עוד אחד

yardenj

New member
אני באופן אישי

נשבר מכל הפיגועים האלו,למרות כל הניסיונות שלנו למנוע פיגועים כלום לא עוזר.מצידי שיקפיצו אותי מאה פעמים בגלל התרעות אבל גם זה לא עוזר.

אבל כמו גדול הגעת פעם אחרונה

yardenj

New member
אני לא אמרתי שוויתרתי

אני אמשיך להגיע להקפצות ולסיורים . אבל בכ"ז זה קצת מייאש לדעת שלמרות שעשו את הכל כדי למנוע את הפיגועים האלו הם בכ"ז התרחשו.

Round 1

New member
הסיפור שלי לאותו יום

אז ככה: אתמול, יצאתי לסיור משמר אזרחי בגלל ההתרעות הרבות, נפגשנו ב19:00 בתחנה ויצאנו לסיור, בגלל מגבלות רבות של מפעיל בסיס שממנו לווינו את הציוד כי לבסיס שלנו יש בעיה, היינו צריכים להחזיר את הציוד (נשקים,אפודים,קשר ופנס) שלקחנו מבסיס אחר בשעה 22:30. תכננו להשאר עד 12 והתבאסנו מאוד אבל זה מה יש...פיטרלנו קצת באזור תלפיות והמושבה הגרמנית וקיבלנו אירוע אחד בשעה 22 וזהו. החזרנו תציוד לבסיס ממנו לקחנו אותו והתחלנו בפיזורים, קודם הורידו אחד שגר קרוב, אחר כך החזירו אותי ואת חבר שלי (בשעה 23:00 בערך) ואז הנהג שלנו נסע למלא דלק בניידת (חייבים בסוף פעילות) ולהחזיר אותה לתחנה. אני וחבר שלי כבר הלכנו לישון מזמן. באמצע התדלוק הוא שומע בום ענקי מאזור עמק רפאים, מיד עלה לו בראש שיש פיגוע, הוא נסע לתחנה כדי לקבל מכשיר קשר, שוטר אחד אמר לו שהיה פיגוע וביקש ממנו להסיע אותו לשם, הם נסעו למקום אבל הוא לא יכל לעזור הרבה בגלל שהוא היה בלי אפוד(כבר החזרנו ציוד), בכל מקרה הוא "בילה" שם כמה שעות בזמן שאנחנו ישנו. בלילה גם שמעתי הרבה אמבולנסים עוברים אבל הייתי חצי ישן ודי התעצבנתי שהם מעירים אותי... הפיגוע היה בקפה הלל בעמק רפאים(המושבה הגרמנית) שזה אזור האבטחה שלנו, כולנו עכשיו מאוד מאוכזבים שלא עשינו כלום ושסיימנו משמרת לפני האירוע שקרה במקום שאנחנו עוברים בו כל 10 דקות בכל סיור ואם היינו מציבים מחסום גם אתמול אולי הוא היה נמנע. על הפיגוע שמעתי רק בבוקר. בכל מקרה אני כועס שלא נתנו לנו לצאת עד יותר מאוחר. כך שהייתי די קרוב להקלע למקום הפיגוע ואחד מהצוות שלנו היה שם. בבוקר נודע לי גם שאבא של ילדה אחת מהשכבה מתחתינו (יא) נהרג. כך הסתיים היום שהתחיל בציפיות והתרעות, נמשך בשגרה והסתיים בפספוס וכעס.

למעלה