עודטופיק

Moondust

New member
עודטופיק../images/Emo41.gif

איך נדע שהם היו אצלנו בבית
איך נדע שרייסטלין היה אצלנו בבית? 1. נעלי הבית בצורת ארנב קרועות לגזרים. 2. לכל האוכל יש פתאום טעם של מריורן. 3. יש גלימות שחורות זרוקות על הרצפה ואלף אפל סקסי קשור לשולחן הכתיבה. 4. אין לנו בית. 5. הוורד שלנו פתאום מזהה מילים כמו "נואיטרי" ו"דאלמאר". 6. אנשים בלבן, אדום ושחור כל הזמן באים אלינו ומתעקשים שהם שכחו מגילות אצלנו בארון. 7. ידיים מתות ורקובות תופסות לנו את הרגליים כשאנחנו מביאים דואר. 8. אנחנו יודעים כי תפסנו אותו על חם באמצע הלילה וקשרנו אותו למיטה. ואחרי זה מרחנו עליו קרם וסירופ שוקולד ו - אופס, לא רוצה לפרט *יותר* מדי (יאמי יאמי
) 9. הוא עוד לא עזב. איך נדע שקרמון היה אצלנו בבית? 1. כל הבירות והליקרים התרוקנו במהירות חשודה. 2. הבת/האחות/האישה נראות פתאום יותר מיד מרוצות. 3. מישהו שיחק נגד עצמו סוליטר על המחשב שלנו והפסיד. איך נדע שגדילן היה אצלנו בבית? 1. פתאום אין לנו יותר תכשיטים/ארנקים/כפיות מכסף. 2. יש גמד עצבני וזקן שנעול במקרר שלנו וממלמל שהוא "יהרוג את ידית הדלת הזו".

roychu

New member
רייסט -

כל התמונות של אלפים אפלים מסוקסים שיש לנו בבית דביקות

roychu

New member
../images/Emo6.gif

איך יודעים שגדיל היה אצלנו בבית? בית? איזה בית? איך יודעים שגנומים היו אצלינו בבית? פתאום הכיור שלנו הוא רוחץ-ידיים-סופר-מהיר-שעובד-על-קיטור

D gitaL

New member
רוי, אני תוקע את זה במקום שתראה

כי אני לא משיג אותך באייסי, יש מצב שיש לך כח לנסוע לאסיפה הזאת של הפורום?

roychu

New member
אני אינוויזיבל כל הזמן,

ורוצה לתפוס טרמפ, אה? לא בא לזה, כי אני הולך לזה של פורום אחר (שלי במקרה) אז אמא מרשה רק לאחד

Ophel McNeil

New member
*משתעלת* ../images/Emo117.gif

אתם לא רוצים לדעת למה הגעתי לזה שזה אוכל.

Ophel McNeil

New member
אזהרה - הודעה חולנית במיוחד../images/Emo70.gif../images/Emo117.gif

הכל התחיל מהתמונה הזאת |שאמל| ואז באה התגובה, ואני מצטטת: "מה זה הכתמים הלבנים האלה?
זה נראה כאילו יוקי (הגבר הבלונדיני בתמונה) גמר עליו לפני שניה ועכשיו הוא מלקק את זה.
" וכל השאר היסטוריה. *נאנחת* רק תזכרו - לא אני כתבתי את ההודעה או ציירתי את התמונה (הלוואי!
) ואתם אלה שביקשתם לדעת...

nedisrael

New member
מצחי!ק! והנה שלי:

חלמיש: - כל בקבוקי הוודקה או דלק המטוסים שלנו נגמרו. תניס: - קולטים שמישהו חיטט בספר הטלפונים שלנו ועצר בערך "פסיכולוג" ו "מכון ליווי- בהנהלת קיטיארה".
- רואים שמכונת הגילוח שלנו הוזזה ושיש שערות אדומות בכיור. קרמון: - שומעים מתוך שינה גיהוק עצום. - מישהו השתמש בשירותים ולא הוריד את המים. סהר פז: - כל ספרי התהילים שלנו חוללו.

Moondust

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

מה יש לסהר-פז לעשות עם תהילים?

למעלה