עוד בטא שלילית

עוד בטא שלילית

החזרה שניה
עובר מצוין - מוקפא יום 3 שהופשר וגודל לבלטו'
עשיתי גם פיפל לפני
מה הבעיה? למה לא נקלט?
איזה בדיקות אפשר לבצע לקליטה?
מבואסת כל כך :(

a morph

New member
עובר מצוין בשלב ההקפאה או בשלב הבלסטו?

אני שואלת כי גם אצלי עשו את התרגיל הזה של להפשיר עוברים ולגדל אותם לבלסטו, ורובם לא גדלו טוב למרות שדורגו ברמה גבוהה לפני ההקפאה וגם הופשרו במצב מצוין.
לא תמיד יש תשובה לשאלה למה זה לא נקלט, ולא תמיד יש סיבה מיוחדת, בטח לא כשמדובר בסה"כ בהחזרה שנייה... אל תשכחי שיש גם סטטיסטיקה, ולפיה בכל החזרה הסיכוי להרות הוא כ-30% בלבד (וגם זה לפני גיל 30).

לגבי העובר

לא יודעת בדיוק מה האיכות אבל הנחתי שאם הוא שרד הפשרה ועוד גדל יומיים אז הוא באיכות מעולה. האמת שגם בזמן ההחזרה הרופא אמר שהעובר מצוין.
כדאי לשאול? לבקש פעם הבאה לחזיר בלטו?
וחשבתי שעם פיפל האחוז גדל בהרבה..
אופפ ממש מבואסת :/

a morph

New member
אם בהחזרה אמרו לך שהוא מצוין, כנראה שהוא מצוין

אני מבינה לגמרי את התסכול והבאסה והאכזבה והאבל... גם אני הרגשתי ומרגישה כך, אבל החזרה #2 זה באמת לגמרי בגדר הסביר, כאמור, הסיכויים בכל החזרה לא עוברים את ה-30%.
עד כמה שאני יודעת, פיפל זה די בגדר "תיאוריה", יש רופאים שמאמינים בזה ויש שלא, ויש כאלה שלא מאמינים אבל עושים לבקשת המטופלת (כמו הרופאה שלי
).
אצלי כן נקלט הריון אחרי פיפל, אבל היו עוד דברים ששיניתי בהחזרה ההיא, זו גם הייתה ההחזרה הראשונה שעשיתי על ביוץ טבעי וההחזרה הראשונה שבה הצליחו לקבל בלסטוציסט סביר באיכותו מעוברים שהופשרו... אז אני באמת לא יודעת מה היה הגורם המכריע, וממילא ההריון הזה הפסיק להתפתח בשבוע 6.

ענבל ח1

New member
היי

מצטערת על השלילי.
אני מבינה את הרצון העז שזה כבר יצליח אבל אם זו החזרה שניה שעברת עד היום אז את לגמרי חלק מהסטטיסטיקה ולדעתי אין עוד מה למהר ולחפש מה לא בסדר, מעבר לבעיה הידועה (יש בעיה ידועה או שאתם בלתי מוסברים?).
לרוב, אישה נקלטת להריון תוך 5 הפריות. גם בטבע, בקיום יחסים, הסיכוי להתעברות בחודש נתון הוא 25% בלבד, כך שאל ייאוש. צריך לקחת נשימה עמוקה ולקוות שזה ממש מעבר לפינה.
אני מבינה שיש לך מוקפאים כך שזו סיבה לאופטימיות - פריבילגיה שאין לרבות ומעיד על איכות עוברים טובה...
עברת היסטרוסקופיה אגב? לא יודעת אם הייתי מבצעת כבר עכשיו, אולי לחכות ולראות עוד החזרה או שתיים ואם לא יצליחו אז לבצע היסטרו' כדי לשלול בעיה מבנית כלשהי ברחם...
שיהיה בהצלחה!

תודה

אני פוליציסטית, ללא ביוץ טבעי בכלל..משם התחילה הבעיה
היו לי גם הידבקויות ברחם מסיבה לא ברורה.ביצעתי ניתוחית ואבחנתית והכל היה תקין אחרי הניתוח.כדאי לבצע שוב? עשיתי אצל גולדשמידט
&nbsp
וכן את צודקת צריך סבלנות, הייתי בטוחה שבהפריות זה יהיה הרבה יותר מהר ואחוסי הצלחה גבוהים יותר, במיוחד אחרי פיפל ואחרי עובר שורד
&nbsp

ענבל ח1

New member
כן, הקושי הוא להתאזר בסבלנות

במיוחד לנוכח חוסר הוודאות שאופפת אותנו המטופלות.
מחזיקה אצבעות שאוטוטו זה יגיע...
לגבי שאלתך, כשאני עשיתי ניתוחית, אח"כ עשו לי גם אבחנתית לוודא שוב שהכל תקין ונקי. גולדשמיט לא אמר לך לחזור לאבחנתית לביקורת?

עוד שאלה

לגבי התוצאות של בבדיקת דם..
מלבד הבטא המאכזבת התוצאות של האסטרדיול היו 6000 זה היה כך לאורך כל הדרך כי לקחתי אסטרופם ופרוגסטרון 42. אלו ערכים תקינים?

הי, גם בטבעי אין 100% הצלחות .. תתעודדי זה יגיע

זה שיש לך עוברים שיכולים לגדול לבלסטו זה נפלא, ומראה שעוד קצת ואת שם. סבלנות .. התמדה.. זה יגיע!

למעלה