עוד ארבעה ימים!!!!!!

עוד ארבעה ימים!!!!!!

זהו זה! עוד 4 ימים אני טסה למקסיקו ואח"כ לדרא"ם..... אני ממש מתרגשת ורציתי לשאול את כל מי שנסעה לטיול ארוך של אחרי הצבא: האם הרגשתן יחס שונה כלפיכן (לעומת חברות שלכן) בגלל המשקל? האם היו דברים שלא יכולתן להשתתף בהם בגלל המשקל (דוגמאת בנג'י ודברים בסגנון)?

תעשי חיים

אני מאחלת לך שתעשי הרבה הרבה חיים זה הזמן שלך להנות אני יכולה להגיד לך שאני אחרי הצבא עשיתי טיול של כמעט 3 שנים בארה"ב ולגבי המשקל אין קשר בין זה הטיול ואפשר לעשות הכל זה תלוי רק בך , אבל הכי הכי חשוב זה שלא תתייחסי למראה שלך אלא לעצם הטיול עצמו ושלא תפספסי כלום ותעשי חיים אני יכולה להעיד על עצמי שהטיול שעשיתי רק חיזק לי את הביטחון העצמי ועשה לי רק טוב לכן לכי בראש מורם בלי חשש ותהני ואל תהססי לנסות דברים כי זה הטיול שלך הכל תלוי בך .

אחוווותי איזה כיף לך!

אני ביוני עפה מפה.. מתחילה בפנמה כנראה ולאט לאט (4 חודשים) "מטפסת" למקסיקו וקובה (!!!) עם מי את טסה? אני אישית החלטתי לא לתת למשקל למנוע ממני לעשות דברים ושייזדינו כולם עם כל המבטים המשתהים שלהם... אז מה התוכניות לד"א? ולמה דווקא מקסיקו?

יוו איזה אנשים סבבה!

אחותי אני נוסעת למקסיקו לעבוד אצל דוד שלי יש לו שם בתי עסק והוא מסודר, אני גם אגור אצלו ואז בכסף שארוויח ארד לדרא"ם. צרי קשר לכתובת [email protected].

rikibit

New member
../images/Emo48.gifאני בסוף פברואר באירופה../images/Emo48.gif

תהני בטיוללל שלך,תעשי חיים משוגעים ואל תשכחי להראות תמונות כשתחזרי

ואו נשכחות

הייתי במקסיקו לפני 3 שנים אין שום דבר שאת לא יכולה לספר / לעשות בגלל המשקל יחד עם זאת לפעמים במקסיקו כדאי להיות בכושר טוב אבל זה לא חייב להיות קשור למשקל בהכרח תהני מקסיקו אני נסעתי לגואטמלה תהני

מה יש לך לספר על מקסיקו?

כמה זמן נראה לך שכדאי להיות שם מתוך 3-4 טיול במרכז אמריקה, ולמה צריך כושר טוב?

הייתי שם חודש אבל זה לא מספיק

את צריכה להחליט מה את רוצה לראות במקסיקו איזה צד את האמת היה לי חבר אז לא בדקתי מקסיקנים למרות שברגע שהוא חזר לארץ ואני המשכתי התחילו.. יש הרבה מה לראות בין המקומות השונים

למעלה