עוד אבחון.

lolita205

New member
עוד אבחון.

עשיתי היום עוד אבחון (האחרון אני מקווה). בעיקרון הלכתי כדי שיבדקו האם מגיע לי בחינה מותאמת אישית בלשון.. ו"על הדרך" המאבחנת גם בדקה אנגלית. היא אמרה שהיא כן רואה צורך במבחן מותאם אישית בלשון והתעלמות משגיאות כתיב באנגלית (שבי"ס כבר נותן לי אבל עכשיו זה יהיה תקף גם לבגרויות) ואולי עוד הקלות באנגלית. היא המליצה על מורה לאסטרטגיות למידה ואמא התחילה לברר לגבי זה. וגם על פסיכולוגית לחרדות ולחצים. כי במבחנים אני תמיד נלחצת ואז שוכחת את כל החומר גם אם ידעתי אותו פיקס.! עכשיו רק צריך לחכות לאישור של משרד החינוך (בתקווה שהם יאשרו.) ואממ זהו. רק רציתי לשתף. אני שמחה שגמרתי עם זה. אני לא אוהבת את כל האבחונים האלה... אבל אני עוד יותר לא אוהבת להיכשל בהכל. נקווה שזה היה האבחון האחרון.(והפעם באמת!) יום טוב.

תיקי א

New member
טיפול פסיכולוגי לחרדת בחינות

יכול מאוד לעזור לך. אחותי למדה בטכניון, בתחילת התואר (יותר נכון המכינה לתואר), אובחנה כסובלת מחרדת בחינות (בבית הספר היתה תלמידה גרועה ביותר) והטכניון מימן לה 15 פגישות עם פסיכולוגית. הפגישות מאוד, מאוד עזרו לה, ממש גרמו למהפך (היום היא כבר בלימודי הדוקטורט). תשמעי, עם רצון כמו שלך, את תהי בסדר גמור. הלוואי שכולם היו עם כזה רצון ללמוד ולהשתפר.

lolita205

New member
תודה ../images/Emo3.gif

קודם כל אנחנו רוצים להתחיל עם אסטרטגיות למידה ואז אולי לא נצטרך כבר את הפסיכולוגית לחרדת בחינות כי ברגע שהחומר יהיה לי מאורגן ומסודר בראש אז אני לא אלחץ והכל ילך בקלות. אבל אם זה לא יעזור אז נלך לפסיכולוגית בתקווה שזה יעזור. יש לי כוח רצון, כמון כי אני רואה כמה ההורים שלי משקיעים וכמה זה חשוב להם ודוגרי זה מגיע להם כי בלעדיהם כבר מזמן הייתי נושרת מבי"ס. ובעיקרון חבל לי שהכוח רצון הזה בא לי רק עכשיו בכיתה י'. היה מאוד עוזר אם הוא היה מגיע קצת לפני (שנה-שנתיים). תודה.

למעלה