עודד לאמפחד מעשן

OdedIsNotAfraid

New member
עודד לאמפחד מעשן

עודד לאמפחד מעשן סטטיסטיקה - סיגריות של ניקוטין ב 4 חודשים האחרונים - אחת כל שבועיים סיגריות של דמיאנה + עלי המפ - שתיים בשבוע תמונה מצורפת

OdedIsNotAfraid

New member
מעשן מעט

את התמונה צילמתי לפני כמה ימים אחרי שחזרתי ממסיבה כשאני יוצא למסיבות שמעשנים בהן אני לוקח איתי דמיאנה והמפ בשביל לעשן ואחרי זה המשכתי לעשן קצת בבית, מאז עברו כמה ימים ולא חזרתי לעשן, אני מעשן לפעמים אבל אני לא מכור לסיגריות.

באופן אישי, ואני מדגיש - באופן אישי

אני לא מבין איך אפשר לעשן מבלי להיות מכור מה עוד שאני קולט שאתה מתעסק בנושא העישון לא מעט. תקן אותי אם אני טועה

Mr RK

New member
למרות שאני מסכים איתך

אשתי, משום מה פשוט לא מתמכרת (בנתיים?) לעישון סגריות לפעמים יהיו ימים שתעשן בהם שתיים שלוש סיגריות. ואז שבוע שלא תעשן בכלל... יכול להיות שיש אנשים שגנטית לא מתמכרים לניקוטין

בהחלט יכול להיות שההתמכרות שונה

מאדם לאדם אבל בכל זאת, בשביל מה הוא מעשנת "רק"? הרי עישון סיגריות לא נותן כלום מלבד הרגעה של ההתמכרות

OdedIsNotAfraid

New member
עדיף לא לעשן בכלל

לא להכניס שריפה לריאות, זה לא טוב בעבר הייתי מפסיק לעשן לחודש או לחודשיים ואז נופל לסיגריה וחוזר לעשן עכשיו אם אני נופל לסיגריה אז אני ממשיך עוד יום או יומיים לגלגל את התחליפי עישון וככה אני יחסית גמול מסיגריות גמילות סבירה, אין לי בעיה להמשיך ככה, לעשן 1-2 סגריות של ניקוטין בחודש ועוד מקסימום 10 של תערובת אחרת זה לא נורא.

אבל, למה לחיות כך על הקצה?

כל חודש צפויה לך מלחמה קטנה. כל חודש אתה צריך להלחם בכדי לא ליפול עוד יותר. לא עדיף לא לעשן בכלל? אולי יש לך ספקות שאתה מסוגל להפסיק (כמו שצריך) לחלוטין?

OdedIsNotAfraid

New member
מממ, אתה צודק

אבל עדיין לא מפריע לי לעשן ממש מעט ביחוד כאשר הסיגריות של הניקוטין שאני מעשן הן מאוד נדירות, בערך 2 לחודש עד כה? בנתיים אני לא ממש במאבק, לצאת למקום מלא עשן כמו פאב ולשבת בו שעה זה כמו לספוג כמה וכמה סיגריות ערב שלם? כמו לעשן חפיסת סיגריות, אני משתדל לא לצאת לכאלו מקומות וגם משתדל לא ליפול לסיגריות באופן כללי אני לא חי במאבק, סיגריה אחת פה או שם בנתיים לא מחזירות אותי להתמכרות ואם אני באמת מרגיש קצת "דודה" אז יש לי את התחליפי עישון ליום או יומיים וזה מעביר לי את הדודה , יספיקו איזה 5 סיגריות מגולגלות של תחליף וה"דודה" תעבור, זה מאוד חשוב לדעת לקום כשאתה נופל, אי אפשר לצפות מאף אחד שלא יפול מדי פעם.

Mr RK

New member
אין לי מושג למה...

פשוט משהו שהיא עושה... אמרתי לה שלדעתי היא משחקת באש

זה ההבדל בין להשתמש בכוח רצון לחופש אמיתי

כל עוד אנחנו מעשנים, התולעת בגופנו תבקש את המנה הבאה, ואנחנו משתמשים בכוח רצון כדי לא לתת לה את המנה. להיות חופשי, זה להרוג אותה לגמרי, והיא לא תבקש, וגם אם נרגיש תחושות שמזכירות את הניג'וסים שלה, נוכל בקלות להשתמש בהבנה שלנו ביתר קלות ולהנות מזה שאנחנו כבר לא מתחזקים תולעת שמבאסת אותנו ושולטת עלינו.

למעלה