עודף חלב

ליני32

New member
עודף חלב

הבחור החדש בחיי נולד לפני 3 שבועות בדיוק במשקל 2850. ניסיתי להניק אותו אך ללא הצלחה. הנקתי אותו במשך שעתיים ועדיין נתתי לו תוספת ששאבתי. ביקרה אותי בבית יועצת הנקה מטיפת חלב והיא אמרה לי שהוא קצת עצלן ןכמן כן אין בליעות. היום אני נותנת לו חלב שאוב. יש לי הרבה חלב והדבר מחייב אותי לשאוב כל 3 שעות לפחות ברצוני להפחית את כמות החלב כדי לשאוב פחות ולתת לו גם סימילק. אני לא יכולה לצאת מהבית ליותר מ- 3 שעות מאחר ואני סובלת מגודש וכאבים קשים אם אני לא שואבת. אני מרגישה מאוד מוגבלת ומותשת אשמח אם תוכלו לעזור. תודה!

Revili

New member
שאיבות הן דבר מתיש...

אבל למה לא לנסות להניק...זה כלכך הרבה יותר פשוט וכך תוכלי לשאוב רק כאשר את רוצה לצאת מהבית ושיתנו לה חלב אם בבקבוק. האם היועצת מטיפת חלב היא יועצת הנקה מוסמכת IBCLC? אני מניחה שלא... מה דעתך להפגש עם יועצת מוסמכת ולנסות לחזור להנקה?

ליני32

New member
יש לך המלצה ליועצת הנקה

אני פשוט מאוד מותשת ודי התיאשתי אבל אני חושבת לנסות עוד פעם. אני גרה בחולון תודה

pitagingi

New member
תעשי את זה בהדרגה

קודם כל אולי כדאי שתנסי שוב להניק אותו אחרי שגדל והתחזק ותוכלי לחסוך לך את כל עיניין השאיבה לגבי הפחתת כמות החלב, אולי כדאי שתעשי את זה בהדרגתיות, כל פעם תוסיפי עוד 10 ד אקסטרה אחרי שלוש השעות שעברו, ואל תרוקני את השד לגמרי אלא כל פעם תשאבי מעט פחות כך שהשאיבה תוריד את הגודש אבל ההפחתה תלמד את השד שלך לייצר לפעמים הבאות פחות ופחות אבל לדעתי - חבל. תנסי להניק והבחור החדש ילמד את השד שלך היטב בדיוק כמה הוא זקוק בהצלחה

mazgn

New member
קראת את המאמרים על שאיבות?

זה בסרגל הכחול למעלה, מאוד עוזר אני למשל, לפני הקריאה שאבתי במשך שעה וחצי פעם אחת עד שיצא כמות מסויימת.... איזה טעות.... יש גם מאמרים בפורום הנקה-תמיכה בהצלחה

יש לך אולי אפשרות לצרף קישור

למאמר עם הנחיות/המלצות לניהול שאיבה? לא מצאתי כזה דרך הסרגל הכחול למעלה (ואני רוצה להתחיל לשאוב).. תודה.

למעלה