עוד אמרות בית לזע'יע' יוסע אלף צדיק קוי ויצ'ך תאכל חיבזק מן דק אל צ'כוץ ינפך אלחים
ב ב ג ד ד י New member 28/4/07 #1 עוד אמרות בית לזע'יע' יוסע אלף צדיק קוי ויצ'ך תאכל חיבזק מן דק אל צ'כוץ ינפך אלחים
פ פואד1946 New member 28/4/07 #2 עוד אימרה:אנא באידי ג'רחת אידי וסמוני ג'ריח . אל איד. בברכת שלום לכולם פואד
R rivers of babylon New member 28/4/07 #3 אתה יכול לרשום את האמרה הזאת בשרשור של אוסף האמרות כ"הוספת תגובה"
א אברהם אבינו היחיד New member 28/4/07 #6 פואד אל ג'אלי זהו משפט מתוך שיר ששמעתי בילדותי (40 שנה) ויש לי עד היום את הקלטת טייפ,הזמר נעים ז"ל מרמלה נוסטלגיה
פואד אל ג'אלי זהו משפט מתוך שיר ששמעתי בילדותי (40 שנה) ויש לי עד היום את הקלטת טייפ,הזמר נעים ז"ל מרמלה נוסטלגיה
פ פואד1946 New member 28/4/07 #7 היי אברהם מילים שזכרתי שהסבתא זל היתה אומרת.. לכן אני גאה שיש לנו פורום כזה מיוחד וחברה נחמדים שמעלים זכרונות מן העבר הקסום שידענו עליו מעט מאד. שלוח בברכת שבוע טוב פואד
היי אברהם מילים שזכרתי שהסבתא זל היתה אומרת.. לכן אני גאה שיש לנו פורום כזה מיוחד וחברה נחמדים שמעלים זכרונות מן העבר הקסום שידענו עליו מעט מאד. שלוח בברכת שבוע טוב פואד