עוד אחת חדשה איזה פורום נהדר! אני שמחה שגיליתי אותן!
י יוֹאב New member 2/5/03 #2 היי אפרתי ברוכה הבאה לפורום ספרי על עצמך קצת. איפה את לומדת? וקחי שכל אחד חדש מקבל...
א אפרתי 17 New member 2/5/03 #3 ../images/Emo96.gif בהחלט לא יכול להזיק אני לומדת בדה -שליט, בכיתה יא'. מן הסתם אני גרה ברחובות (מעולם לא הייתם מאמינים, הא?), אך יתכן ואני אאלץ לעבור עוד שנה- שנתיים לגדרה...
../images/Emo96.gif בהחלט לא יכול להזיק אני לומדת בדה -שליט, בכיתה יא'. מן הסתם אני גרה ברחובות (מעולם לא הייתם מאמינים, הא?), אך יתכן ואני אאלץ לעבור עוד שנה- שנתיים לגדרה...
ד דRדכוסי New member 2/5/03 #4 ../images/Emo12.gif "אני גרה ברחובות" אפשר הסבר קטן? האם מדובר על הרבים של "רחוב" או על העיר הדיי מוזרה הזאת שנקראת רחובות? משהו באמצע העולם?
../images/Emo12.gif "אני גרה ברחובות" אפשר הסבר קטן? האם מדובר על הרבים של "רחוב" או על העיר הדיי מוזרה הזאת שנקראת רחובות? משהו באמצע העולם?
א אפרתי 17 New member 3/5/03 #5 לאור העובדה שאני נמצאת בפורום "רחובות" הנושא את סמל העיר רחובות, רוב הסיכויים שאני גרה בעיר זו (למרות שאני כניראה אעבור דירה כפי שציינתי).
לאור העובדה שאני נמצאת בפורום "רחובות" הנושא את סמל העיר רחובות, רוב הסיכויים שאני גרה בעיר זו (למרות שאני כניראה אעבור דירה כפי שציינתי).
א אפרתי 17 New member 4/5/03 #11 אין לי בעיה עם גדרה חוץ מזה שאין שם מה לעשות, וכל החברים שלינמצאים כאן
ש שריטה חיוביתתתתתת New member 10/5/03 #12 אפרת.... את ביא'6, לא?... בכל מקרה- זאת טל )) (..חברה של רעת..)