עוד אכזבה

ים ושמש

New member
גם אני חייבת לסייג לגבי עוזי כהן!!!

הנ"ל,בחור מצוין-איש עשיה מעולה-ליכודניק עם עקרונות.

masorti

New member
אני מכיר אותו רק מהתקשורת...

וההתרשמות שלי שה"עקרונות" שלו הם רדיפת השררה והכוחנות העירומה. האיש מתעניין בג´ובים ותו לא, והוא גם לא מתבייש להצהיר על כך בריש גלי.

קימי

New member
מה אתם נכנסים לתחתונים של מישהי

שטוענת שהיא חברת לשכה,למה זה כ"כ מענין? בגיניסט- אין לכם נושאים יותר מעניינים לדון עליהם?, כמו האם אנשי הליכוד עיבדו כסף בשוד הכספות.

זה מה שאני אומר כל הזמן...

הליכדוניקים הם צבועים חראות, מעניין אותי מה היה קורה אם ראש ממשלה מהשמאל היה בשלטון. היינו רואים את כל שרי הימין בתוכניות הטלויזיה, זועקים ממש. כמעט על סף בכי, מה שראש הממשלה עושה לנו. איפה סילבן שלום?!? איפה לימור לבנת?!? איפה אותם אלא שרצו מתוכנית לתוכנית והכפישו את השמאל, הבטיחו לנו הבטחות מפה ועד הודעה חדשה. איפה כל ההבטחות שלהם?! אני רוצה לראות את סילבן שלום, שהוא כעת שר אוצר מאוד מצליח,כן. אני רוצה לראות אותו, מה יקרה אם מישהו מהשמאל יבחר לראשות הממשלה. לראות אם הוא ימשיך כמו שקרן לקפוץ מתוכנית לתוכנית, ולבכות על מדיניות השמאל. לאור ההצלחה שלו, יש לו על מה להתלונן. יש לו גב לתלונות, הרי הוא שר האוצר מוצלח, אם לא המוצלחים. אין אבטלה, אין מיתון החיים יפים. כולם חיים טוב, אף אחד לא מתלונן. אין רעבים ללחם. עוד דבר, אני רוצה לראות גם את ראש הממשלה כיום, ואני מעריך שבעוד זמן מה הוא יעוף קיבינימט. אני רוצה לראות אותו, בתוכניות הטלויזיה לא רק שיש בחירות, גם שיש אנשים שזקוקים לתרופות. לחולי סרטן נגמרו התרופות, הם ממש זועקים לעזרה. אבל אי אפשר להגיד שהוא לא מתייחס ברצינות לבעיה הקשה. הנה משפט שהוא אמר לשר הבריאות. אני מצטט מעיתון "מעריב", "אם תצטרך אקמול, תתקשר אלי אני יביא לך". זה משפט שלא אחר מאשר ראש הממשלה אמר. תשמעו עם כזאת ממשלה, מי צריך אויבים?!? לא צריך את הפלסטינים בשביל שהמדינה תקרוס, מספיק רק את הממשלה הנוכחית. בכדי שמדינת ישראל תהיה על סף קריסה. ועוד לא דברנו על מערכת החינוך, ניתונים קשים התפרסמו לפני כמה שבועות בתקשורת. ואף אחד פה בפורום לא התיחס לזה, יעני זה דבר בשגרה. כל ילד !! שימו לב, לא כל ילד שני או שלישי. אלא כל ילד !! או שהוא מאוים על ידי בריון בבית ספרו, או שהוא עבר התעללות, או שהוא לא רוצה ללכת לבית הספר כי לא טוב לו שם. לכל ילד בארץ, סובל מאחד הסעיפים שכתבתי זה הרגע. למה ילד צריך לפחד ללכת לבית ספר?!? לאן הגענו. אחר כך לא יודעים למה רוצחים בשביל כיסא בים, או כי ההוא התחיל עם חברה שלו. לימור לבנת איפה את?!? למה צריכים לראות גם אותך מבלבלת לנו את השכל עם השקרים שלך, שיש מערכת בחירות. למה כעת שאת שרת החינוך את לא מתפלת בבעיה, העיקר היא יושבת על 30,000 ברוטו לחודש !! + מכונית צמודה, שלא לדבר על הטבות נוספות שיש לה. הממשלה הזאת על הפנים, כולם שם צריכים להתפטר. בושה וחרפה, נראה לי הממשלה הכי גרועה שהייתה לנו עד כה מקום המדינה. מה קורה לממשלות בשנים האחרונות?! קודם ממשלת ביבי, אחר כך ממשלת ברק ועכשיו שרון. אין מישהו רציני שיכול להעמיד את המדינה הזאת על הרגליים, ואל תכתבו לי ביבי, כבר היינו בסרט שלו. ראינו איזה יכולות יש לבן אדם הזה, בן אדם אחד יכול להרוס מדינה שלמה.

Roobie

New member
כתבת דברים מאוד נכונים

רק אני לא מבין למה אתה צריך להוסיף אליהם טינופות כמו "הליכודניקים הם כאלה צבועים חראות" וכו´. חבל שאתה כותב בצורה כל כך מתלהמת, כי באמת היו לך לא מעט נקודות חשובות במה שכתבת.

אחי אני מוסיף פלפל לתבלין ../images/Emo13.gif

מבין התבלין לא יכול להיות מושלם בלי הפלפל שאני מוסיף בהתחלה.

Roobie

New member
לא, שחר

הפעם לא צחקתי איתך לא הוספת פלפל לתבלין, הוספת שתן לתבלין אולי. הרסת את כל מה שרשמת. אני די בטוח שאף אחד לא טרח לקרוא את כל מה שכתבת, בגלל השטויות האלה מסביב.

אחי לא אכפת לי שלא יקראו...

אני כותב מה שאני רוצה לכתוב, מצדי שלא יקראו יותר טוב פחות ריבים
.

שמוצקין

New member
אבל המפלגה אכן נתונה בידיהם

אמרת ביגניסט שאים תעזבו אתה ושכמותך המפלגה תישאר להם... ממילא היא בידיהם מאז התפטרות מנחם בגין.הימני הישר האחרון היה בני בגין אבל הוא לא היה דומיננטי במפלגה.יתר על כן :אריק שרון הוא המנהיג הפחות ישר שקם למפלגה בתולדותיה.כשם שרימה את בגין אז כן הוא מרמה את כל העם היום.אם אתה רוצה מפלגת ימין מתון שיש בה אנשים ישרים עליך להקים מפלגה חדשה.

למעלה