עוד בוקר...

blackwedding

New member
עוד בוקר...

עוד לילה הסתיים עוד לילה בלעדייך עוד לילה לבד למה את לא כאן, לעזאזל, למה לא?! אני פוקח את עיניי ומרגיש אותך לצידי מרגיש את הזין שלי נעמד מזקף לכבודך אני נוגע בו חם וקשה איפה את לעזאזל חרמן עלייך, יקירתי אוהב אותך מתגעגע אבל לא פחות מזה חרמן עלייך הייתי נותן שנה מהחיים שלי כדי שתהייה כאן עכשיו עירומה שאוכל להעביר יד על גופך העדין על שדייך הקטנים ללקק את פטמותייך להרגיש אותך נוטפת לזיין אותך לגמור בתוכך למלא אותך בזרע חם וסמיך אני פוקח את עיניי ומוצא עצמי לבד עירום עומד לי כל כך חזק על גבול הכאב עוד יום מתחיל בזקפה אדירה עוד פעם אלך לאונן עוד פעם אשפיך לריק מה יהיה מחר?!

blackwedding

New member
עוד שבוע...

עוד שבוע בלעדייך סופר את הימים כמו אסיר לקראת שחרור עוד יום ועוד יום נגמר לי האוויר נגמרו לי האנרגיות את חסרה לי כאן אני יודע שאני חסר לך שם למה זה חייב להיות ככה למה הכל כל כך מסובך קשה למה לעזאזל?!?!??!?! אני כבר לא יודע מה לעשות עם עצמי הראש מרוקן ממחשבות הלב דופק בחוזקה הלב כואב מה אני עושה עם כל האהבה שלי אלייך ? מה אני עושה עם התשוקה הזאת אלייך ?? אולי כל זה טוב מדי טוב מדי כדי להיות אמיתי אולי בכלל שנינו שתי דמויות פיקטיביות לקוחות מאיזו פנטזיה הזויה ? אני כבר לא יודע מה לחשוב מה להרגיש מה לעשות אין לי תשובות לכלום אין לי כלום עכשיו תשוש גמור מחוק אולי בכל זאת אני לא כל מה שחשבת שאני אולי אני לא מושלם כמו שדמיינת אולי ...?!?!?!?!?!?!?!?!?!?... " הייתי רוצה לאהוב אותך בלי לחכות, בלי הפסקות, כאן ועכשיו בין ההריסות לקחת אותך איתי לתוך הצינורות... ... אולי איבדתי כל תחושה חושב שאני עף אבל בעצם על הרצפה אז שותה את הגשם המלוח מסומם מהים או שיכור מהרוח "

אוהבת

ואולי אני לא המושלמת? אולי אני לא משאתה רוצה? מרגישה כמו בתוך חלום מרגישה כמו בתוך בועה מרגישה בטוחה בזרועתיך יודעת שאתה חסר לי יודעת שאני חסרה לך חייבת לנשום אותך כי אתה אתה האויר שלי אתה החיים שלי מה עושים עם כל כך הרבה אהבה לא ממומשת? למה זה חייב להיות כל כך קשה? יש לנו את אותם שאלות אהובי אבל לאף אחד מאיתנו אין את התשובות מה לעשות? לאן לפנות? האם כל הכאב שווה? כן כל הכאב שווה לזה יש לי תשובה יודעת שאתה שווה אתה שווה את הכאב שלי אבל לא רוצה להיות הכאב שלך לא מסוגלת לחשוב שאני מכאיבה לך לא מסוגלת לחשוב שכואב לך בגללי לא יכולה לחיות עם זה לא יודעת מה לעשות לאן ללכת לאן לפנות לא יודעת איזו דרך היא הדרך הנכונה אומרים לי תלחמי אל תוותרי הכל יסתדר בסוף אומרים לי אל תיהיה אנוכית תני לו ללכת יכאב לו בהתחלה אבל הוא ימצא מישהי אחרת אבל מה איתי?! אני יודעת שאני ימות בלעדיך ואל תגיד אחרת אתה הענקת לי חיים זוכר?! אתה הצלת את חיי גם שלא ידענו מה יקרה בנינו אתה באת והצלת את חיי בלי לחשוב פעמים עוד בתקופה שלא ידענו שזה כל כך יכאב די נמאס לי להכאיב לך תגיד מה אתה רוצה אוהבת אותך תמיד אוהבת אותך אתה הגבר היחידי שלי הגבר שהלב שלי שייך לו

עןד...

שוכבת במיטה לא יכולה לישון מסתכלת על השעון השעה כבר 5:50 בבוקר מאוחר לא יכולה לישון חושבת עליך מדמיינת את גופך יודעת שלך קשה כמו שלי קשה כבר שלוש שבועות עברו איך חיים עם הסבל?! איך חיים עם התיסכול חושבת עליך ונרטבת אלוהים זה מטריף איך חיים ככה?! רוצה את הלשון שלך בתוך פי רוצה להפסיק לחלום להפסיק לאונן רוצה מציאות נמאס החלום לא יודעת איך אני ישרוד חייה על אויר נטו נגמרו המצברים נגמרו הבטריות זקוקה לך כדי שתחייה אותי בחזרה זקוקה למגע זקוקה לאהבה זקוקה לנשיקות שרק אתה מסוגל לתת איך חיים ככה? מה עושים? אוהבת אותך אוהבת כמו שלא אהבתי מעולם

mr_lonely

New member
הלכה...

הלכה והותירה געגוע הכל פתאום זר ומנוכר, נותרה הציפיה בעוד שבוע היא תחזור. והזמן משאיר בי סימנים מעורר זכרונות, ערגה וכיסופים, היא תחזור תוך שבע ימים. הלכה והותירה כרית מיותמת וחצי מיטה ריקה. הלכה והעירה געגוע. תוך שבוע היא תחזור ואולי גם היא תזכור... סימנים שהותירה בפינת נפשי געגועים שהעירה באפלולית לבי.

למעלה