עוד אחד

עוד אחד

אנשי החנית והשמש: לא נכרע,לא נשח,לא נמוט גם אם סופה של חרבות תביא הגאות אנשי החולות אנשי ההרים ראש גבוה תמיד זכרו להרים חניתות להניף,לעולם לא ליפול אתם בני המדבר,אנשי החול אדוני דרקונים,אדוני להבות כיבושם אותנו לא הייה אלה תקוות אנשי הצבי וילדי הפרחים חייכם עם כפית זהב בפה היו נוחים אך אנשי החנית ,אנשי החמה מצאו בחול,בים ובהר נחמה לא יכרע,לא ישח,לא ימוט היא אמרתנו ובכך משקפת את דרך חיינו אני חושב לעבור עליו שוב לצורך שיפור אבל גם זה לא ממש רע

nathaliemoon

New member
מתאים

להתעסק בדורנים לקראת אוקט'
יפה בעיני שהיצירה של מרטין מעוררת יצירה מקורית נוספת וכשעברתי על הפורום ראיתי שזה לא השיר היחיד שלך. בכל מקרה, ספציפית לשיר הזה - לא רע בכלל, אבל אני חושבת שאתה צריך לעבור עליו עוד פעם. "חייכם"? החיוך שלכם?

אגב כבר פרסמתי שיא אקטואלי

ודורני הרבה יותר-תחפש "שירה של אריאנה" (כתבתי אריאנה במקום אריאן)

Tiryon

New member
יש אתר שנקרא הבמה

חשבת לפרסם את השירים שלך שם?

יפה מאוד! ../images/Emo13.gif

השיר הוא נהדר, אבל השורה האחרונה קצת צורמת לי...היא נראית לי מעט מאולצת. חוץ מזה הכל טוב. אבל אני חושב שכזאי לך בכל זאת לעבור על השירים לפני שאתה מפרסם ולתקן את השגיאות. זה ייראה ככה הרבה יותר טוב

חחחח...

למעשה סיימתי את השיר והבנתי שלא באמת הדגשתי את האמרה אז הוספתי שורה נוספת-הבמה?-מה זה?

Giantsbane

New member
הכוונה היא

לאתר 'במה חדשה'. שם אתה יכול לפתוח 'דף יוצר' ולפרסם את היצירות שלך; שירים, סיפורים, ציורים וממש כל דבר.. גם אם לא תפתח שם דפיוצר אני ממליץ לך להיכנס.. פה ושם יש שם דברים באמת נחמדים.

Tiryon

New member
http://stage.co.il/

זה אתר בו כל אחד יכול לעלות את היצירות שלו בלי שיפגעו זכויות היוצרים שלו ואפילו להנות משבחים. תעיף מבט!

shachar333

New member
יפה

השיר יפה, למרות שאני לא מומחה גדול בשירה. רק השורה האחרונה הפריעה לי. אולי כי אתה פשוט אומר לקורא פשוטו כמשמעו מה הסמליות. קראתי עוד כמה שירים שלך בפורום בהיידפארק וגם הם טובים. ישר כח!

למעלה