simply perfect plan
New member
עוד אחד
כי אני אוהבת שאלונים שאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלום ! מה קורה ? מה שלומך ? יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? אהה.... מתי זה היה ? שומע מוזיקה ? למה ? איזה שיר ? תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? האאאא... עם מי ? אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? ושקרים לא לבנים
? נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? ולא תגיד לו את זה בפנים ? איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? ומה יש לך ? הולכים עם צעיפים ? וכובעים ? כפפות ? מה עדיף, חורף או קיץ ? גמאני חושבת שחורף זה חרא שובניסט ? פמינסט ? אוהב מיץ תפוזים ? נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? שותה קולה ? ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? ומה הכי מעפן ? אוהב ללכת לים ? ולבריכה ? נכון אתה מתגעגע ? לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ? איזה הכייייייי הכי ? עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] במה ? איזה מגמה אתה בבצפר ? ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? ובחופשים ארוכים ? מנהל פורום ? איזה ? וקומונה ? בלוג יש ? הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? וזמר\זמרת\להקה ? את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? כמה סקרים כתבת לפה ? וכמה ענו עליהם ? הרבה ? מאמין באלוהים ? אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? מה גורם לך לחשוב ככה ? מי המורה האהובה עלייך ? והשנואה ? ומה הצבע האהוב עלייך ? ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? יווווופי. רואה סרטים מצויירים ? איזה ? ילדותי ? מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? ועל בנים עם שיער ארוך ?
כי אני אוהבת שאלונים שאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלום ! מה קורה ? מה שלומך ? יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? אהה.... מתי זה היה ? שומע מוזיקה ? למה ? איזה שיר ? תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? האאאא... עם מי ? אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? ושקרים לא לבנים