלו אותי."
&nbsp
מי בדיוק יאכל אותך?
התולעים?
אחרי שתמות ???
ואתה משווה את זה לגידול בעלי חיים לצורך שחיטתם ?
&nbsp
זאת סיבה ?
&nbsp
&nbsp

ינוקא1

New member
קודם כל תתפלא.

בעלי החיים והצמחים שהאדם מגדל משגשגים , לעומת בעלי החיים שהאדם לא מגדל ....

(כן יש לי בעיה מסוימת עם ה"תעשיה" של הבשר , שמתייחסת לחיות באכזריות , ואני אישית בעד "תעודת כשרות" בנושא הזה - שיהיה כתוב שהחיות זכו לתנאים טובים).

בכל אופן , אינני אוכל הרבה בשר , רק כשאני מרגיש צורך.

וכן , התולעים \ הדגים \ .... יאכלו אותי אחרי מותי , וזה בסדר.
כל יצור ניזון מיצור אחר , יש שרשרת מזון , כרגע אנחנו בראש הפירמידה בכדור הארץ , ואנחנו יכולים לאכול את מי שמתחתינו בשרשרת.

כמובן כדאי להתייחס למי שמתחתינו ולכדור הארץ בכבוד , ולא לסחוט אותו עד תום.
ואת זה אני משתדל לעשות כמה שאני יכול.

lightflake

New member

אתה מתכוון שהם משגשגים במתקני הכליאה עד שמגיע יום שחיטתם?
זה בערך כמו שהיטלר יגיד שהוא נתן ליהודים מקום משלהם לחיות בו - בגטאות ובמחנות ריכוז - זה מה שהם תמיד רצו לא?

ינוקא1

New member
קודם כל בעלי החיים האלו

מבויתים על ידי האדם כבר אלפי שנים טובות.

גורלם קשור בגורלו , וחלקם גם לא יכולים להתקיים בלי האדם.
אז נכון , האדם משתמש בהם ושוחט אותם , אבל המין שורד :

מינים רבים נכחדו בגלל האדם , ולעומת זאת כבשים , עיזים פרות ותרנגולות (וגם כלבים חתולים סוסים גמלים וחמורים) משגשגים יפה מאוד - בזכות האדם.
כך שבשורה תחתונה זה די משתלם , גם להם.

להזכירך , גם חיות בטבע נטרפות ונאכלות , יש פשוט "שרשרת מזון".
כרגע בראש השרשרת נמצא האדם , וזהו.
אז האדם טורף ופחות טורפים אותו.
כשהוא ימות , גם הוא יהיה מאכל לתולעים , וזה בסדר.

Mist2

New member
ינוקא, אף על פי שאני לא אוכל בשר כבר כמה שנים

אני מזמין אותך לעשות על האש...

ינוקא1

New member
אתה בהחלט מישהו שארצה לפגוש יום אחד

כרגע אני בתקופת מעברים לחוצה , אחרי שזה יעבור , אשמח לפגוש אותך בלי קשר לבשר ....

Mist2

New member
אפשר להזמין גם את פלאיק?

אפשר להכין לו משהו מחסה, אני כבר מומחה באוכל צמחוני...
ומי יודע אולי יתן ביס בסטייק :)...

למעלה