עוד אתגר...

• פותח הנושא yn3
  • פורסם בתאריך

yn3

New member
עוד אתגר... ../images/Emo8.gif

נשאלתי לפני כמה ימים לגבי שירים של ה"נבלים", ה"bad guys" של מחזות הזמר, ולמרבה הבושה לא הצלחתי לחשוב על יותר מדי שירים כאלה... (לשם הבהרה, מדובר על דמויות שהן רעות בצורה מובהקת, הפאנטום למשל, לא מוגדר בתור נבל מבחינתי...) אז יש לי ככה: מקאביטי מקאטס
, אשת פוטיפר מג´וזף במובן מסוים
, ז´אבר מעלובי החיים (
), ומי עוד????? כמובן שאם מרחיבים את החיפוש לסרטים של דיסני יש הרבה יותר, אבל אני בטוחה שצוות המוחות של הפורום יצליח לדלות עוד כמה דמויות רעות כאלה כמו שכולם אוהבים...
מחכה לתשובות יערה Love, Love Changes Everything

Helmsberger

New member
ז´אבר נבל?..

חס וחלילה, ז´אבר הוא גיבור טרגי! :) אבל אם כבר עלובי החיים, אז מר וגברת ת´נרדייה, בשירים: Master of the House (האהוב עלי) Thenardier Waltz of Treachery ו- Beggars at the feast

YARONֹR

New member
לא זה ולא אלה

שניהם מסכנים. אבל ההסתייגות מרשעותו של ז´אבר גדולה יותר. נבל הוא לא!

יש גם

את גברת האניגן מ"אנני" וסקאר מ"לך האריות" (בדיסני ובברודווי). אני לא יודעת אם גסטון מ"היפה והחיה" עונה על קרטריון הנבל, אבל הוא די מרושע. אבל בעצם, הוא גם די טיפש, אז אולי אפשר לסלוח לו..

ben321

New member
יש גם

הצמח מחנות קטנה ומטריפה מופע האימיים של רוקי

תגלית

New member
ב"חנות קטנה ומטריפה"

רופא השיניים גם הוא דמות כזאת... ויש לו שיר מדליק! (אסור להקשיב לשיר שלו לפני שהולכים לטיפול אצל רופא שיניים...)

ג´קיל והייד,מק-מק ומייבל,יהודה איש

קריות,בישו כוכב עליון,פרנץ-המשרת בצלילי המוזיקה,ועודדדדדדדדדדדד

yn3

New member
מחאה... ../images/Emo70.gif

יהודה איש קריות הוא לא נבל! זאת כל הנקודה החדשנית והנועזת בנקודת המבט של סר אנדרו היקר... אפשר לומר שיהודה איש קריות, הדמות הבזויה ביותר במסורת הנוצרית, הוא המספר כאן, והוא מתואר כאן כדמות מיוסרת יותר, עם התלבטויות וחרטות, ובסך הכל עם כוונה טובה והרבה תסכול מאיך שדברים התפתחו. ואם אתה לא מאמין לי, אתה מוזמן לראות את גירסת הוידאו... -יערה Love, Love Changes Everything

Helmsberger

New member
שוב מחאה!

במופע האימים של רוקי אין רשעים, זו חלק מהבעיה של המבנה הדרמטי של המחזה, וגם חלק ממה שהופך אותו למיוחד ומושך. ד"ר פרנק-נ-פורטר, המדען המטורף שמשחק בנפשותיהם העדינות של בראד וג´אנט הוא לא פחות גיבור הסרט מהשניים הנ"ל. אם כבר, אולי ד"ר סקוט, בשיר "Eddie´s Teddy", כמי שהכי מייצג את הממסד, וכמי שמטרתו בכל הסיטואציה ה´רוקית´ לא ברורה. אבל אני סולח
חנות קטנה ומטריפה בהחלט - "The Dentist Song".

E1982

New member
אני לא כ"כ בטוח אבל:

אלקטרה ודיזל מסטרלייט אקספרס

למעלה