עוד אהבה ניכזבת

דור6

New member
עוד אהבה ניכזבת

זוכרים את זאתי שסיפרתי לכם עליה באילת שהיתה לי מריבה איתה סתם אז בקיצר השלמנו.אחרי כמה שבועות חזרנו ליחסים אחלה ואחרי שחברים שלי שיגעו לי את השכל עשיתי את הצעד להזמין אותה לצאת והיא אמרה שהיא מעדיפה שנישאר ידידים בגלל שקודם כל היא לא מעוניינת בחבר דבר שני היא אמרה לי שאנחנו משרתים באותה פלוגה והיא לא רוצה אי נעימיות אח"כ.הקטע המוזר הוא שהיא תמיד מסתכלת עלי והיום(אתמול הצעתי לה לצאת)ישבתי בטלפון דיברתי עם חבר ולא הסתכלתי עליה כי הבטחתי לה ידידות בלבד(כמה שזה קשה...)והיא כל הזמן עברה הסתכלה עלי מבטים וכל השאר(לא הספקתי לציין שגם היום בבוקר הייתה לי מריבה שטותית איתה)השאלה היא למה?הרי זה מה שגרם לי בין היתר להזמין אותה לצאת חשבתי שיש לה עיניין וישר התחלתי לחשוב על קטע של אולי היא נידלקה עלי הרי אני מצחיק נראה טוב חכם וכל השאר אבל פשוט אולי היא לא רצתה חבר מגמגם אז רגשות אי אפשר להסתיר וזו אולי הסיבה למבטים אבל לעצור את הקטע של האהבה אפשר .או שאולי זה לא קשור לגימגום דרך אגב היום הגימגום שלי הוא לפעמים קל לפעמים בינוני ולפעמים בינוני קל.האם אני אי פעם אמצא אהבה אבל לא אהבה של התפשרויות יעני לא בגלל שאני מגמגםאני אחת שהיא פחות לרמה שלי כי אנ יאזו סחורה פגומה ותאמינו לי שמלא עושות לי עיניים וניראות מעוניינות אבל אני גם חושש מאוד להתחיל איתן.קיצר זו כבר הבחורה השלישית במהלך שנתיים בצה"ל שמסרבת לי בנימוס האמת...חשבתי שזאתי האחת..אני די מבואס למרות שכולם אומרים לי כל הכבוד שניגשתי אליה ככה ואמרתי לה אבל מה כל הכבוד על זה שאני בן 20 ואין לי חברה עדיין?כל החברים שלי של הבסיס אלה שלא הכירו אותי כשהייתי מגמגם כבד לא מסוגלים שאחד כמוני לא היה במערכת יחסים שלא לדבר על....יודעים מה.מקווה לימים יפים יותר, שלכם באהבה , דור6

sprk78

New member
דור אל תדאג גם חברה זה יגיע בסוף

תסתכל הודעות קודמות שלי , כאשר זה מגיע זה מגיע בענק.

עזוב אותה מה אין לה שום בעיות?

מה היא בחורה מושלמת?תעזוב אותה תיגש אליה ותירה לה בפרצוף אם לא רוצה אותך בגלל הגימגום?מעניין אם היא בחורה שווה? אני מציע לך אל תתקרב אליה.לפעמים הכי יפה זה הכי גרוע תאמין לי

דור6

New member
תשמע,אני לא בטוח שהיא לא רוצה אותי

בגלל הגימגום אבל בהחלט אני יכול להגיד שאולי זה כן הפריע לה אפילו ששוב אני אציין רמת הדיבור שלי לא מזעזעת וגם כשאני נתקע זה לשנייה

sprk78

New member
מה אתה מתלבט בכלל

אם היא לא רוצה אותך זאת בעייה שלה לא שלך. תהיינה אחרות ואף טובות יותר. היא כנראה לא בחורה עמוקה מספיק ושיטחית. מי שלא יכולה להתסכל על מה שיש בקנקן היא לא בשבילך לדעתי. כמה שהיופי שחיצוני חשוב, חשובה יותר הפנימיות. כי בחורה או בחור, מגיעים לגיל מסויים שבו הם מזדקנים , משתנים ומה נשאר רק האופי. תחשוב על זה !!

דור6

New member
מה שמעניין אותי זה אם זה בגלל הגימג

ום או לא.אם זה באמת בגלל שלא בא לה חבר עכשיו(נפרדה מחבר לפני 4 חודשים)ובגלל שהיא בפלוגה שלי אז וואלה זה עדיין עצוב אבל אם זה בגלל הגימגום(הרי היא עדיין מסתכלת עלי-מה לעשות רגשות אי אפשר להסתיר) זה ישבור אותי פשוט ככה.זה לא פייר שיש בי כל כך הרבה דברים טובים ושהגימגום מעיב עליהם זתומרת אני הצחקתי אותה הייתי אחלה איתה ונראה היה שאין לה בעיה עם הדפקה הדיבורית שלי ופתאום ככה...זה שובר.ושוב אי אפשר לדעת אם זה באמת הדיבור או לא

sprk78

New member
אין כל בעייה אני תמיד בעד לשים את

הדברים על השולחן תשאל אותה, עד כמה שזה קשה אך עצם אי ידיעה הכי קשה. תאזור אומץ ותשאל אותה. הדבר המפחיד ביותר הוא חוסר הידיעה . בהצלחה.

דור6

New member
מה נראה לך שבאמת אני הולך לעשות

לעצמי את הפאדיחות האלה?אם אני אשאל אותה טהיא תגיד לי שלא נו מה זה יגיד אם זו הסיבה או לא טבעי לשקר כדי לא לפגוע.תשמע,היום הלב קצת פחות כואב כי מתגברים אבל מחר אני חוזר לבסיס וחוזר לראות אותה כי היא בפלוגה שלי ואנחנו "ידידים" השאלה היא אם זה יעיב על יחסינו או לא.כמובן שייקח לי עוד זמן לצאת מזה אבל הקטע שאני מפחד ממנו הוא שגם בעתיד זה יקרה לי ואתה יודע ממה אני הכי מפחד ?להישאר לבד...או בגלל הפחד הזה סתם להתפשר על מישהי שאני אפילו לא יאהב ואז עוד 30 שנה אני אחשוב מה לעזאזל עשיתי איך הרסתי לעצמי את החיים(זתומרת אני אחשוב שהתאהבתי באותה אחת אבל אני פשוט אהיה איתה מהחשש להישאר לבד ואבין זאת מאוחר...)דרך אגב ציינת בהודעתך הקודמת שכשזה בא זה בא בגדול האם החברה שלך עכשיו היא אחת שמההתחלה אהבת או אחת שלמדת לאהוב?או שאולי התפשרת קצת כי גם לא רצית להישאר לבד?

sprk78

New member
החברה שלי..

מההתחלה התאהבתי בה, אני לא התפשרתי אף פעם, כי תמיד יצאתי מתוך הנחה שהגימגום לא צריך להפריע לי להשיג את מה שחפץ ליבי. כפי שאמרתי אתה לא צריך להתפשר ובחורה שלא יכולה לקבל אותך בזכות מי שאתה ומה שאתה לא ראוייה לך. חוץ מזה לדעתי זה לא פאדיחות תלוי איזה אדם אתה , אני כן הייתי עושה זאת על מנת לדעת בוודאות(גם אם היה היתה אומרת לך שלא זאת הסיבה, היית יכול לדעת לפי התגובות שלה, אישונים,שפת גוף וכד'). אל תדאג, גם אני חשבתי שאני אשאר לבד וכפי שאמרתי שזה הגיע זה הגיע בגדול ,טוב לנו ביחד ואנו מאושרים יחדיו. לדעתי לכל סיר יש מכסה, יקומו ספקנים פה יגידו (בלה בלה) אבל זאת דעתי. יש לך המון דרכים להכיר בחורות נחמדות מאוד (אתרי הכרויות,פורומים,צ'טים). אישית שיטה זו עדיפה לדעתי כיוון: אתה יכול לבחון את אופיה של הבחורה לעומק ולפרטי פרטים לפי הכתיבה ומהות השיחה של הבחורה מולה אתה מתכתב. אם יש התאמה באופי , תעבור למראה החיצוני תמונה או פגישה. אם תכיר בחורה , תתאהב ביופיה החיצוני, אך לא תוכל לראות את אופיה (אהבה עיוורת) ואז תגלה לאחר זמן מה שאתם לא מתאימים (זה קורה). קח בחינם את העצות הללו :) ,תפנים אותם ורק שיהיה בהצלחה.

shoshyyy

New member
לפעמים אתה הורג אותי

עם התגובות שלך. הם כל כך גסות. נראה לי אתה פולט סיסמאות אחת אחרי שניה . אתה שאלת למה אנשים לא מגיבים להודעות שלך ? אני אישית , הייתי מגיבה לך בהתחלה , אבל אז קלטתי שאתה לא מגיב. הגבתי עכשיו , בשביל להגיד שהחיים הם לא שחור ולבן ארי.

../images/Emo91.gif../images/Emo72.gif../images/Emo57.gif

תשמע אחי לפי דעתי אתה יותר מידי נעול על הבחורה, אם היא לא רוצה לא צריך, חסר בחורות ??? ובכלל אחי תפסיק תמיד לחשוב עלזה, על תהיה לחוץ בסופו של דבר הכל יסתדר. דרך אגב יש לי כנראה לי וירוס כשאני מנסה לפתוח את ההודעות או אי מייל או לשלוח קופץ לי פתאום פרסומות של משהו שעדיין לא הבנתי מה זה. לא הצלחתי לקרוא את ההודעה ממך, אם זה משהו דחוף או לא אם אתה צריך אותי ואני יוכל לעזור אז פשוט תרים טלפון 0508535048 יגאל ! או תחכה עד שהמחשב 'יבריא' ...

RobinhooDw

New member
אם אתה רוצה אני מצרף אנטי וירוס

kaspersky אחד היותר טובים. אם יש לך וירוס הוא יטפל בו בטוח. אני מצרף לך key שתתבקש בזמן ההתקנה כדאי שתוכל להשתמש בו כמה שתרצה. תשנה את שם ה key מ key.txt ל key.key

כי

כשאני לוחץ על ה KASPERSKY הוא פותח לי כאילו הכתובת שגויה ואין דבר כזה, כשאני לוחץ על ה (מצורף קובץ TXT ) הוא עושה כאילו הוא מוריד ואחרכך פותח לי דף שרשום באנלית (NOTEPAD ) מה עושים עכשיו ????

dw

Well-known member
מנהל
הלינק הוא להורדת התוכנית

תוכל להשתמש ב open in a new window, ושמה לבחור ב save (ולא open) כדי להוריד את התוכנית. לאחר מכן הורד גם את קובץ הטקסט (אלו 2 פעולות נפרדות). כעת הרץ את התוכנית (הראשונה) וכנראה שהתוכנית עצמה תבקש קוד, וכאן רשום את מה שכתוב בקובץ הטקסט. אמור לנו אח"כ אם זה הצליח, נסה להפעיל התוכנה ואמור לנו מה העלת בחכתך. אגב שאלה-האם תוכנית זו עדיפה על avg?

FreeSpider

New member
שאלה לדור6

מתי היית מגמגם כבד? איך נעשה השינוי למגמגם קל בינוני? יכול להיות שענית על השאלה פעם, פשוט אני קצת לא בעיניינים כי אני לא נכנס הרבה בזמן האחרון....

דור6

New member
לפני 4 וחצי שנים לפני שעברתי טיפול

אצל ברברה במכון CTI גימגמתי לפי הגדרתה של ברברה בין גימגום קשה לקשה מאוד היה לי סיוט לדבר עם חברים ועם אנשים זרים בכלל. פחדתי לשאול דברים אנשים זרים ולפנות לבחורות לא היו לי ידיות קרובות כי פחדתי לדבר איתן.אחרי הטיפול עם נראה לכם שהכל היה וורוד אתם טועים אכלתי הרבה חרא והרבה אכזבות עם הגימגום שפעם עלה פעם ירד פעם הבנתי תשיטה ופעם לא הבנתי אותה למען האמת גם היום לפעמים אני נעול על השיטה ואז מגמגם קל ולפעמים לא ואז אני מגמגם לפעמים בינוני לפעמים בינוני קל אם אני מאוד מתרגש אני מגיע לבינוני ממש ממש.

למעלה