עוד אחת שמתעניינת...

עוד אחת שמתעניינת...

שלום לכולם. מבקשת עזרתכם. עברתי על הרבה דפים בפורום הזה, בפורום בWALLA, בקוויד,באתרי האוניברסיטאות, דיברתי עם שתי מידעניות, עישתי חיפושי דרושים בכמה אתרי דרושים, ואני עדיין לא יודעת האם ספרנות ומידענות זה בשבילי... קצת רקע: אני בת 33, בעלת תואר ראשון בכלכלה ושני במנהל עסקים (MBA), עובדת כבר 8 שנים ככלכלנית. אני עובדת קשה מאד ומרוויחה בסדר, והכל בסדר מלבד ההרגשה שאם אני ממשיכה בזה עוד יום אחד אני לא אצליח לחייך יותר אף פעם. בקיצור- דרושה הסבה מקצועית, ויפה שעה אחת קודם. נכון ששאלו את זה כבר לא פעם, אבל מה בעצם עושה ספרן מידען מהבוקר עד הערב? . איך ידעתם לפני שהתחלתם ללמוד (אם הגעתם מתחום אחר) שזה מתאים לכם?. מה הסיכוי למצוא עבודה כשכירה באזור חיפה והצפון? כמו שאתם רואים אני רוצה אך חוששת.. מישהו יכול לסייע? המון תודה.

את עושה צעד שהוא

קצת חריג, כלומר את מוכנה להשקיע כסף, יותר מעשרים אלף שקל ושנתיים מהחיים, כדי להרוויח הרבה פחות, ובעבודה בסטטוס יותר נמוך ועם פחות אפשרויות קידום. מצד שני, :) היכולת לחייך :) היא :) חשובה :) מאוד :). מה שאני הייתי עושה במקומך הוא לנסות למצוא עבודה בתחום שלך, שבה תרגישי יותר טוב. אני אתן לך דוגמה, נניח יועצת השקעות בבנק, או בחברה פרטית, או אולי בגוף פילנטרופי שנותן הלוואות ללא ריבית, (אולי שמעת שאת פרס נובל קיבל מישהו שהקים יוזמה כזו בבנגלדש והיא קיימת גם בארץ ואפילו באיזור המגורים שלך). תראי, אני לא מידען ולא ספרן, ונכנסתי לפורום הזה כדי לשאול שאלה, אבל לא נשמע לי שהתחום הזה הרבה יותר מעניין ומספק מהרבה אפשרויות תעסוקתיות שיכולות להיות לכלכלנית ברמה המאוד גבוהה ומבוקשת שלך אם את מוכנה להתפשר על השכר. (גם MBA, גם ניסיון וכו...) הרבה הצלחה לך

ספרנים מידענים יקרים...

חשבתי הרבה על מה שאמר מיכאל (תודה מיכאל !), ובהחלט יש הגיון בדבריו. עם זאת הייתי שמחה לשמוע גם ממישהו שעוסק במקצוע. תודה מראש על התיחסותכם/ן.

למעלה