עוד אין שם אבל תהנו

עוד אין שם אבל תהנו

ב2 בלילה בעודי בין החלומות צלצול הפלאפון שלי העירני משנתי. זו הייתה יעל "היי אופק" "היי יעל מה קורה?" היא נשמעה תוך כדי נסיעה. בוכה אולי עצובה? "זה נגמר אופק זה נגמר ביני ובין יובל. ואין לי לאן ללכת." "זה בסדר מאמי בואי אלי." "תודה אני בדרך" הספקתי לשמוע אותה מנחה את נהג המונית כיצד להגיע אלי לפני שניתקה. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- את יעל אני מכירה כשנתיים. למרות שבתחום הרומנטי בנינינו לא הסתדר נשארנו ידידות טובות. בחצי שנה האחרונה יעל ניהלה זוגיות עם יובל,בחורה מהלימודים שלה. אני אישית לא התחברתי אליה אבל היא השבה אושר ליעל וזה הספיק לי. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- הסתכלתי החוצה. היה חשוך וקר. יעל הגיעה אחרי רבע שעה. "היי" לחשה בשקט כמעת ללא קול כשפתחתי את דלת הבית. "היי" עניתי סוגרת את הדלת אחריה ומובילה אותה לחדרי. גם ע"מ לא להעיר את שנתם של האחרים בבית. היא רעדה מעט פניה מכווצות מכאב. סימני דמעות על לחייה. חיבקתי אותה אלי בשקט. "בואי תתקלחי זה ירגיע אותך" הדלקתי את התנור בחדר האמבטיה ואת הרדיאטור בחדרי. וידאתי שהיא מסתדרת במקלחת ופניתי לחמם לה מגבת תחתונים וגופיה נקיה. שמעתי סימנים של סיום מקלחת וניגשתי עם המגבת החמה אל חדר האמבטיה. ליבי נצרב למראה גופה היפה אף דואב ופניה הכאובות של יעל. היא התעתפה במגבת החמה. חיוך של הכרת תודה הפציע בין שפתיה. לאחר שהתלבשה אמרתי לה "בואי לפוך " נכנסנו תחת הפוך החם. "איי הרגליים שלך קפואות! אופק, יעל העירה "אז להתרחק?" שאלתי "לא לא! אפשיר לך אותן. זה המינימום שאני יכולה לעשות אחרי שקיבלת אותי כך באמצע הלילה. הרגשתי איך רגליה החמות עותפות את הקפואות שלי ולאט לאט מפשירות אותן. "את לא חייבת לדבר על זה עכשיו אם לא בא לך. אבל אני מוכנה להקשיב כשתירצי" "תודה אופק. מחר אספר לך הכל." ליטפתי את פניה מנסה להקל על כאבה. החלטתי על טיפול שיאצו זריז שכלל בעיקר לחיצות עדינות וליטופים. העיקר להקל על כאבה. "את תמיד תלטפי אותי?" שאלה בעיניים עצומות. "כל עוד אוכל" עניתי בחיוך. יעל קירבה אותי אליה לחיבוק ובין לבין היא נרדמה ואני המשכתי ללטף מביטה בה עד שנרדמתי גם אני. . בבוקר התעוררתי מגלה כי במהלך הלילה תנוחתנו השתנו וכעת יעל חיבקה אותי בכפיות צמודה אלי מאחור פניה בשקע צווארי ושיערה עותף אותי כצעיף רך ונעים.

princhipeta

New member
אממ..

קטע יפה, יש קצת שגיאות שהגהה פשוטה הייתה פותרת, קצת לשים לב לאיפה מתחילות ונגמרות המרכאות, ושגיאות כתיב קלות, אבל חוץ מזה קטע חמוד ומחמם

princhipeta

New member
אני אעלה במקומך.. (עצלנית!) המשך ../images/Emo26.gif

למרות העייפות השתחררתי בעדינות מיעל מאפשרת לה להמשיך לישון ובחוסר חשק קמתי לעבודה. התקשתי להתרכז במהלך היום מחשבות התרוצצו במוחי. מה קרה פתאום? איך למה? מי עזבה את מי ובעיקר איך אוכל לעזור ליעל ולהקל עליה. תיארתי לעצמי כי בשובי הביתה אגלה את האמת. במהלך היום יעל התחברה מביתי אל המסנג'ר וכתבה לי תודה על האירוח שייתכן ותישאר אצלי במהלך היום ונדבר בשובי. עניתי לה כי בשמחה אעזור בכל מה שאוכל ושתרגיש בבית. נדבר כשאשוב מן העבודה. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- הגעתי הביתה בשש בערך להפתעתי(או שלא בעצם) גילתי שהבית נקי ומסודר, טוב יעל הרי חולת ניקיון וסדר. בטח עזרה לעוזרת ועוד המשיכה אחרי. יעל קיבלה את פני עם שני ספלי תה חמים עם נענע ועוגיות שוקולד כמו שאני אוהבת. התיישבנו על מיטתי והיא החלה לספר. "כבר חודש שיובל מתחמקת מלהיפגש עימי. יוצאת כשאני נכנסת או להיפך. בלילה מקסימום לילה טוב מתהפכת וישנה לה. קמה מוקדם בבוקר וחוזרת מאוחר בלילה. הכל בטענה שיש עומס בעבודה. טוב את יודעת איך זה להיות חוקרת משטרתית, תירצה."הנהנתי מאפשרת לה להמשיך " אתמול בלילה בערך 12 שמעתי את דלת הבית נפתחת וקולות צחקוקים נשמעו בחלל הבית. יצאתי מחדר השינה ולהפתעתי מצאתי את יובל מתנשקת ותמזמזת עם בחורה אחרת." רעד חלף בה כשדיברה. ליטפתי את כתפה ברוך. " יובל שלי מאפשרת לאישה אחרת להסיר ממנה את המדים! לפתע יובל חשה במבטי עליה ועצרה את אותה ילדה שאיתה. זה לא מה שאת חושבת היא אמרה לי אבל יכולתי לזהות את השכרות בקולה. היא דחפה את הילדה החוצה מהבית וניסתה להתקרב אלי. "אה באמת לא מה שאני חושבת? עומס בעבודה הא?" אני אה אה גימגמה יובל בקושי רב. "כמה זמן זה נמשך?!" חודש" ענתה במבט מושפל מתנדנדת. :"עזבי יובל! מחר בבוקר אני לא רוצה לראות כל זכר שלך! אני אמצא דירה אחרת! תישכחי ממני! זה נגמר!" "יצאתי מהדירה התחלתי להסתובב ברחובות חסרת אונים איבדתי את תחושת הזמן. כשהתחיל לרדת גשם תפשתי מונית והתקשרתי אליך." ניגבתי באצבעי דמעות שנשרו מעיניה היפות וחשבתי לי איזה מפגרת יובל שככה הרסה הכל. חיבקתי אותה אלי מנסה לחמם את גופה המצומרר מן הקור והחוויה המזעזעת כאחד. היא התכרבלה בחיקי ונרגעה. בהמשך התקלחנו, אכלנו ארוחת ערב ולאחר צפיה בטלויזיה נכנסנו למיטה. גם ביום המחרת התקשתי לתפקד. המחשבה על יעל ועל מה שעליה להתמודד עימו הטרידו אותי. זה דבר חד לחוות בגידה, אך קשה הרבה יותר לחוות בגידה כשאת מנותקת ממשפחתך-העוגן המקום הבטוח אלה שתמיד יהיו שם עבורך. זוגיות באה והולכת, אך משפחה תמיד נשארת. לצערי ולצערה של יעל גם את המשפחה אין לה. לאחר שגילו על אהבתה לנשים ניתקו עימה כל קשר כל בני המשפחה-הוריה אחיה אחיותיה והמשפחה המורחבת. לכן הינו אנו חבריה ומכריה כמעין תחליף למשפחה בחגים שבתות ועיתות מצוקה כמו אותו לילה בו התקשרה ובאה אלי. הגעתי בערב הביתה לאחר העבודה ואימון בחדר הכושר. יעל הפתיעה אותי בחדר ומקלחת מחוממים. כמובן שחיממה גם את ביגדי הבית האהובים עלי במיוחד. והכינה סלט ירקות טרי כמו שאני אוהבת ופיצה אמיתית תוצרת בית. "איזה מזל שקניתם אבן" אמרה לי ואני שמחתי לראות את יעל מאוששת מעט יותר שולחת לעברי ולבני משפחתי חיוכים נעימים. וקצת יותר פעלתנית. התקלחתי יעל באה אלי עם מגבת חמה בסיום. בדיוק כמו שאני באתי אליה 2 לילות קודם לכן. התעתפתי במגבת החמה ויצאתי מספיקה בחטף לראות את יעל מתפשטת ונכנסת להתקלח. לאחר ששתינו היינו לבושות ונקיות אכלנו כולנו את הסלט והפיצה מעשה ידיה. יעל כצפוי קיבלה מחמאות רבות על כישוריה הקולינריים. קינחנו בתה עם נענע ועוגה. וכל אחד פרש לחדר אחר בבית. יעל ואני פרשנו לחדרי. בעודי מציצה במיילים. ומחכה, נכנסה יעל עם בקבוק יין אדום יבש ושתי כוסות. "מה קורה לל?" שאלתי יעל חייכה הניחה על השולחן את הכוסות והיין. וניגשה אל תיקה. ממנו שלפה DVD להשכרה. "רצית לראות את הסודות, נכון?"הנהנתי לאות הסכמה"אז סוף סוף יש בספריה. בין סידורי היום ניגשתי לבדוק ואכן היה. אז החלטתי לשמח אותך" לא יכולתי שלא לחייך. יעל המקסימה שלי. יודעת בדיוק מה אני רוצה ואיך אפשר לשמח אותי. לא התאפקתי ופרסתי את ידי לחיבוק. "בואי הנה אמרתי לה" יעל התיישבה עלי חיבקתי אותה אלי טיפות לחות עדינות נשרו עוד משיערה על פני. "יאללה בואי כבר אופק!" אמרה לי ודחפה אותי אל המטה. התמקמתי לי ויעל הכניסה את הדיסק אל מכשיר הdvd. היא הפעילה את הסרט, מזגה יין לכוסות ובאה אלי.

princhipeta

New member
המשך ../images/Emo26.gif

צפינו בסרט אך לי היה קר מעט במיוחד ברגלי. יעל הרגישה בכך הפסיקה לשניה את הסרט והביאה שמיכה לכסות את שתינו. ככל שגיבורות הסרט התקרבו כך יעל התקרבה אלי. ובסופו של דבר הייתה בחייקי. חיבקתי אותה אלי. עתפתי בזרועותי וברגלי את גופה שאומנם יותר מסיבי ממני אך שרירי עדין ומעוצב גם יחד. אישה אמיתית היא יעל אישה בשלה. כשגיבורות הסרט אהבו לראשונה הרגשתי את נשימותיה של יעל מואצות יותר ויותר. חצי בקבוק יין כבר היה מאחוינו. היא התרוממה מעט בחייקי ולפני שהספקתי להבין מה קורה חשתי שפתיים רכות וחמות נוגעות בשלי. לקח לי כמה שניות להבין מה קורה ולצאת מהקיפאון בו הייתי. "יעל תפסיקי, מה את עושה זה לא כדאי." "מה שאני מרגישה אופק" "יעל את במצב רגיש את קצת שבורה חלשה ובעיקר שתויה וגם אני לא הכי מפוכחת. את לא מבינה מה את עושה או מה המשמעות של זה." יעל השפילה את מבטה וקברה את ראשה בצווארי נושמת את עורי. בואי נלך לישון" הלכנו לישון הפעם לא התחבקנו או התלטפנו. כל אחת שכבה על גבה שקועה בחשבות עד שנרדמנו. בבוקר קמתי עם כאב ראש קל ומחשבות מעורפלות. החלטתי כל עוד יעל ישנה לצאת מהבית ולהימנע מחילופי דברים. התקשרתי אל לירז חברתי הטובה. וקבעתי להיפגש איתה בדירתה. לעבודה הודעתי כי לא אגיע היום ושאיני חשה בטוב. אחרי חצי שעה הגעתי כבר אל לירז. כלבה מוקה קיבל את פני בשמחה רבה. ואחרי ליטף ארוך איפשר לי להתיישב על הספה מניח את ראשו על רגלי. לירז כבר אירגנה לי את הקפה השחור שלי כמו שאני אוהבת חזק ומר לעצמה הכינה נס והתיישבה לידי. "אז מה קורה אופק? חרא לירז חרא וסליחה על הבוטות. זה פסדר נשמה שפכי. את יודעת שיעל אצלי כבר כמה ימים נכון? לא! מה קרה? זו... זו יובל היא היא בגדה ביעל." כך סיפרתי את כל מה שקרה החל מהטלפון ב2 בליה ועד לנשיקה של אתמול בלילה. בסוף לירז אמרה לי " את זוכרת משהו משיעורי מתמטיקה? תלוי מה, למה? אז כיון שאני זוכרת יותר ממך ואני גם לומדת כלכלה אסביר לך כך. המשוואה פה מאוד פשוטה זוג פחות אחד שווה אחד.=חסר יעל עכשיו פנויה ריגשית או לא אבל פנויה. את לא אדישה לנשיקה איתה=יש מחשבות ורגשות. את עושה מחשבות+רגשות+יעל פנויה=הזדמנות. הבנת? אני חושבת שכן לירז תודה." את המשך היום העברתי בסידורים. בצהריים קפצתי הביתה וראיתי מכונית. ליד הבית. נכנסתי ושמעתי את צחוקה של יעל. מבט חטוף בסלון הציג בפני תמונה שלא חשבתי שאראה עוד על השולחן עמד בקבוק וודקה רייק לחלוטין. ושם על הספה ראיתי את יעל סרועה עירומה לחלוטין מבגדיה, אזוקה בידיה ברגליה וחולצת מדים בצבע תכלת מכסה את עיניה. על השטיח בין רגליה כרעה יובל ולשונה נעה עליה בקצב מסחרר. גם היא הייתה עירומה לחלוטין. אנחותיה של יעל נשמעו בחדות וברור בחילה אחזה בי וכאב חד בלתי מוסבר פילח את איברי גופי רצתי החוצה מבלי שירגישו הקאתי בחצר שטפתי את פני ופי בצינור. התקשרתי לרוני "היי רוני היי אופק מה נשמע? שמעי יש לי עצבים להוציא אבוא להתאמן בקפיצות גם היום ממילא יש תחרות בשבת אז כדאי כמה שיותר. אין בעיה אופק תודה רון" הגעתי לחווה אכלתי סנודיוץ' קל ופניתי אל מג'יק'. שהיתי בתאו זמן מה עד שהגיע הזמן להתארגן לאימון. את האימון עצמו שנמשך כשעה העברתי בשיא המרץ. מג'יק חש בעצבוני ועצבי ונתן את מלוא מרצו. אחרי האימון עיסיתי את שריריו וכיסיתי בקובן, ישבתי בתאו עימו בלי לחוש בזמן. הוא נשכב על ידי מכרסם ומלקק אותי בעדינות. עד ששמעתי אותו נעמד פקחתי את עיני וראיתי אותה

princhipeta

New member
המשך ../images/Emo26.gif

"מה את עושה כאן?" "לא הגעת לעבודה היום וגם לא היית בבית כל היום והערב התחלתי לדאוג ואז הבנתי שאם יש מקום בו בטוח אמצא אותך זה עם מג'יק" "תודה על הדאגה באמת רק שאת לא מדייקת בפרטים דווקא כן הייתי בבית במהלך היום אבל היית כל כך שקועה בעצמך כמו תמיד בלשון המטנפת של יובל שזיינה אותך שלא ראית מה קורה מסיבבך." יעל השפילה את מבטה מבינה שראיתי הכל. "את אף פעם לא חושבת על משמעות המעשים שלך" יריתי בכעס לא חושבת על ההשלכות. פעלתי מתוך כאב ורק רציתי להחזיר לה." את מתקשרת אלי ב2 בלילה גרה אצלי מקבלת כל מה שאת רוצה, מנשקת אותי ומרגע שלקחתי אחריות ופעלתי בבגרות שסירבתי לך, כי שתינו היינו שתויות" את מאבדת שליטה ואופי ונכנעת לבוגדת הזו! "אני יודעת... הייתי גם אני מבולבלת ממה שקרה בינינו אופק ואת ברחת ממני לא איפשרת לנו לדבר על זה בכלל. התחלתי לחשוב מה היה קורה לו היינו ביחד לפני ובכיתי ואז יובל הופיעה ואמרה שהיא מצטערת והשתכרנו וכן, ברחתי אליה, למקום מוכר וידוע. פוגעת בוגדת אבל זה מה שאני מכירה חצי שנה. היא הקשר הכי משמעותי שלי עד יובל היו לי רק התנסויות חד פעמיות/קשרים קצרצרים. אני לא מכירה אחרת." "את רוצה לחזור אליה?" שאלתי בלחש וקמתי אל מג'יק מתנחמת בתווארו החם סביבי, פרוותו סופגת את דמעותי שבאו בעקבות תחושת האובדן. מילותיה של לירז מהדהדות באוזני "אמרתי שיובל זה מה שאני מכירה. לא אמרתי שאיני מוכנה להכיר וללמוד משהו חדש" ענתה בעודה מתקרבת אלי ואני בורחת אחורה עד שנישענתי על מג'יק עומד בשקט מקבל את משקל גופי עליו. ואז היא הייתה קרובה קרובה מידי. לא היה לי לאן לברוח. הספקתי לראות את עיניה האדומות שניה לפני שגופה נלחץ אלי מבעד לשכבות הבגדים ושפתיה עותפות את שלי בחוזקה.

princhipeta

New member
המשך ../images/Emo26.gif

"בואי הבייתה" לחשה יעל "איתך כל מקום הוא בית" מילמלתי בקושי רב אוויר חסר בריאותי. "איתך האופק נראה ברור ויפה" ענתה לי. נפרדנו ממג'יק ופנינו הביתה. כשהגענו הביתה מיהרתי להסיר מעצמי את בגדי ולהיכנס תחת המים החמים גופי עדיין קפוא. בדיוק כשעמדתי לצאת נכנסה יעל מסירה את בגדיה במהירות נכנסת תחת הטוש. חום גופה מתפשט עלי היא ציננה מעט את המים ובדיוק כשהתחלתי להתקבץ מקור נישקה אותי בעוצמה שפתיה עותפות את שלי שיניה נוגסות בעדינות לשונה מלטפת ומוצצת כל נקודה בחל פי. היא פיסקה מעט את רגליה נצמדת אלי יותר הרגשתי את חומה את מקור תשוקתה מתקרב ומתרחק בתנועות מעגליות. חפנתי את אחוריה בשתי ידי מחבקת קרוב יותר ויותר מצמידה אלי. היא סובבה אותי עם גבי אליה משעינה אותי על הקרמיקה ונצמדת אלי. ידה ירדה מטה מסרקת את שיער עירוותי בעדינות מלטפת תפסתי בפרק ידה מתחננת למגע. היא ליטפה באצבעה את מרכז עצבי. בתנועות מיומנות. נכנסת פנימה והחוצה אבל בעיקר פנימה ומסביב מרגישה כמה אני רוצה אותה פשוט בתוכי. כשהגעתי אל פורקני יעל החזירה לדקה את המים החמים מחבקת אותי בחוזקה. יצאנו עתופות במגבןת אך בעיקר אחת בשניה. ולאחר שהתלבשנו ואכלנו שכבנו לישון. יעל עותפת אותי בכל גופה ידה האחת קרובה אל מקווה אהבתי והשניה חופנת את השד שליד ליבי.

princhipeta

New member
ואחרון ../images/Emo26.gif

את חמישי ושישי העברנו יעל ואני ביחד ולחוד. כל אחת בעבודתה וסדר יומה. אך הקפדנו להיות כלים שלובים. לדבר אחת עם השניה במהלך היום ולהיפגש לסידורים משותפים צהריים וכמובן שאת הערבים והלילות העברנו צמודות אחת לשניה מחבקות. תחושה של ביתיות עתפה אותנו של שייכות בהירות ושלווה. שישי בערב נשארנו לבדנו בבית. לאחר שאכלנו וראינו את "אהבה לא צפויה" התכרבלנו במיטה בדרכנו אל החלומות. יעל הרגישה בהתרגשות שהייתה בי ושאלה "את מתרגשת בגלל מחר? "כן" עניתי "מה את לחוצה? ראיתי אותך עם מג'יק היום ודיברתי גם עם רוני. היא בטוחה שתיקחי מקום מאוד גבוהה. אתם נהדרים יחד." "תודה" עניתי חיוך על שפתי. "טוב נראה לי שיש לי דרך להרגיע אותך אופק. את חושבת שסוסים זה כמו כדור רגל? למה את שואלת?" עניתי מבינה מהר למה התכוונה. ונצמדת אליה. "אסור סקס לפני משחק" צחקה ידה נכנסת תחת חולצתי. "אני חושבת שאפשר להחליק על זה" עניתי וידי שלי החליקה על צווארה יורדת במהירות אל שולי חולצתה מרימה אותה אט אט. התיישבתי עליה. מנשקת את שפתיה מלקקת ומוצצת בעדינות מנתקת מגע בחוסר חשק כדי לאפשר לחולצה לעבוק את ראשה. לפני שהספקתי לחזור ידיה הסירו את שלי ועורנו החשופים נגעו זה בזה. הרגשתי את הרטיבות של שתינו. ריפרפתי במהירות על שפתיה לשונה נלחמת בשלה. ידינו נאבקו על החיבוק הליטוף והשליטה. ירדתי מטה אחזתי בידיה לא מאפשרת לה חופש. תפשתי בשיני את תחתוניה והסרת אותם. יעל הרמיה מעט את אגנה ועזרה לי. המשכתי יותר מטה ונישקתי לרגליה. ליקקתי את עורה החלק. "בואי הנה!" קראה לי ובמהירות עליתי אליה. היא חיבקה אותי אליה. ידיה מסירות את תחתוני. במהירות. מיציה פוגשים בשלי. היא חפנה את ישבני. מקרבת אותי אליה. ומרימה את אגנה אל. חפנתי את ישבניה גם מלטפת וצובטת בעדינות העיקר להרגיש עוד ממנה. רגליה חיבקו אותי שיחררתי יד אחת והורדתי מטה. אצבעותי ליטפו את השיער הרך מחכות להיכנס פנימה. היא הרחיבה את הפיסוק ואצבע אחת נכנסה מלטפת את גרעין אהבתה. מגרה ומעסה. היא ננעלה על ידי. מחבקת אותי אליה. שפתי כל העת עוברות מנשיקה עזה לליקוק ומציצת אוזנה וצווארה כל פיסת עור שהצלחתי להגיע אליה. שדיה בהם טיפלתי אחד אחד. מנשקת מוצצת ולועסת בעדינות. היא הקפידה לקרבם אלי עוד ועוד. טעמתי את זיעתה שביצבצה בעמק שבין השדיים. שואפת את ריחה אלי. נישקתי את דרכי מטה. נוגסת בעדינות בצידי ביטנה. שיחררתי את ידי ממנה ובמקומה נחו שפתי עליה. ידי אחזו בשלה תומכות ודוחפות בחזרה. רגליה חיבקו את ראשי ונחו על כתפי תנועות גופה המהירות והחדות הפילו בסופו של דבר את השמיכה מאיתנו. יוצרות תחושה משונה של חום וקור יחד. טעמתי את מיציה כאלכוהוליסט המכור לאלכוהול צמאה לעוד ולא מרגישה מרווה. לשוני ממלאת את החלל הצר וחם שלה. אנחותיה וקולות הנאותיה ממלאים את הבית. לבסוף היא הגיעה לשיאה בשטף נוסף שהציף את פי ושטף את פני. רועדת מעט. עליתי עליה חזרה מושכת עלינו את הסמיכה. עותפת אותה התכרבלנו אחת בשניה. ושיערה שב ועתף אותי כצעיף משי עדין. וכך נרדמנו. למחרת בשבת כצפוי לקחתי מקום ראשון. יעל הייתה עימי כל היום. עזרה לי להתארגן בבוקר עם קפה ובראוניז מאפה ידיה. נשנושים למהלך היום. וכמובן שצילמה כל רכיבה שלי בוידיאו ותמונות. כשהצטלמנו רוני מג'יק יעל ואני. חשבתי לי על השבוע האחרון שעברנו מהלילה בו התקשרה ועד לרגע זה ממש כמו בשיר של בון ג'ובי בגרסא של ריץ' סימבורה Words can't say what love can do I'll be there for you

למעלה