עוד אישה נרצחה על ידי בעלה.

שילה1

New member
עוד אישה נרצחה על ידי בעלה.

ממש מש בקצה השכונה בה אני מתגוררת. עד מתי? הזוג לא היה מוכר במשטרה או לגורמים אחרים. כמה כואב,כמה חבל!!! 5 יתומים.... ץ

seeyou

New member
הזוג לא היה מוכר במשטרה ?../images/Emo150.gif

לצערי, אני לא חושב שיש פיתרון מעשי- משטרתי-לבעיות אלימות במשפחה. גם אם יציבו שמירה 24 שעות ביממה במשך חודשים או יכניסו את הבעל למאסר מנע. האישה המוכה חייבת לעזוב את המסגרת עוד בסטירה הראשונה.

s h o o s h a

New member
לעזוב מיד כשזה מתחיל

בהחלט מסכימה עם האמירה שלך בענין העזיבה. אלא שנשים מוכות חוששות. הן חוששות ממה יקרה אם חלילה ימצא אותן הבעל, הן חוששות ממה יגידו, הן חוששות מאיך יסתדרו לאחר העזיבה. המערכת צריכה ללמוד 'לקלוט' אליה את הסובלים מכל סוג של התעללות. היא צריכה להעמיד לרשותם כל אמצעי כדי להתחיל בשיקום החיים. היא צריכה לחנך שמסגרת אלימה היא אסורה. אלא שלאלו, לצערי, אין תקציבים... ומי משלם את המחיר? הנשים שנרצחות על ידי בעליהן, כמו זו שעליה סיפרה שילה, הילדים שסובלים ומשפחות שלמות שנהרסות.

seeyou

New member
אני מתכוון ב"העזיבה"=גרושין

נכון את צודקת ישנם הרבה מאוד בעיות כרוכות בגירושים-פרידה,פירוק משפחה...: -תדמית בחברה -חוששות מהעתיד מכול הבחינות ..... אבל עד שתקום חברה מבוססת על חינוך שונה חייבים כול אחד מאותם נשים בפוטנציא, להגדיר מחדש את המטרות בחיים וסדר עדיפויות. גם אם יקציבו את כול התקציב של המדינה עדיין לא תמנע מגברים חמומי מוח מלבצעה את זממם . בשטח, פרט לכמה דקות של דיבורים בכלי התקשורת לא עושים כלום. חייבים להיכנס למשמת "כבוד אדם" כמו שנהוג במשמעת "מים" בצבא. רצוי להתחיל בדחיפות ללמד בכול הרמות,החל מגן ילדים, בבתי ספר מקצוע חדש של "תקשורת",מו"מ.... כך שבעוד מספר דורות ידעו ויכירו את הכלים להתמודד באלימות.

שילה1

New member
וחושבת שהמדינה חייבת להקים מערכת

שתעזור לנשים שכאלה מבחינת ההליכים המשפטיים. אכן יש סיוע,אבל,צולע מאוד.. חייבים משהו אפקטיבי ומהיר,כדי שנשים אלו תשוחררנה,כפי שטענו קודמיי.

שילה1

New member
לא מוחלט.אלא שכן היהמוכר לשרותי

הרוחה,לא יודעת בדיוק על איזה רקע.

למעלה