עוד אחד הלך- הפינה

Tinkerblack

New member
עוד אחד הלך- הפינה

החלטתי להקים פינה( חמודה שכמוני) חיח בכל מקרה הפינה תתעסק לא כל יום או כל שבוע אלא כשמישהו יעלם לו מהסדרה, פשוט ילך לו או יותר נכון, התסריטאים יגרשו אותו, והפעם בלי שלמדנו להכיר לכ כך את מר גלן , כך הוא הלך. (אנא להתעלם מכךש נראה אותו לעוד פרק או שניים יותר מאוחר בתור זקן מכוער) אז מה אתם חשבתם על גלן?(ממה שהספקתם להכיר אותו) למה לדעתכם למעשה תפסו אותו? אם לא היו תופסים אותו מה לדעתכם היה מקומו בסדרה? ואיך הוא הה מתנהג? עם מי הוא היה מתבחר? והאם הוא היה משנה איפור? אז יאללה מה אתם חושבים על גלן כמה אתם עצובים על כך שנעלם ואיך הוא נעלם ומה יקרה איתו אילו לא היה נעלם? וכמובן לאן אתם חושבים שהוא נעלם? מה קורה איתו עכישו(מסכן שלנו)

S p R i n T

New member
נשמע מעניין

ומגניב. כי לא חסרים הרוגים, נרצחים ונעלמים מסתוריים בסדרה הזאת אני לא יכול לענות על השרשור הספציפי הזה כי אין לי מושג מי זה גלן
אבל הוא בטח היה חבר של קייסי. לאדע. נשמע אחד כזה

tribe spirit

New member
פיכסה גלן.../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

אני לא אהבתי אותו בכלל. אי חושבת שהוא חתיכת פוץ מגעיל שחושב את עצמו. נכון,שי שיאמרו שגם לקס הוא כזה(חברים אחרי הכל)אבל ללקס יש יתרון ענקי עליו שגורם לנו לא לשנוא אותו-סקס אפיל
אני חושבת שהלוקוס תפסו אותו גם כי הוא מטומם וגם כי לקס בתכלס די מניאק... במידה ולא היה נתפס,הוא לא היה מצליח להשתלב בשבט(הוא רע.),ופשוט מתחיל להסתובב ברחובות עד שהיה מוצא איזה שבט מעפן ממש להדבק אליו(כלבי השטן או הלוקוס בחיים אל היו מסכימים לקבל אותו. אני מקווה שעכשיו הלוקוס מתעללים בו קצת,ואז יעיפו אותו לרחובות.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo45.gifהוצאת לי את המילים מהפה

למעלה