עוד אחת מיני רבות

*rinat*

New member
עוד אחת מיני רבות

היי אנשים זאת הודעת הפורם ה-1 שאני כותבת אני חושבת שלחדש הרבה אני לא אבל רציתי לדון איתכם בנושא שנורא מעצבן אותי. שיטת הגברים. לא יודעת למה אבל רוב הגברים משחקים בלהשיג ואז "לחפף" כולכם ודאי מכירות את התופעה הזאת בנים/בנות יקרים שלי אז מה הקטע פה. אני תועה אם אנחנו איזה אתגר בשבילכם,או מה? יש לכם תשובות לזה גברים יקרים אני ישמח לשמוע לנסות להבין את המוח שלכם מה מצרוצץ לכם שם בפנים. לכל אלו שפועלים בשיטה ה"מתוקה" הזו שלהם חברה אתם מתנהגים אם נשים בעלות לב ובעלות רגשות אז לפני שאתם חושבים לעשות זאת שוב תחשבו אילו זה היה הפוך

no-more

New member
את צוחקת עליי?

אניילד טוב ורואה איך כל החארות משיגים את כל הבחורות שאחריזה בוכות

*rinat*

New member
לא הבנת אותי

שאמרתי את מה שרשמתי לא התכוונתי לכל הגברים בכללי אולי יש אחדים אבל הם מש ממש אחים ובודדים שקורא להם מה שקרה לך ויודע מה הבעיה שיש גם בנות כאלו שנופלות או שמפילות עצמן לבנים חרא כמו שציינת ולא מעריכות את הטוב שיש מסביב

no-more

New member
כן אבל גם את כזאת

עובדה שאת באה לפה ובוכה. מההתחלה אפשר לדעת מה הטיפוס אם הוא חלקלק ויודע מה לומר ומגניב אל תאשימי אותו אחרי זה רק את עצמך!

*rinat*

New member
לא התכוונתי ספציפית אלי

קודם כל יש משהו במה שאתה אומר אי אפשר להגיד שלא והתשובה שלי אליך היא שאולי אי היתי די טפשה כדי ליפול על אחד כזה ואולי כי אין לי די ניסיון אם גברים כאלו אלא אני רק רואה "מהצד" בנות שנופלות לרשת הערמומית שלהם ויודע מה הגברים הכי נבזים הם אלו שגם יודעים לשחק אותה ולהגיד מילים ולתת פוליטיקות שממיסות בחורה תמימה. תגיע למסקנות לבד....

J-סיקה

New member
רינת את צודקת !!

יש זרם כזה שגורס כי באמת הגוף הגברי נוהג בצורה של "השתמש וזרוק" וכל האמצעים כשרים אבל יש גם נשים כאלו שלא ממש מתענינות ביחסים עמוקים יותר וגם הן מחפשות "להשתמש ולזרוק" אז מוליכים אותם באף קצת מסובבים אותם מנצלים קצת וזורקים ....

*rinat*

New member
גם יש בנות שלא חסר להן

תיראי אין מה לעשות יש גם בנות שלא חסר להן..... רק שהתופעה הגברית היא יותר נפוצה לפי דעתי.... אני ערה לה יותר

J-סיקה

New member
את ערה לה יותר

נסי פעם לצאת לא בשביל למצוא אלא בשביל לחקור ת´שטח תראי המון בנות מפלרטטות במטרה "לדוג"

*rinat*

New member
היום אני כבר יתחיל לבדוק...

אני באמת ינסה לבדוק את זה היום...... תוצאות אח´´כ

ליאן.

New member
התשובה פשוטה

יש הרבה (לא כולם) גברים פחדים, אנוכים, שקרנים, חסרי חוט שידרה, ערכים או לב. סה"כ במילה אחת ניתן לסכם אותם כ´מיואשים´. אם הם לא מעוניינים בקשר רציני כדאי מאוד שיבהירו את עמדתם בשלב הראשון של ההכרות ולא לאחר האקט, בכך שהם מבצעים תרגיל העלמות כזה שאפילו הודיני לא היה מתבייש בו. העניין הוא שקשה להם להיות כנים. הם מפחדים שתברחי להם כי אז הם ישארו מתוסכלים מינית עם עבודת יד ושום בחורה שתאתגר אותם. הם גם מפחדים להקשר למישהי, כי אם הם מאבדים שליטה על ליבם ועלולים למצוא עצמם פגועים ומסכנים.. וכשהם נפגעים, הם נפגעים ! ומי שסובל אח"כ, הן שאר בנות ישראל. לדעתי צריך להתחיל בסדרת תביעות משפטיות. הולכת את הבחורה שולל ? השלת אותה ? - זו הונאה. תשלם. אולי כך נוכל לבנות מדינה..

*rinat*

New member
פיקנטי ואמיתי

אהבתי את הגישה שלך.
באמת צריך לחוקק איזה חוק.........

אורחת!

New member
זה כדור שלג....

לצערנו זה כדור שלג שרק הולך וגודל במצב היום בת או בן פוגעים בבן או בבת הזוג שלהם ואז הנפגעים מקימים חומה שנשארת הרבה זמן ואז הם עצמם פוגעים באחרים וככה זה מתגלגל ......

avielss

New member
אל תתחילי איתי אפילו

גם אני ילדטובירושלים יום אחת נגשה אלי אחת הידידות בעבודה (זאת היתה תקופת חיזורים מדהימה... אבל עליה בפעם אחרת) והודיעה לי חגיגית וחד משמעית שאני לא ה"טיפוס של רוב הנשים" ששאלתי מה הפגם. שמן מידי מקריח מכוער חרא של אופי היא ענתה לי בשיא הפשוטת שבעולם "לא...אתה פשוט לא מספיק מניאק" "נשים אוהבות גברים מניאקים...לא חנבות נשים אוהבות גברים קשים" סבבה ואת באה לי לבכות שאנחנו מניאקיםםםםםםםםםםםםםם?????????????

*rinat*

New member
אתם כנראה לא מבינים

קודם כל תודה הגבת והשתתפת עכשיו מה שיש לי להגיד לך זה שאולי לא הבנת אבל אמרתי ולא פעם אחת שיש נשים שממש לא חסר להם כמו הגברים פשוט יחס גורר פה יחס בכל אופן אני לא מבינה את הנשים האלה ותדע שלא כולם ככה כי אם תחשוב על זה יש הרבה נשים במרדף אחרי האחד והאחד בשבילהם הוא בידיוק לא גבר מנייאק שישחק משחקים וינסה להוכיח שהוא איזה שמשהו..... בכל אופן אני לא הייתי רוצה ליפול על אחד כזה...... תגבות ייתקבלו בברכה המשך ום נעים

**פצצה**

New member
תראו...

אני לפי דעתי חושבת שבגלל שבנים משחקים את המשחק הזה הבנות משחקות את "הקשה להשגה" יש כמה בנים שזה לא כחה כי הם כבר התבגרו אבל כאלה שעושים הכל כדי להשיג וכשהיא כבר שלהם כאילו הכיף נגמר הרי כמעט כל הכיף זה בתקופת החיזור...יש נגיד בנים שאני יודעת שמסתכלים עלי אבל אני לא שמה עליהם ואז אולי אחרי שזב ייקח להם הרבה זמן הם יעריכו את מעמצם ולא יזרקו אותך בחפיף... ביי

למעלה