עוד אכזבה...

falling angle

New member
עוד אכזבה...

שימו לב לשעה ..... עכשיו חזרתי מדיסקוטק... ואיזו אכזבה!!! היה סבבה , מקום על רמה , אבל אני לא מאלה שמתחילים עם בנות במועדונים.. אז אחריי שעה שעתיים של ריקודים , פרשתי למנוחה קלה. כשקמתי - ראיתי אותה! וואוו !! היא מסתכלת עליי , היא באה אליי ... כזו מדהימה,כזו מיוחדת: עניי חתול מהממות , גוף שאלוהים בעצמו פיסל!! והכי מדהים - היא עדיין מסתכלת עליי... אז ניגשתי אליה, ולא דיברנו - אלה ישר התחלנו לרקוד... ריקוד צמוד, מחשמל , ידיים עוברות - גוף על גוף - נוגעות / לא נוגעות... רבע שעה נמשך החלום הזה... והכל ללא מילים. רק מבט של עוצמה בין עינינו..! ואז היא שאלה בן כמה אתה? עניתי בכנות: 24 . והמבט בעניה נהפך לאומלל, והיא נשכה לי את הכתף. זה לא ילך - היא מירמרה, ועצב בקולה. לא הבנתי למה? אולי פער גילאים? הייתי בטוח שהיא בת 18 , אז שאלתי .. בת כמה את? והיא ענתה : 33 !!! למה אלוהים זה מגיע לי? אבל ברצינות.... מה? למה ? משעמם לך ? צריך ריגוש אז מוציאים את זה במשחק עם הלב שלי? 33? לא האמנתי ... ואני עדיין לא מאמין. אבל נפרדתי ... היא נישקה אותי על הלחי והלכה! ווואוו - איזו אכזבה! לפניי שיצאתי משם ניגשתי ואמרתי לה: "רק שתדעי, שבגללך אני אלך לישון הלילה עם דמעות..." ולי רק נשאר להסתכל בסימן של הנשיכה כדיי להאמין לעצמי ולדעת שהיא היתה אמיתית! ווואאוו - איזו אכזבה , איזה שבר, איזה חלום מנופץ!

למעלה