עודף משקל

לובה7

New member
עודף משקל

אני בת 50 פלוס סובלת מעודף משקל אני אוכלת די מעט בגלל שחיקת סחוס הפעילות הגופנית שלי מוגבלת והדיאטנית בקופת חולים המליצה לי על כדורי קסניקל בתור מה שיגרום לי לירידה במשקל שאלתי האם יש משהו טבעי עלי לציין שאני מטופלת בסטטינים בשל כולסטרול גבוה ובאלטרוקסין בגלל תת פעילות של בלוטת התריס

המלצה

שלום רב, אני ממליצה לך לצרוך סיבים תזונתיים מסוג פסיליום. סיבים אלו מסייעים להפחתה במשקל ובהפחתת רמות כולסטרול גבוהות. הנחיות: 2 כמוסות פסיליום עם 2 כוסות מלאות של מים, חצי שעה לפני הארוחה המרכזית ביום. את נטילת הפסיליום יש להרחיק שעתיים מנטילת התרופות ותוספי תזונה אחרים. כמו כן אני ממליצה לך לשלב גם כמוסות לציתין. לציתין המופק מסויה מסייע באיזון כולסטרול. כמו כן הוא חשוב לעיכול שומנים ומעודד תהליכי הרזיה. הנחיות: 3 כמוסות עם הארוחה. (לא בארוחה שבה את לוקחת את הפסיליום). לחברת סולגאר ישנו מוצר נוסף שיכול להיות לך לעזר. מדובר במוצר ששמו טונלין CLA . טונלין שמופק משמן חריע, מכיל מינון גבוה של CLA- חומצת שומן המעודדת את תהליך ההרזיה ומסייעת בשמירה על משקל גוף מאוזן. היא מסייעת בצמצום אחוזי השומן בגוף. הנחיות: 2 כמוסות ביום עם הארוחה. כמובן שיש להקפיד על פעילות גופנית ככל שמתאפשר לך. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, שנה טובה, עדי ישראל

לא

שלום רב, התוספים שהמלצתי לך אינם סותרים את התרופות שאת נוטלת. אני חוזרת על כך שיש להרחיק את הפסיליום מנטילת תרופות ותוספים אחרים שעתיים לפני ושעתיים אחרי. שנה טובה, עדי ישראל

מרים5010

New member
היי לובה

אני גם סובלת מעודף משקל כבר המון המון שנים. התחלתי לא מזמן טיפול של הצרת היקפים אצל הקוסמטיקאית שלי ואני מאוד מרוצה. זה עם מכשיר מיוחד שנקרא LPG והוא גם מטפל בצלוליט, כך שאני ממליצה לך ושמה לך פה קישור אליה...

למעלה