עוד אכזבה

mor1212

New member
עוד אכזבה

לקחתי מהסיפרייה את "תאנים, אהובתי", למרות שחברה שלי אמרה לי שהוא ספר לא טוב. אז ככה, לא טוב זה בלשון המעטה. הספר היה משעמם, לא כתוב טוב, מנסוח בלשון מתחכמת מידי עד כדי פתטיות, הכל מבולגן, לא מובן מה הולך שם ביותר מ4\3 מהספר. נדמה היה כי הכותבת ערכה את השורות ברווח של שורה וחצי רק כדי שייתמלאו העמודים (שלמרות זאת היו מלאים בריק). יש למישהו המלצות לחוויה מתקנת?

princhipeta

New member
מממ.... ../images/Emo26.gif

גם אני לא ממש התחברתי לספר הזה, שלא נאמר שלא הצלחתי אפילו לסיים אותו. לעומת זאת מאוד אהבתי את 'רציתי לנשק לך בשדה החרציות', של אביבה אברון. מלא רגש ומקסים בעיניי. קראתי גם את 'בטבעת זו', של כליל זיסאפל, גם ממנו נהנתי מאוד. הוא שונה והתחברתי אליו מאוד. ואחרון להיום, 'הנה אני מתחילה' של יהודית קציר, מומלץ מאוד, קראתי אותו אפשר לומר בנשימה אחת, פשוט לקרוא. כל זאת ועוד - לשאר ספרים- ממש פה ואל תתיאשי, יש המון ספרים יפים בנושא- גם מתורגמים אגב, ובקרוב עוד אחד על המדפים של רינתי שלנו! (כבר לא יכולה לחכות!)

mor1212

New member
הממ

את "הנה אני מתחילה" קראתי, נהניתי מכל מילה=] באמת רציתי לקרוא את "רציתי לנשק לך בשדה החרציות" אבל הוא חסר! חיפשתי בסיפריה בבית ספר, בספריה הציבורית, בסטימצקי, תמיר ספרים.. פשוט אין! אם את יודעת איפה אפשר להשיג אותו, אסגוד לך לנצח:) בטבעת זו- אקח לתשומת ליבי=] וגם אני מחכה לספר של רינת;) איך בסוף היא החליטה לקרוא לו?

princhipeta

New member
גם אני חיפשתי לקנות אותו ...

ופשוט אין! כל החברים שלי יודעים שאם אי פעם הם נתקלים בעותק של זה למכירה- הם קונים לי לא משנה מה המחיר. לפי מה שהבנתי הפסיקו להדפיס אותו וחבל. אני מצאתי אותו בסיפריה עירונית רגילה, אבל אני בטוחה שיש בסיפריות גדולות, רק צריך קצת להתאמץ. ו כאן הספר המיועד (בלי ע' הרע)

mor1212

New member
:O תודה רבה רבה רבה!!!

באמת שחיפשתי את זה בנרות תבורכי=]

princhipeta

New member
../images/Emo51.gif

חיפשתי כ"כ הרבה בחנויות יד שנייה וכו', כנראה שרק צריך לדעת איה לחפש!!
תודה שוב!

carefully

New member
בהחלט ../images/Emo20.gif

להלן רשימת המומלצים: 1. תראי אותי 2. רואה את הקולות 3. סיפור ורוד כבר המליצו לך על "ללכת אחרי הלב" של יונית עובד ועל "בטבעת זו" של כליל זיסאפל, אז כל שנותר לי הוא לחזק ולתמוך בהמלצות אלו. ואגב, ישנו מקבץ סיפורים ושירים הנקרא "גאים להציג" בעריכתו של אילן שיינפלד. מאוד מומלץ, אם כי אינני יודעת עד כמה ניתן להשיגו בחנויות הספרים, שווה חיפוש. אני לדוגמה, מצאתי אותו בחנות ספרים משומשים ברוסית במצב חדש לגמרי. מתה על הפנינים האלו. ואם אפשר להמליץ על אחרים ולאו דווקא ספרי לסביות מובהקים אז אני אשמח להמליץ גם על: אמא שלך יודעת?/ירון פריד-מעולה, אחד הספרים המצחיקים שקראתי (מניחה שקשה להשיג גם אותו, אבל שווה לנסות) אנימה, אני מה?-זהבה כספי/יריב ריביק - בהחלט זכור לי לטובה, מאוד מעניין. עוד כמה קישורים בהודעה נוספת, כבר מגיע

carefully

New member
וממשיכים

עכשיו תכתבי כן, כן, לילך גליל... ואין לי מה להוסיף
יש גם ספרי שירה וכל מיני כאלה, נו טוב, פתאום אני מרגישה שאני מעמיסה מדי. בכל מקרה, קריאה מהנה.

mor1212

New member
תוכלי לתת לי ביקורת שלך

על "סיפור ורוד"? משום מה אני לא בטוחה בו כל כך... רואה את הקולות כבר ממזמן נמצא ברשימת המתנה שלי=] אגב, המלצה חמה מהתנור- "לוליטה". ועוד, התחלתי לקרוא את "לקרוא את לוליטה בטהרן" ולמרות שאני רק בפרק הרביעי, אני ממליצה עליו בחום=]

carefully

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

אני לא כל כך טובה בלכתוב ביקורות, אבל אני מניחה שעד שלא תתרשמי בעצמך לא תוכלי להיות בטוחה
ואת יודעת מה, דווקא בגלל שאני כל כך ממליצה עליו החלטתי לערוך חיפוש אחר ביקורות עבורך, למרות שגם הן לא מעבירות היטב את התחושה שעברה בי כשקראתי את הספר המצוין הזה. בקיצור, הנה כמה לינקים: Ynet nrg הארץ - למטה למטה ובדרך יש לך גם את "שלושים חודשי אהבה", מאת גלי סמבירא תבלי

בדיוק סיימתי את..

"אני אוהב את תמיר"/אלי להר חברה שלי דווקא אמרה שהיא לא חושבת שהוא טוב, אבל אני נהנתי מכל רגע. הוא פשוט, קצת ילדותי, וממש מקסים לדעתי :) מאוד ממליצה באותה הזדמנות אני אשאל, מישהו קרא את "נעמת לי מאוד"/עמי גדליה? הוא טוב?

למעלה