עוד אחת אחרונה .....

אקזוטי20

New member
עוד אחת אחרונה .....

אם בא לכם עוד רק תבקשו .... לא בא לי להציף פה על דעת עצמי שהשוטרת לא תעצור אותי.....

אקזוטי20

New member
אני ממשיך אבל החומר הבא ....

עלול להיות מאוד פורנוגרפי .. יש לי באמתחתי עוד כמה אנימציות אבל מאז זה רק פורנוגרפיה גסה . אבל יש אישור מה איכפת לי . * אקזוטי מודיע על מה שעלול לבוא*

שוטרת*

New member
אקזוטי.....

השוטרת נמצאת כאן על המשמר והאזיקים מוכנים אז במקרה ותהייה פה פורנוגרפיה אתה עלול להיעצר היזהר... שוטרת

אקזוטי20

New member
שוטרת אני רוצה לדעת מהן ...

הגבולות של הפורום שאני לא אעצר על לא עוול בכפי . אני עוד צעיר מידי לאזיקים
. אלא אם הם לשימוש אחר אז זה בסדר.....
. * אקזוטי מתחיל לפחד אפילו שמלאו לו 18 *

שוטרת*

New member
קודם כל....

אקזוטי, אתה כבר בן 18???? כי אם לא איאלץ לחסום אותך ומדוע כתבת אקזוטי20 שוטרת

אקזוטי20

New member
שוטרת חמודה!!!!

אני אכן בן 20 + סתם לידע כללי ת. לידה 81\4\9 ואם את עדיין סקפטית גשי לפורום 20 פלוס או לחדר ותשאלי בן כמה אני ומה שעוד בא לך אני דיי מוכר שם אישית אפילו !!! וואי שוטרת אני רואה את עם אצבע חמה על ההדק אה !! ועכשוי משהו קטן לצינון האוירה החמה!! אין לי בעיה עם אוירה חמה אבל לא יותר מידי !! צירפתי את אחת האנימציות החביבות עליי ביותר ואפילו ריאלית קצת!!! * אקזוטי מת לעשות את זה כמו באנימציה*

שוטרת*

New member
אקזוטי...

החזרתי האקדח לנרתיקו האזיקים שבו למקומם אתה בסדר מוזמן לכתוב כאן ודרך אגב, אהבתי את הודעתך עם הסאונה.. תמשיך לכתוב ברוח הזו שוטרת

אקזוטי20

New member
תודה רבה שוטרת ....

עכשיו הדופק והלחץ דם חזרו למצב נורמאלי. שאני יודע שאין אחרי מעקב צמוד של שוטרת חמה שמתה כבר להשתמש באמצעים שיש לרשותה . טוב אינ אנסה לתת לכם עוד קצת ממה שיש לי ויש לי הרבה אינ עכשוי שם לכם עוד כמה אנימציות . האנימציה הבאה תדליק הרבה חיילים שרוצים לעבוד בעבודה מועדפת אולי זה יעזור לכם בהחלטה של איזה עבודה לבחור!!! * אקזוטי מהלשכה להכוונת חיילים משוחררים *

אקזוטי20

New member
עוד קצת להחיות את הפורום....

אני דיי חדש בפורום הזה שתיהיה לכולנו שנה טובה שקטה בטוחה ומשגשגת!! שניר!!!!!

למעלה