עוד אחד TERMINAL HOUSE פה
R rinatt1 New member 18/1/07 #2 גדול!! ../images/Emo6.gifבדיוק אני מנסה להוסיף .. את הקישור למשחק הזה... משום מה לא נפתח לי הנושא בהוספת הודעה, יש אולי בעיה?? בכל אופן, איזה טלפתיה..ענק!!
גדול!! ../images/Emo6.gifבדיוק אני מנסה להוסיף .. את הקישור למשחק הזה... משום מה לא נפתח לי הנושא בהוספת הודעה, יש אולי בעיה?? בכל אופן, איזה טלפתיה..ענק!!
I ilanama1 New member 18/1/07 #5 הצלחת להוריד את היד? לא מצליחה לא יודעת איך עושים זאת אני מפסידה כל הזמן
R rinatt1 New member 18/1/07 #6 הי, אני גם ניסיתי המון פעמים, אבל בסוף הצלחתי, צריך הרבה סבלנות!! ועכשיו אני תקועה לא יודעת מה עוד לעשות.. אחרי שהורדתי את היד קיבלתי מפתח למגירה ושם קיבלתי דיסק ועוד מפתח.. צילמתי עוד תמונות.. ואין לי מושג לאן שיך המפתח נוסף.. יש למישהו מושג??
הי, אני גם ניסיתי המון פעמים, אבל בסוף הצלחתי, צריך הרבה סבלנות!! ועכשיו אני תקועה לא יודעת מה עוד לעשות.. אחרי שהורדתי את היד קיבלתי מפתח למגירה ושם קיבלתי דיסק ועוד מפתח.. צילמתי עוד תמונות.. ואין לי מושג לאן שיך המפתח נוסף.. יש למישהו מושג??
R rinatt1 New member 18/1/07 #8 אוקי, מצאתי לאן המפתח שיך ../images/Emo67.gif צריך לשים אותו שוב בקיר ואז מתחלפת היד ליד של רובוט.. אוףףףףףףףף עוד פעם לעבור את זה.. וואי מקווה שאני אצליח.. בהצלחה למי שמשחק.. צריך הרבה סבלנות
אוקי, מצאתי לאן המפתח שיך ../images/Emo67.gif צריך לשים אותו שוב בקיר ואז מתחלפת היד ליד של רובוט.. אוףףףףףףףף עוד פעם לעבור את זה.. וואי מקווה שאני אצליח.. בהצלחה למי שמשחק.. צריך הרבה סבלנות
מ מקס6 New member 18/1/07 #14 הקרנתי את הסרט,,,,, היכן אני הופך את האותיות למספרים,,,,,,ועל איזו יד את כתבת לי
I ilanama1 New member 18/1/07 #19 את האותיות בספר אתה הופך אותם כמו A שווה 1 הקוד הוא צלמת את התמונות עם המצלמה 78542917
I ilanama1 New member 18/1/07 #21 את משחק ההורדות אני לא מצליחה הלך לי כבר העכבר עברתי למשחק השני ששרשרת
R rinatt1 New member 18/1/07 #23 חחחחחח.... גם אני עוברת למשחק השני אני אחזור אליו יותר מאוחר התייאשתי מיד הפלדה אני רק מקווה שמי שעובר את יד הפלדה מקבל מפתח לדלת.. כי אם לא אז חבל"ז. מי שמצליח שיגיד.. בהצלחה
חחחחחח.... גם אני עוברת למשחק השני אני אחזור אליו יותר מאוחר התייאשתי מיד הפלדה אני רק מקווה שמי שעובר את יד הפלדה מקבל מפתח לדלת.. כי אם לא אז חבל"ז. מי שמצליח שיגיד.. בהצלחה