עודד ....

עודד .... ../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

אתה לא יכול לתאר לעצמך איך אני מרגישה .. ראיתי את התמונה שלי .. הפתעת אותי .. לטובה . לא יכולת לשים תמונה יותר מתאימה .. ועכשיו כבר אפשר לגלות .. נושאת אני ברחמי .. תינוק קטנטן .. ואני מאושרת .. עד גג העולם . והתמונה שלך , כלכך מתאימה .. כלכך נכונה .. כלכך קסומה .. שולחת לך מאילת חיבוק ענקקקקקק מכל הלב והנשמה .. ריגשת אותי , עד דמעות .. תודה לך שרון

../images/Emo65.gif שרון ../images/Emo65.gif

שולחת לך מטוס מלא בעוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים ובקבוקי מיץ צוף.... ועכשיו אני גם שולחת מרק עם קרוטוני כוכבים וכרית עם מילוי כוכבים רכה ומיוחדת.. בבקשה לשכב ולנוח והרבה!!! מחבקת אותך הכי חזק שאפשר..... בעצם בעדינות
שמרי על עצמך שאי ברכה ורק טוב!!!

גחלילית ...

תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה ... על העוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים על בקבוקי מיץ צוף על מרק קרוטוני כוכבים על הכרית עם מילוי כוכבים על זה שאת מקסימה על זה שאת קסומה על זה שאת דואגת מכל הנשמה .. על שאת את .. אוהבת שרון

מתוקית.

New member
אולולולולולולולולולו

בחיי בחיי שניחשתי כבר מהשירשור שלך עם גחלולה אבל שמרתי בבטן שלא תיבהלי ותחשבי שאני יודעת ממישו אחר וואווווווו את גדולה וחכי תהיי יותר גדולה איזה יופי לך שימרי על עצמך ותעבירי סיבוב על הבטן אפילו שעוד הכל קטנטן הוא או היא כבר יידעו שזה ד"ש ממתוקית שאוהבת תינוקות וילדים בכלל כל כך שמחה בשבילך יקירתי המון נשיקות וחיבוקים צבעוניים מהיום לא אדבר כאן על אוכל רק כשאהיה באילת רבאק שלא ייצא על הבייבי איזה סימן היכר ואח"כ תרדפי אחרי בכל הארץ
יאאלה הרמתי לי את המורל היום בחיי ג´ול שאוספת את עצמה לאט לאט אבל בטוח

מתוקה שכמותך .. ../images/Emo74.gif../images/Emo74.gif../images/Emo74.gif

תודה לך על המילים המתוקות בדיוק כמו שאת ... דברי על אוכל , דווקא עכשיו ממש לא בא לי על כלום ..
שמחה שהרמת את המורל שלך .. וחוץ מזה .. למה את לא יוצרת קשר איתי ... הייתי מרימה את המורל שלך כבר מהבוקר ולא משאירה אותך עצובה ..
לילה קסום לך מתוקה שכמותך ..

ODED99AA

New member
שרונייייייייייייייייי

מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבב שמתי את האנימציה הזו רק ביגלל תאמת לא יודע פשוט היתה לזה הרגשה נכונה ואצלי אני מקשיב לרגשות שיהיה רק טוב (כמו שגחלילית אומרת) ממני עודד

צפרדעית

New member
קולולולולולולולולולו (צהלות שמחה)

שרוני היקרה (ותמסרי כמובן גם לשי) המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון... <ואני יכולה להמשיך ככה שעה> מזל טוב אין לך מושג כמה אני מאושרת בשבילכם ההודעה הזאת פשוט ,"עשתה לי את היום"!!! אני בטוחה שתהיו הורים מצויינים... ואווווו (כשהמציאות עולה על כל דמיון אנחנו פתאום מרגישים חיים....) אוהבת צפרדעית

שמח רבה, שמחה רבה...

לך תינוק חמוד נשואה אהבתינו, לך שרון נשואה תפילתינו לימים שמחים, נהדרים ואהובים, ובעזרת השם לידה קלה. המון נשיקות ואהבה!!!!!!!!

למעלה